• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbaşa kalmak istiyor

yaaa cok cok kararsızım onlardan bırı duysa gıttıgımızı yada bızımkılerden bırısı ben öldum demektır :(

hayır hayır bunu yapmamalıym smdı dusununce anladım zaten nısana bır bucuk ay falan kaldı

nolur nolmaz atesle barut hesabı bı yanlıs yaparz snra bnm ıcın farklı da dusunebılır

en ıyısı dayanmak bıraz daha hem nısanda ımam nıkahıda yapılacak belkı bu daha rahat olmamızı saglar ama hersey bı yana aıleler duyarsa tepkı ck farklı olur bnmıcın yanlıs dusunulebılr bıse yapmasak da farklı algılanırız en ıyısı vazgecmek :(

sen bilirsin canım... ama dediğim gibi imam nikahınız olması bence sizi rahatlatmasın yaa. bilmiyorum benim üdşünce yapım farklı demekki . yani ben 5 yıldır birlikteyim nişanlımla öpüşmek ve dokunmak dışında ileri gitmedik. demekki olabiliyor. ayrıca ailler siz söylemeden nasıl duyucak . peki tanımadığın biri ile güya nişan adı altında evleniyorsun .imam nikahı sonucu boşol denildiğinde dinen dul oluyorsun. birlikte olmasanızda . ne biliyim o kadar değişik kavramlar ki. Zaten 3 ay birliktelik sağlanmazsa o nikah düşüyor falan. Sen nasıl istiyorsan öyle yap en iyisi..:26:

atesle barut yanyana durmaz diyenler olmus ama ben buna katılmıyorum bir erkek eger karsıdaki kadının tecihine saygı duyuyorsa durmasını bilir aynı sekilde kadında durmak isterse durur sonucta herkesin bir nefsi var buna sahip cıkamıyorsak bu yuzden nisanlımla veya erkek arkadasımla yanlız kalamıyorsam vay halimize diyim:)

sanırım gıtmemek en dogrusu olacak :(

ozman bugun aksam arayıp acayım konuyuu

ben cok ıstıyrdum hala ıstyrm ama dogru olmıcak bu dıyeyım guzel bı konusma yapayım dımı aama onu kırmadan nasıl anlatacam ne dıyeyım sızceee hem benı yanlıs analamsınıda öneleyecek bı konusma yapmalıym

neden ateşle-barut aynı yerde durmuyormuş yapmak istemediğin şeyleri sana zorla yaptırıcak değil ya
hem neden başbaşa kalmak hemen cinsellikle çağrıştırılıyor anlamıyorum
nefsine hakim olabilirsin pekalada yani
başbaşa kalınca film izleyebilirsin,yemek yiyebilirsin romatik,romantik danslar edersin göz göze bakarsın,sarılırsın aşkınızdan bahsedersiniz ne bilim daha bissürü şey hemen öpüşüp ileriye gitmek neden olsun ki sen istemeyince:19:

o bikere duramıcak bunu bılıyrm benı ökpmeye çalısacak ve ben bı yerden sonra iizn vericem ne kadar ılerlez bılmyrm ama ben abartmasına asla ızın vermem orası ayrı ama tamam guzel bı gun gecırdık dıyelm bırde sonrasında yasanacak pısmanlıklar var yaa onlardan bırı duydumu bızımkıler duyar mı o ne dusundu benı denemısmıydı acaba sobra durmadan bunları dusun dur en ıyısı bulaşmamk gibi

bırde o benı daha önce cok denemıstı sınırlendırmeye kıskandırmaya çalısıyordu durmadan en ıyısı gıtmeyeyım dımı ama gıtmeyı de cok ıstyrm keske nıyetını bılebılsem en son gıdelm dedgnde ben yok deyınce hıc ıkıletmedı bıle hemen tamam canm sen haklısın dedı

gitmemenin doğru olacağını düşünüyorum. birlikte yalnız kalmak, ileri gitmek ya da gitmemek -ileri gitmek büyük ihtimaldir- yani birlikte sadece romantik de olsa vakit geçirmek istiyorsa düğünün bir an önce olması için çaba gösterir ve bekledikçe de gözünde daha da kıymetlenirsin. eğer gidersen ve aranda o anki psikolojiyle bir şeyler olursa ilişkinizin iplerini onun eline vermiş olursun ve bu durum hiç de hoşuna gitmez. zaten aileler de biliyormuş nişanlıymışsınız, düşensene ilerde Allah korusun ayrılık oldu, bunun duyulması seni nasıl etkiler. kesinlikle gitmemenin senin için iyi olacağını düşünüyorum, nişanlının sana olan ilgisinin artarak devamı için gitme derim

ailenden çekiniyosan gitme ailenden gizli iş yapma sakın...

boyle bi durumun olmasa ya da ailenin bilgisi dahilinde olursa kesinlikle git derdim

evlenmeden once basbasa kalınmaz, öle masumane kalmaz hiçbişey nolcanı bilemezsin diye dusunenelere katılmıyorum... Sen ve Karşındaki kendinizi bildiginiz sureve birşeycik olmuyor valla hemde hiçç

benim de nişanlımla başbaşa kaldıgım zamanlar oldu nişandan önce de sonra da... sarıldım da öptüm de hiç de öyle denilen boyutlara gitmedi çok şükür... çünkü sınırlarımızı biliyoruz...

ben karşımdaki adama güveniyorum o da bana... bu konuda acabaların varsa ve bazı arkadasların dedigi gibi seni deniyorsa falan hala güven sorununuz var demektir ve bu adamla temmuz sonunda nişanlanmak için cok erkennnn

demedi deme

Son düzenleme:
gitmemenin doğru olacağını düşünüyorum. birlikte yalnız kalmak, ileri gitmek ya da gitmemek -ileri gitmek büyük ihtimaldir- yani birlikte sadece romantik de olsa vakit geçirmek istiyorsa düğünün bir an önce olması için çaba gösterir ve bekledikçe de gözünde daha da kıymetlenirsin. eğer gidersen ve aranda o anki psikolojiyle bir şeyler olursa ilişkinizin iplerini onun eline vermiş olursun ve bu durum hiç de hoşuna gitmez. zaten aileler de biliyormuş nişanlıymışsınız, düşensene ilerde Allah korusun ayrılık oldu, bunun duyulması seni nasıl etkiler. kesinlikle gitmemenin senin için iyi olacağını düşünüyorum, nişanlının sana olan ilgisinin artarak devamı için gitme derim

zatenn evlenmek için delirecek durumda ama ıstedıklerını elde ederse neden böyle bı caba ıcıne gırsın kı

çok haklısın

ıyıkı buaraya yazmısım kızlar az daha böyle bı hata yapacaktım sanırım ne kadarda saf dusunuyrm oysa bunun altından neler cıkar dusunecek olursak hersey cok masumane bıle olsa ınsan tanımaya çalıstıgı kısı hakkında pesın hukumde bulunabılr kı bu bızım toplulumuzda cok fazla bnmkıde zaten dedıgı gıbı

"sen benm sevgıım kızsın ben arabada orda burda senınle rahat olamam bunlara dkkat etmelıyz sana olan saygımdan sana dısarda sarılmam ben"

bu demek oluyr kı ınce dusunen bırısı bı anlık ıstegı ıcın söyledı ama yaa sonraaa kafasında bnmle ılgılı nasıl ızlenmler olusacak kımbılır

bence bı kız olarak her zaman kendını garantıye almalısın. burası turkıye ve bazı deger yargılarımız var kım ne derse desın. nıkah masasından donen ınsanlar var. erkek mılletı elını tutsa optum, opse yattım der. o yuzden hıc kendını rıske atma derım. senı o kadar ıstıosa bı an once dugunu yapsın. sen tavız verdıkce o nıkah masasına hıc yaklasmayacaktır. sonra sen hep dıken ustunde duracaksın. sen duracagına o dursun. hem kıymetlı olursun. :34:

yapma allah aşkına . Eğer dini inancın sebebi ile temas halinde olmak istemiyorsan anlarım.Ki o zaman sevgili edinmicek direk 3 görüşme sonunda evleniceksin. AmA onun dışında birşeyler paylaşamdan bir insanı tanıyamazsın gidin yanlız kalın ama dikkat edersin o kadar . bunda çekincek birşey yok canım benim. :21:

dini inançta üç görüşme sonunda evlenildiğini ilk defa duyuyorum
Kuranda geçmiyor, peygamber sözü mü acaba?
eğer öyle değilse yanlış yönlendirilmesin kimse, çünkü din insanları her şeyden kısıtlayan bir din değil, ayrıca yalnız kalınmadığı başkalarının da olduğu bir ortamda Allahın hukukuna uyarak görüşülebiliniyor galiba
arkadaşın sorusuna gelince bence aslaaaaaaaaaaaaaaaa evde yalnız kalma
yalnız kalırsan zaten dine göre asla uygun değil
aynı zamanda bir erkeğin bu isteği de hiç hoş olmadığı gibi çok tehlikeli
kızlar lütfen erkeklerin evlilik öncesindeki tatlı dillerine ve aşırı ilgilerine kanıp dünyanızı ve ahiretinizi mahfetmeyin

ailenden çekiniyosan gitme ailenden gizli iş yapma sakın...

boyle bi durumun olmasa ya da ailenin bilgisi dahilinde olursa kesinlikle git derdim

evlenmeden once basbasa kalınmaz, öle masumane kalmaz hiçbişey nolcanı bilemezsin diye dusunenelere katılmıyorum... Sen ve Karşındaki kendinizi bildiginiz sureve birşeycik olmuyor valla hemde hiçç

benim de nişanlımla başbaşa kaldıgım zamanlar oldu nişandan önce de sonra da... sarıldım da öptüm de hiç de öyle denilen boyutlara gitmedi çok şükür... çünkü sınırlarımızı biliyoruz...

ben karşımdaki adama güveniyorum o da bana... bu konuda acabaların varsa ve bazı arkadasların dedigi gibi seni deniyorsa falan hala güven sorununuz var demektir ve bu adamla temmuz sonunda nişanlanmak için cok erkennnn

demedi deme

Kesinlikle sana katılıyorum. seni denedigini düsündügün biri ile ciddi bir boyuta adım atman icin temmuz cok erken o zaman canım benm

Uzun uzun yazmıcam kısa şöyle anlatayım askımla görucu usulu basladık görusmeye bnm sınav dolayısıyla nısanımız temmuz sonuna kaldı

arada aıleler oldugu ıcın hep sıkıntı yasadık hıc sevgılı gıbı olamadık hattaa bnmkı dısarda asırı derecede cekıngen 5 ay sonra ılk kez benı öptu okadar yanı

gecen gun bana yazlıgımıza gıdelım ben arabada dısarda sevdıgım kızla rahat olamam sana olan saygımdan ve sevgımden hareketlerme dıkkat edıyorm ama böylede olmuyor dedı cunku ben bazen acaba benı sevmıyor mu dıye bıle dusunmeye baslamıstım

yanı kısacası ılk kez yazlıgımıza gıdelım dedıgnde olmaz dogru degıl yyanlıs olur vıcdanm rahat etmez dedım o da haklısın canm zaten öyle ol dedı

sımdı konu yenıden acıldı bu sefer tamam dedım acaba hata mı yapıyorum :( lütfen bı akıl verrırmısınız

onunla basbasa bı gun gecırmek yanlıs mı olur

cnm 15 yaşında olsaydın evet başbaşa vakt geçirmen yanlış olurdu ama evlilği düşüncek yaştasın ne dogru ne yanlış biliosun eğer imkanın varsa gdin kalın başbaşa bi gece nolcak yani zorla bişi yapcak hali yok sevgilinle başbaşa masum bigece geçirmeni bn yanlış bulmuyorum

zatenn evlenmek için delirecek durumda ama ıstedıklerını elde ederse neden böyle bı caba ıcıne gırsın kı

çok haklısın

ıyıkı buaraya yazmısım kızlar az daha böyle bı hata yapacaktım sanırım ne kadarda saf dusunuyrm oysa bunun altından neler cıkar dusunecek olursak hersey cok masumane bıle olsa ınsan tanımaya çalıstıgı kısı hakkında pesın hukumde bulunabılr kı bu bızım toplulumuzda cok fazla bnmkıde zaten dedıgı gıbı

"sen benm sevgıım kızsın ben arabada orda burda senınle rahat olamam bunlara dkkat etmelıyz sana olan saygımdan sana dısarda sarılmam ben"

bu demek oluyr kı ınce dusunen bırısı bı anlık ıstegı ıcın söyledı ama yaa sonraaa kafasında bnmle ılgılı nasıl ızlenmler olusacak kımbılır

canım sakın sakın sakın gitme en doğrusu bu. zaten nişanlısınız herşey zamanında güzel ecvlenince doya doya birlikte vakit geçirirsiniz. şimdi gitsen birşeyler olsa herhangi bir sorunda düğünden vazgeçmen senin için çok zor olacak. başka etkiler altında kalmadan nişanlınla evlenmek istemez misin. yoksa onunla bazı masum bile olsa şeyler yaşadık şimdi ayrılırsam bunu nasıl kaldırırım, yeniden hayatıma girecek erkeğe ne derim gibi bin türlü derdi mi çekmek istersin. nişanlılığınızın tadını çıkarın gezin tozun telefonlaşın birbirinizi özleyin, birlikte kalacağınız günleri özleyin umutla ve sabırsızlıkla bekleyin ki o günler geldiğinde kıymeti olsun. bir abla tavsiyesi olarak yazdım sakın yanlış anlama

canım sakın sakın sakın gitme en doğrusu bu. zaten nişanlısınız herşey zamanında güzel ecvlenince doya doya birlikte vakit geçirirsiniz. şimdi gitsen birşeyler olsa herhangi bir sorunda düğünden vazgeçmen senin için çok zor olacak. başka etkiler altında kalmadan nişanlınla evlenmek istemez misin. yoksa onunla bazı masum bile olsa şeyler yaşadık şimdi ayrılırsam bunu nasıl kaldırırım, yeniden hayatıma girecek erkeğe ne derim gibi bin türlü derdi mi çekmek istersin. nişanlılığınızın tadını çıkarın gezin tozun telefonlaşın birbirinizi özleyin, birlikte kalacağınız günleri özleyin umutla ve sabırsızlıkla bekleyin ki o günler geldiğinde kıymeti olsun. bir abla tavsiyesi olarak yazdım sakın yanlış anlama

çok saol canm benım

kesınlıkle tavsıyene katılıyrm bırde şu durum var ben unıv mezunuyum o lıse mezunu ve bıkackez söyle dedıgını duydum unıv kızlar cok fena neler yapıyorlar aılelerınden uzakta cok rahatlar ortamları cok kötu erkeklerle aynı evde kalıyorlar dmeıstı bana

bu sözu aklımdan gıtmedı acaba bana karsı emın olmadgı seylermı var dıyorm

bn bıse yapmasamda onunla gtmem bıle yanlıs algılamasına neden olacak

asla gıtmıcem

tekrar teskr ederım

çok saol canm benım

kesınlıkle tavsıyene katılıyrm bırde şu durum var ben unıv mezunuyum o lıse mezunu ve bıkackez söyle dedıgını duydum unıv kızlar cok fena neler yapıyorlar aılelerınden uzakta cok rahatlar ortamları cok kötu erkeklerle aynı evde kalıyorlar dmeıstı bana

bu sözu aklımdan gıtmedı acaba bana karsı emın olmadgı seylermı var dıyorm

bn bıse yapmasamda onunla gtmem bıle yanlıs algılamasına neden olacak

asla gıtmıcem

tekrar teskr ederım

eğer aranızda böyle bir eğitim farkı varsa çocuk seni kendine mecbur etmeye çalışıyor olabilir. yani onun tarafından bakılınca sen onu heran bırakabilir durumdasın. şu an durum böyle olduğu için etrafında fır dönüyor kendini olduğundan çok daha kibar, cömert vs. gösteriyor olabilir ve bu dumdan sıkıldığı ve bir an önce risksiz bir şekilde gerçek yüzünü göstermek istediği için seninle birşeyler yaşayıp ( bu birşeyler tamamen herşeyi yaşamak anlamında değil) kendini vazgeçilmesi zor hale getirmek istiyordur. bu birlikte kalmalar vs. kızlar için gerçekten ayrılma kararı vermede çok etkili çünkü ayrılırsan ilerde bunu başka bir erkeğe anlatma durumun var ve nişanlın da bu durumu fırsata çevirme derdinde gibi bence. çok istiyorsanız bir an önce evlenin derim

eğer aranızda böyle bir eğitim farkı varsa çocuk seni kendine mecbur etmeye çalışıyor olabilir. yani onun tarafından bakılınca sen onu heran bırakabilir durumdasın. şu an durum böyle olduğu için etrafında fır dönüyor kendini olduğundan çok daha kibar, cömert vs. gösteriyor olabilir ve bu dumdan sıkıldığı ve bir an önce risksiz bir şekilde gerçek yüzünü göstermek istediği için seninle birşeyler yaşayıp ( bu birşeyler tamamen herşeyi yaşamak anlamında değil) kendini vazgeçilmesi zor hale getirmek istiyordur. bu birlikte kalmalar vs. kızlar için gerçekten ayrılma kararı vermede çok etkili çünkü ayrılırsan ilerde bunu başka bir erkeğe anlatma durumun var ve nişanlın da bu durumu fırsata çevirme derdinde gibi bence. çok istiyorsanız bir an önce evlenin derim

canm o kendıne okadar guvenen bırısı kı benı etkılemek ıcın yada vazgecılmez olmak ıcın hıcbı caba harcamıyor oldugu gıbı davranıyor sınırlıyse sınırlı uzgunse uzgun hıc ytyapmack davranmıyor galıba ben ona bu rahatlıgı fazlasıyla verdım onu nekadar sevdıgımı bılıyor

o konuya gelıncede kesınlıkle tavız vermıcem ve onunla basbasa kalmıcam

kızlar hatırlatırım burda bi arkadaşımız konu açmıştı nişanlısı kıza saldırmışhemde durup dururken ve parmağıyla bozmaya çalışmıştı...kız perişan haldeydi psikolojisi bozulmuştu çocuk ise köpek gibi yalvarıyordu bi anlık zaafıma yenildim diye...
bence iki kişi arasında bişeyler yaşanacaksa bu zamanla olur zaten...bikaç ay daha beklese bu adam kızın kendi ewindede yalnız kalırlar zaten...kaldıki bu adamın niyeti sadece öpüşmek vs.ise bunu boş olan bi cafedede yapar sinemadada...bu adam direk niyetini belli etmiş zaten yalnız kalalımda sewişelim falan demiş direk...yoksa kız bunun bacaklarına uznacak mısır patlatıp film izliycek yok öle bi dünya...hee şimdi belki sen hiç eşinle yalnız kalıp yaşamadınmı böle şeyler nişanlıyken diyeceksiniz belki ama benim kafamda tereddütlerim yoktu güweniyordum ve asla yaşadığım hiçbişeyden onu sorumlu tutmazdım ewlenmemiş olsaydıkta...

Back
X