yaaa cok cok kararsızım onlardan bırı duysa gıttıgımızı yada bızımkılerden bırısı ben öldum demektır
hayır hayır bunu yapmamalıym smdı dusununce anladım zaten nısana bır bucuk ay falan kaldı
nolur nolmaz atesle barut hesabı bı yanlıs yaparz snra bnm ıcın farklı da dusunebılır
en ıyısı dayanmak bıraz daha hem nısanda ımam nıkahıda yapılacak belkı bu daha rahat olmamızı saglar ama hersey bı yana aıleler duyarsa tepkı ck farklı olur bnmıcın yanlıs dusunulebılr bıse yapmasak da farklı algılanırız en ıyısı vazgecmek![]()
sen bilirsin canım... ama dediğim gibi imam nikahınız olması bence sizi rahatlatmasın yaa. bilmiyorum benim üdşünce yapım farklı demekki . yani ben 5 yıldır birlikteyim nişanlımla öpüşmek ve dokunmak dışında ileri gitmedik. demekki olabiliyor. ayrıca ailler siz söylemeden nasıl duyucak . peki tanımadığın biri ile güya nişan adı altında evleniyorsun .imam nikahı sonucu boşol denildiğinde dinen dul oluyorsun. birlikte olmasanızda . ne biliyim o kadar değişik kavramlar ki. Zaten 3 ay birliktelik sağlanmazsa o nikah düşüyor falan. Sen nasıl istiyorsan öyle yap en iyisi..:26: