Başbelası abim

Yaprak22

Neden unutamıyorum ki seni
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
164
37
48
36
35 yasında bir abim var yeni evli. Evlendi de kurtulduk deyim öncelikle. Bu kiminle çıktıysa evin en mahremine kadar anlattı. Kişiliğimizden tutun da eve alınan eşyalara kadar. Evlenmeden önce ben ve ablam arkadaslarımızla tanıştırdık. Ne yapıyor ne anlatıyorsa iki arkadasımızla da konuşmuyoruz. Hele son tanıştığı kız durmadan bize laf sokuyordu. Evlendiği kişiyle tanıştığında da yalvardık ailecek inanın babam bile yalvardı. " oğlum çok yuz verme,diğerlerine benzetme,her seyi anlatma" yok biz dememişiz gıbı eşi ve sülalesi yıne bizim evdeki çöpe kadar biliyorlar. Ne yapacağız bununla?

Birde üzerine kötü olursun:DEn gıcık olduğum erkek tiplerinden biri ve bi çaresi de yok ,başa gelen çekilir.

35 yasında bir abim var yeni evli. Evlendi de kurtulduk deyim öncelikle. Bu kiminle çıktıysa evin en mahremine kadar anlattı. Kişiliğimizden tutun da eve alınan eşyalara kadar. Evlenmeden önce ben ve ablam arkadaslarımızla tanıştırdık. Ne yapıyor ne anlatıyorsa iki arkadasımızla da konuşmuyoruz. Hele son tanıştığı kız durmadan bize laf sokuyordu. Evlendiği kişiyle tanıştığında da yalvardık ailecek inanın babam bile yalvardı. " oğlum çok yuz verme,diğerlerine benzetme,her seyi anlatma" yok biz dememişiz gıbı eşi ve sülalesi yıne bizim evdeki çöpe kadar biliyorlar. Ne yapacağız bununla?
Ay en itici kardeş tipinden..aynısından bizdedir var zor bir karakter. .Sonra eşleriyle bomboş sorun yaşıyorlar yüz göz olmuş oluyorlar neticesinde..

Evlenmiş kurtulmuşsunuz sanki kıskanç komşuymuş gibi herşeyi güllük gülistanlık anlatın. Derdinizi kavgalarınızı anlatmayın.
Amann gevşek ağızlı erkek modeli. Allah düşmanımın başına vermesin.

Yarın birgün eşiyle tartışıp o kadının neyi var neyi yoksa döker ortaya. Mahremiyet kavramından haberi yok adamın.
Yok onunkini anlatmıyor. İyice tembihlemiş yengem "bu anlattıklarımı ailenden birinin ağzından duyarsam burnundan getirırım."demiş. O yuzden bizimle eşi ve etrafındaki olayları paylaşmıyor ama bizimkini kız tarafındaki babası bile biliyor düşünün artık kadınlarını

• Beğen
Reactions: KV_
35 yaşında diyorsunuz, kişiliği oturmuş yapacak bir şey kalmamış maalesef. Bence biraz şımarık yetiştirilmiş ağa oğlum, paşa oğlum denmiş. Yapacak hiçbir şey yok maalesef kendi değişmediği sürece.
Abiniz de olsa belli bir mesafe koyacaksınız, bundan sonra arkadaşlarınızı abinizle yan yana getirmeyeceksiniz.

yengenden az takdik ogrenin nasil becermis o isini :))
adamin huyu buysa hayatda degismez yapacak bisey yok, ona hiç biseyden haber etmeyeceksiniz

Mesela neleri anlatıyorki yüz göz oluyorsunuz. Hiç görmediğim için böyle birini tam kavrayamadım uç noktaları:110:

Iyyy degismezki huyu bu. Sizde sır vermeyin eline. Evdeki esyayi bilsin sırrınızı bilmesin.

Her şeyi ondan gizli saklı yapın. Surat yapın biraz belki anlar yaptığı yanlışı.

Huylu huyundan vazgecmez.

Ailenizlede konuşun ortak karar alın bundan sonra hiç birseyinizi söylemeyin.

Ay en itici kardeş tipinden..aynısından bizdedir var zor bir karakter. .Sonra eşleriyle bomboş sorun yaşıyorlar yüz göz olmuş oluyorlar neticesinde..
Baska konuları yok sanki. Bir de hiç mi sevmiyor ki bu kadar kötüluyor anlamıyorum. Kendi mük
Iyyy degismezki huyu bu. Sizde sır vermeyin eline. Evdeki esyayi bilsin sırrınızı bilmesin.
Derdimi gidip anlatmam. Anlatmadım da ama ailenin her ferdinin bildiği olaylar vardır ya dısarısı bilmez ama ev halkı bilir. Onlara kadar anlatıyor

Ailenizlede konuşun ortak karar alın bundan sonra hiç birseyinizi söylemeyin.
Yok bitti artık.
35 yaşında diyorsunuz, kişiliği oturmuş yapacak bir şey kalmamış maalesef. Bence biraz şımarık yetiştirilmiş ağa oğlum, paşa oğlum denmiş. Yapacak hiçbir şey yok maalesef kendi değişmediği sürece.
Abiniz de olsa belli bir mesafe koyacaksınız, bundan sonra arkadaşlarınızı abinizle yan yana getirmeyeceksiniz.
Evin tek erkek çocuğu olduğu için babam ve biz hiçbir seyine ses etmedik. Sanki abi o değilde bizdik. Ne yaparsa hep kapattık, kızlar olarak elimizden ne gelirse yaptık ama gercekten rezil ediyor millete. Hiç mi iyi huyumuz yok. Birde hep kötü anlatıyor. Böyle olunca da karşıdaki insan kendini bizden üstün görmeye baslayıp ya laf sokuyor ya tenezzül etmem ayaklarına giriyor

Yawrum karakter değişmez bu yaştan sonra. Evlerden ırak. Nefret ederim ağzı düşük erkeklerden.

Bence abiniz gelince sadece havadan sudan konuşun.

Back
X