Başbelası abim

Erkegin boyleside hic cekilmez. Bu ne be. Dedikoducu kadinlar gibi.

Bir arkadaşın yazdigi gibi. Abiniz geldiğinde hic onemli seyler konusmayin. Nasılsın iyimisin. Iyiyim sen nasilsin.
Hic muhabbete girmeyin agzina laf vermeyin. Ee hirsiz evden olunca kapiya kilit dayanmazmis tabi.

Erkegin boyleside hic cekilmez. Bu ne be. Dedikoducu kadinlar gibi.

Bir arkadaşın yazdigi gibi. Abiniz geldiğinde hic onemli seyler konusmayin. Nasılsın iyimisin. Iyiyim sen nasilsin.
Hic muhabbete girmeyin agzina laf vermeyin. Ee hirsiz evden olunca kapiya kilit dayanmazmis tabi.
İnsanın içinden konuşmak gelmiyor ki öldürdu her seyi. Kadınların adı çıkmış derler ya:)

Evlenmiş kurtulmuşsunuz sanki kıskanç komşuymuş gibi herşeyi güllük gülistanlık anlatın. Derdinizi kavgalarınızı anlatmayın.
Kurtulduk mu bilmiyorum aynı evin içindeler şimdi. Felsefeden konuşmuyorlardır dıye düşünüyorum konuları sık sık yıne bizizdir onların

Demekki dünürlerde aynı abinizin kafasında onların hiç kusuru yok sanki dürüst olsalar oğlum onlar seni büyüttüler haklarını ödeyemezsin bizimde ne çok hata kusurlarımız var ama velakin bunlar aile içinde kalır başkalarına anlatılmaz evin mahremiyeti kimseyi ilgilendirmez bundan sonra herkese bizede anlatma bu senin güvenilmez karakteri zayıf kişiliği olan birini gösterir demeliler di öbür taraf .
Onu dıyecek insan değiller. Başlık parası kafasındalar. Kan davası vs. O yuzden de abimin ağzından her çıkan işlerine yaradı

Nasıl yapabilirim ki
Ya madem anlatıyor sizde karşı tarafa sokacağınız lafları söyleyin kayınbaba laf soktu nedir ya sizene diyemediniz mi benim babam ve amcalarda abin gibidir akrabalar bir iki dalga geçer gibi oldular size ne giren çıkan var ki herkes kendi açığına baksın konuşturmasınlar beni dedim o oldu gerçi hala susmuyor amcam vs huy çünkü artık yanlarında sadece yalan yanlış şeyler konuşup şaşırtma yapıyoruz :kahve:

Ya madem anlatıyor sizde karşı tarafa sokacağınız lafları söyleyin kayınbaba laf soktu nedir ya sizene diyemediniz mi benim babam ve amcalarda abin gibidir akrabalar bir iki dalga geçer gibi oldular size ne giren çıkan var ki herkes kendi açığına baksın konuşturmasınlar beni dedim o oldu gerçi hala susmuyor amcam vs huy çünkü artık yanlarında sadece yalan yanlış şeyler konuşup şaşırtma yapıyoruz :kahve:
Anladım. Akrabalar olsa deriz sorun değil de bazılarına konuşmak yaramıyor. En iyisi uzak durmak artık

Şaşırtma yapın misal borcumuz var kredi çektik diyin abinizin yanında karşı taraf birşey isteyemez
Onları da biliyorlar. Her seyi her seyi. Eve gıren parayı,gıderi,kredının ne zaman biteceğini emekli maaşını,borçları,faturaları. Çöpe kadar biliyorlar. İş bu kadar vahim. Utanmadan hesap da zorar. Ne kredisi,ne borcu

Onları da biliyorlar. Her seyi her seyi. Eve gıren parayı,gıderi,kredının ne zaman biteceğini emekli maaşını,borçları,faturaları. Çöpe kadar biliyorlar. İş bu kadar vahim.
Anlıyorum tahmin ediyorum hatta nerdeyse aynılarını yaşıyorum ama iş yine sizde bitiyor kredi çekmeyin ama çektik deyin yetmedi ikinciyi çektik mecburen diyin hatta abinizden borç isteyin kredi ödüyoruz diyin bir şey isterlerse

Anlıyorum tahmin ediyorum hatta nerdeyse aynılarını yaşıyorum ama iş yine sizde bitiyor kredi çekmeyin ama çektik deyin yetmedi ikinciyi çektik mecburen diyin hatta abinizden borç isteyin kredi ödüyoruz diyin bir şey isterlerse
Allah sızınde yardımcınız olsun. 35 inde ama sanki bebek ayakları üstünde duramıyor. Düşmez yakamızdan o. Anca babam resti çekerse iş biter.

Ağzına tuvalet terliğiyle vurmak istediğim erkek modeli, hiç hazetmem :( Nasıl başa çıkılır bilmem de Allah yardımcınız olsunn

Ağzına tuvalet terliğiyle vurmak istediğim erkek modeli, hiç hazetmem :KK43: Nasıl başa çıkılır bilmem de Allah yardımcınız olsunn
Nefret ediyorum kendi ailesini kötü duruma sokan sadece elealeme yaranacağım diye asıl kendini rezil rüsvan edenlerden , sizde hiç yüz vermeyin edepsize

Nefret ediyorum kendi ailesini kötü duruma sokan sadece elealeme yaranacağım diye asıl kendini rezil rüsvan edenlerden
Anlattığı kişler bizden iyi olsa vallahi hadi susayım. Ama Allahın hanzolarına,medeniyet bilmeyen insanlarına kadar rezil etti. En kötüler karsımıza geçip çen çen laf sokuyor. O gıbı adamlarım arayıpta bulamadığı insan tıpi.

Back
X