canım ama pilates vücut yapısına göre yapılan birşey o yüzden kontrol altında olması gerektiğini düşünüyorum.bana evde uygulamak için gerekli şeyler lazım.
bendede problem var hatta ne kadar spor yaptım yine var biraz şu an kilo verme aşamasındayım 3-4 kilo gitse de yine var bilmiyorum nasıl gidecek pilates bende yaptım vücudum sıkılaştı epey kalçam vs ama basen hala var .
Sağlıklı şekilde olabileceğiniz en zayıf halinize geldikten sonra legmagic diye bir alet vardı onunla ve yere yatıp kalçayı kaldırarak sıkıp bırakarak çok iyi bir hale gelmiştim. Sonra tekrar 10 kilo alınca bütün emeklerim boşa gitti tabii ki.
Yesil9 arkadaşın dediği gibi leg magic diye bir alet var pahalıda değil 100 lira civarında birkaç arkadaşım kullandı çok faydasını gördü.Bende basen problemi yaşıyorum bende bu aletten almayı düşünüyorum.
Yesil9 arkadaşın dediği gibi leg magic diye bir alet var pahalıda değil 100 lira civarında birkaç arkadaşım kullandı çok faydasını gördü.Bende basen problemi yaşıyorum bende bu aletten almayı düşünüyorum.
merhaba bende leg magic almak istiyorum ama 2 çeşit var. biri dairesel de yapılıyor diğeri sabit sadece yanlara açılıyor arkadaşların hangisini kullandı acaba?
merhaba bende leg magic almak istiyorum ama 2 çeşit var. biri dairesel de yapılıyor diğeri sabit sadece yanlara açılıyor arkadaşların hangisini kullandı acaba?
migren rahatsızlığımdan dolayı 2 ayda 8 kilo kadar aldım bundan çok rahatsızım bu yüzden bu kadar araştırıyorum canım :)
paramın boşa gitmesinide istemiyorum açıkçası