Basen problemi olan bayanlar haydi yardıma ..?

ewrem16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
5
0
36
basen problemimizi gidermek için neler yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.:49:

canım ben pilatesin iyi geldiğini duymuştum uzun süredir yapmak istiyorum ama olmadı bitürlü ebru şallı cdlerini almayı düşünüyorum :)

canım ama pilates vücut yapısına göre yapılan birşey o yüzden kontrol altında olması gerektiğini düşünüyorum.bana evde uygulamak için gerekli şeyler lazım.

bendede problem var hatta ne kadar spor yaptım yine var biraz şu an kilo verme aşamasındayım 3-4 kilo gitse de yine var bilmiyorum nasıl gidecek pilates bende yaptım vücudum sıkılaştı epey kalçam vs ama basen hala var .

sorunlar hep aynı demek ki benimde kilo gitsede alt bölgeler hep aynı :S yapmamız gerekn günlük hareketler nedir blmiyorum..

Sağlıklı şekilde olabileceğiniz en zayıf halinize geldikten sonra legmagic diye bir alet vardı onunla ve yere yatıp kalçayı kaldırarak sıkıp bırakarak çok iyi bir hale gelmiştim. Sonra tekrar 10 kilo alınca bütün emeklerim boşa gitti tabii ki.

Yesil9 arkadaşın dediği gibi leg magic diye bir alet var pahalıda değil 100 lira civarında birkaç arkadaşım kullandı çok faydasını gördü.Bende basen problemi yaşıyorum bende bu aletten almayı düşünüyorum.

Yesil9 arkadaşın dediği gibi leg magic diye bir alet var pahalıda değil 100 lira civarında birkaç arkadaşım kullandı çok faydasını gördü.Bende basen problemi yaşıyorum bende bu aletten almayı düşünüyorum.

merhaba bende leg magic almak istiyorum ama 2 çeşit var. biri dairesel de yapılıyor diğeri sabit sadece yanlara açılıyor arkadaşların hangisini kullandı acaba?

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

merhaba bende leg magic almak istiyorum ama 2 çeşit var. biri dairesel de yapılıyor diğeri sabit sadece yanlara açılıyor arkadaşların hangisini kullandı acaba?

Arkadaşım yanlara açılandan kullandı.Dairesel olanı ben hiç görmedim ismi ne olarak geçiyor???

Arkadaşım yanlara açılandan kullandı.Dairesel olanı ben hiç görmedim ismi ne olarak geçiyor???

dairesel olanın adı circle glide leg magic.
bende kararsızım twist stepper ve leg magic arasında

$64647456_tn30_2.webp$64647456_tn30_2.webp

migren rahatsızlığımdan dolayı 2 ayda 8 kilo kadar aldım bundan çok rahatsızım bu yüzden bu kadar araştırıyorum canım :)
paramın boşa gitmesinide istemiyorum açıkçası

Back
X