Basen problemi olanlar

semfeybey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
86
2
96
İzmir
Arkadaşlar yapı olarak basenlerim var.1.55 boy 54 kilodayım.Zayıf olsamda onlar bir türlü gitmiyor. eskiden beri bu benim çok canımı sıkıyor, ne yapmalıyım nasıl düzelecek.Sizin yaptığınız birşeyler var mı? Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

vallaha canım bende ne kadar zayıflarsam zayıflayım o yandaki cıkıntılar bi türlü gitmedi senelerce kilo verdim olmadı spor yaptım olmadı krem kullandım olmadı neler yapmadım ki gitmedi en sonunda gecen sene artık dayanamadım ve gögüs için yattığımda silikon ameliyatında doktoruma gösterdim doktorumda bunların ne yaparsam yapayım yok olmayacağını birazda irs olduğunu ve annemdede var basenler gitmeyeceğini söyledi liposaction yapalım kurtul dedi ve memeyle birlikte onuda aldırdım 1 senedirde dümdüz ne cıkıntı var nede bişey var pantolonlarım bile bol geldi kesin cözüm buymuşş yani tavsiye ederim canım

Teşekkür ederim dediğin yöntemi yapabilir miyim bilmiyorum, cesaret gerekli.Diğer yöntemler iyi gelmedi diyorsun.Üzüldüm şimdi.İki doğumdan sonra karıngerme ameliyatıyla beeraber yaptırsam iyi olur aslında da eşim hayatta izin vermez offffffff.

arkadaşlar benimde basen problemim var ve kalçalarım büyük.bunu düzelttiren varmı aranızda.ve ne kadara mal oluyor?

canım bence bukdar dert etme basen çok fazla olmamak şartıyla pantolon falan giyildiğinde güzel duruyo düşünsene dümdüz olduğunu.. çöp şiş gibi :53:

bence eminim güzelsindir basenin olsa ne olmasa amaaaan erkeklerin %85 'i basenli etli butlu kadınlardan hoşlanıyo zaten boşverrrr :63: :66:

aynı problem bendede var pantolonlarımı basen yüründen büyük almak zorunda kalıyorum basenden normal çıkıyor belimden düşüyor çok utanıyorum biryere otururken falan basenlerim hemen oturunca yana yayılınca :43::43::43:oyüzden hiçkimsenin yanında rahat oturamıyorum....:14::14::14::14:

çözüm bulursan bana da söyle ben en son şimdi kavitasyon denemeyi düşünüyorum...ama sadece düşünüyorum...:5:

canım ben " kavitasyon, radyo frekans, pasif jimnastik" falan hepsinin bir olduğu bi incelme paketi aldım 3 seans gittim hala da programa devam ediyorum. işin aslı sadece 2 cm inceldim. basenler maaşallah yerinde duruyo :1: eşim dalgasını geçiyo :37: kremle falan inceleceğimi sanmıyorum bi ümit giditorum işte.. bakalım seansların sonucu ne olacak. haaa bi de işleme başlamadan önce güzellik merkezinde ölçü aldılar eve heldim bi de ben ölçtüm baktım onlarınkiyle 5-6 cm fark var sanırım seans sonunda tekrar "DOĞRU" ölçüyü alıp bak bu kadar zayıflattık diyecekler :47: kanmamak lazım..

ancak bölgesel sporla basenler gider.benimde basenlerim çok.kilom basen ve bacaklarda.sadece basen için egzersiz mesela işe yarayabilir.

Arkadaşlar ne yazıkki asla sporla ,diyetle ya da bölgesel çalışmayla basen yağlarınızı eritemiyorsunuz. Ben senelerce basenimdeki çıkıntıları yok etmek için her yolu denedim Maalesef başarılı olmadım .Sonunda geçen ay laserlipoliz oldum ve kurtuldum.44 bedenden 38 bedene düştüm Yıllardır hayalini kurduğum görüntüye kavuştum Tek pişmanlığım ise daha önce neden olmadığımdır. Sizler gibi bir türlü cesaret edemiyordum. Ama korkulacak bişey yokmuş.

Tatlım yanlış anlama sakın beni, seni üzmek için yazmıyorum ama biraz kilo vermeyi denesen, boyun 1.55 ise 54 kg biraz fazla sanki...

basen bendede var aslında seviyorum baseniii amaa selülit çıkmış bende ve bu beni çok rahatsız ediyor malesefffff:50:Ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorumboy 1.63 kg 56 NORMAL kgda olduğumu düşünüyorum :44: yada kilom var bana fazla kilom yokmuş gibi geliyor.Karışık bu kadın işleriii:1:

ben fazla kilolarımı verdikten sonra sıkılaşmak için yaptığım pilates ve callanetics ile basenlerinden ve selülitlerimden kurtuldum, bence mutlaka deneyin, simitten basenden eser kalmadı, selülitte çok az popoda kilot altında kalan kısımda popo gamzesi:) özellikle callanetics 165 boy 60 kiloyla 36 beden pantolona girebilmemi sağladı eskiden bu kiloyla 40 beden giyerdim. bu forumda, spor, görsel paylaşım başlığı altındaki konulara bakmanızı tavsiye ederim, düzenli yapınca sporun hakkını verince mutlaka sonuç alınıyor.

Bende de yıllardır sıkıntısını çektiğim basen problemi var.Belim ince ,bacaklarım ince ama sanki biri eliyle eklemiş gibi benim değillermiş gibi görünen basenlere sahibim...Pantolon sıkıntısı bende de var tüm pantolonlarımın bellerinde pens var ne yazıkki:((
Benim denediklerime gelince; geçen sene 58kilo ve 102cm basenlerimle başladım pilatese.Evde kendi başıma Ebru Şallıyla pilates yapıyordum.Bi miktar sıkılaştırdı ve vücuduma masaj gibi geldi.İlerleyen zamanlarda kavitasyon ,radyofrekans ve selülit masajı yaptırmaya başladım.Selülitli görüntü bi miktar düzeldi,çok az kilo verdim belki 1cm daraldım...Ama sonra power plate'e başladım ve herşey orada değişti .İnanılmaz bi alet basenlerim sertleşmeye başladı.Çok kilo vermedim ama inanılmaz şekilde sıkılaştım.Eşim bile farketti.Ben 54 kiloya düştüm basenlerim 95cm'e kadar inceldi...Devam edebilseydim istediğim görüntüye de kavuşacaktım ancak kampanyalı aldığım seanslarım bitti ve bi daha uygun kampanya yakalayamadım.Şu an tekrar 56 kilyum ve basenlerimi ölçmeye korkuyorum:((

ben zayıfladım ve basenim kaldı popom 90 geliyor hafif çıkıntılı basenim var yani mankenlerdeki gibi popodan sonra düz inmiyor bacagım ama erkek arkadasımda oranda erise güzel olur diyor :D:D:D:D

Back
X