• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basendeki yağlar !!!

sunney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
188
73
98
kızlar çok büyük bir sorunum var. Denemediğim diyet kalmadı. Basenlerimden bir türlü kurtulamıyorum. Uyguladığım diyetler sürekli üst kısımdan kilo vermemi sağlıyor. Bacaklarım incelmiyor. Basenlerimde belime göre çok büyük. Bildiğiniz bir diyet yada egzersiz varmı bacaklarımın incelmesi için. Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

kızlar çok büyük bir sorunum var. Denemediğim diyet kalmadı. Basenlerimden bir türlü kurtulamıyorum. Uyguladığım diyetler sürekli üst kısımdan kilo vermemi sağlıyor. Bacaklarım incelmiyor. Basenlerimde belime göre çok büyük. Bildiğiniz bir diyet yada egzersiz varmı bacaklarımın incelmesi için. Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
zamanla basenlerden de gitmeye başlar benmde öyleydi önce göbek ve belden verdim şimdi de basenlerden gidiyor

Hiç sorma bende de aynı dert oldum cardıo skuat pilates kavitasyon bakalım ne olacak zap zayifim ama hayvan gibi basenim war töbe töbe

Nette ücretsiz günlük egzersiz diye bir program var tüm vücuda ayri ayri hareketler var etkili bir uygulama

Kizlar pilates pilates pilaaaatesss yapin sifir selulit yaptim ve o kadar guven geldiki tavsiye ederim gerisi hikaye sadece azim ve sabirla yapin bide duzenli kizlar

Pilatese başlayın bence de, eminim faydasını göreceksiniz

Back
X