- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
Kim kimdir anlamadim ama bikinili fotodakinin poposu fena degil, buyuk ama sekilli, ayaga kalksa nasil olur bilemiyecegim. Beyaz elbiselinin vucut bastan asagi facia... Bel dumduz, korseden toto iki kat olmus, zaten yere bakiyor, artik elbiseden mi, yoksa kendinden mi oyle bilemicem, ben onun yerinde olsam bir daha bu tarz giyimden uzak dururdum.
Valla bu reklama bence Hande ancak bozulmustur, fotografi berbat cikmis. Hic bir kadin iki kat olmus totosunun fotosunu basinda gormek istemez yane..Elbiseli Hande Yener, bikinili de Kim Kardashian.
Vücutları hiç birbirine benzemiyor, Hande'nin mayolu fotolarını da biliyorum, basenler Kim'in basenlerinin yanından geçmez ama işte reklam için ortaya atmışlar bir mevzu bizde geyiğini yapıyoruz, maksat reklama faydamız dokunsun
Tümüyle kamu hizmeti yapıp insanları aydınlatmak adına buyrun fotolara
Basenler benziyor mu?
Cıks diyenler ve aynısının tıpkısı diyenler parmak kaldırsın
Birebir taklit, bir de benziyor muyum diyorÜstelik korsenin gazabına uğramış haberi yok
Taklit ettiği kıyafet de aşağıdaki
Eki Görüntüle 1252777
Birebir taklit, bir de benziyor muyum diyorÜstelik korsenin gazabına uğramış haberi yok
Taklit ettiği kıyafet de aşağıdaki
Eki Görüntüle 1252777
Bu Kim Kardashianın poposunun neyine özeniyorlar hiç anmıyorum tamam şekli sıkılığı hoş ta
çok büyük değil mi yavv
Kadına bakınca sırf popo görüyorum su aygırını hatırlatıyor bana
kadın koca popo iyidir, pala kaş süperdir diye akım yarattı valla
ama şimdi hakkını yemeyek güzel makyaj yapıyo, o kadar çeşit fondotenle makyaj yapmasam suratımın halini düşünemiyorum, tek fondoteni zor sürüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?