“Basenlerim o kadar büyük mü”

kim in popo 50 kilo zaten, bacaklarıyla uyumlu değil sonradan monte edilmiş gibi

Maalesef Hande Kim'in basenine sahip olamaz, bir kere basen yapıları farklı, fotoğraflarda bunu destekliyor, Kim'in basenleri yuvarlak hatlı, Hande'ninkiler aşağı doğru bakıyor, çamaşır veya korse seçiminden değil, basen yapısı öyle.
Ayrıca hiiiç şaşırmış gibi yapmasın bir ara Lady Gaga'cılık oynuyordu, şimdi Kim olmaya çalışıyor.
Kimse kimsenin taklidi olmamalı, herkes kendi suretinde güzel

Kim kimdir anlamadim ama bikinili fotodakinin poposu fena degil, buyuk ama sekilli, ayaga kalksa nasil olur bilemiyecegim. Beyaz elbiselinin vucut bastan asagi facia... Bel dumduz, korseden toto iki kat olmus, zaten yere bakiyor, artik elbiseden mi, yoksa kendinden mi oyle bilemicem, ben onun yerinde olsam bir daha bu tarz giyimden uzak dururdum.

Elbiseli Hande Yener, bikinili de Kim Kardashian.
Vücutları hiç birbirine benzemiyor, Hande'nin mayolu fotolarını da biliyorum, basenler Kim'in basenlerinin yanından geçmez ama işte reklam için ortaya atmışlar bir mevzu bizde geyiğini yapıyoruz, maksat reklama faydamız dokunsun

Valla bu reklama bence Hande ancak bozulmustur, fotografi berbat cikmis. Hic bir kadin iki kat olmus totosunun fotosunu basinda gormek istemez yane..

Tümüyle kamu hizmeti yapıp insanları aydınlatmak adına buyrun fotolara
Basenler benziyor mu?
Cıks diyenler ve aynısının tıpkısı diyenler parmak kaldırsın

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 130
Tümüyle kamu hizmeti yapıp insanları aydınlatmak adına buyrun fotolara
Basenler benziyor mu?
Cıks diyenler ve aynısının tıpkısı diyenler parmak kaldırsın

handenin ki, kim inkinin tek lobunun yarısı kadar, bilimsel olarak yapacağım yorum budur

Birebir taklit, bir de benziyor muyum diyor Üstelik korsenin gazabına uğramış haberi yok
Taklit ettiği kıyafet de aşağıdaki

Çok aşağı kaymış totosu Hande yenerin doğaldır kadın annemle aynı yaşta,
estetikle ne kadar gençte görünse bir yerden patlak veriyor işte

valla KİM'lik koca popoyla oluyorsa benden ala KİM yok....

Bu Kim Kardashianın poposunun neyine özeniyorlar hiç anmıyorum tamam şekli sıkılığı hoş ta
çok büyük değil mi yavv
Kadına bakınca sırf popo görüyorum su aygırını hatırlatıyor bana

kadın koca popo iyidir, pala kaş süperdir diye akım yarattı valla
ama şimdi hakkını yemeyek güzel makyaj yapıyo, o kadar çeşit fondotenle makyaj yapmasam suratımın halini düşünemiyorum, tek fondoteni zor sürüyorum ben

Bizde olsa koca popo, Kim'de olunca auuvv. Zalımsın hayat.

tamam yüzü makyajı güzelde insan poposuna bakmaktan yüzüne dikkat edemiyor ki,
poposu görüş alanımı kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…