- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- Konu Sahibi kastamonu777
kızlar bu benim çocukluktan beri derdim.. vücut yapım böyle, basenlerim çok geniş ve hep biraz tombul oldum, yemeyerek kilo veremiyorum.. şu dönem için harekette edemiyorum masa başı çalışıyorum bütün gün oturuyorum ( her fırsatta merdiven inip çıkmaya çalısıyorum tabi).. boyum 1.70 67 kiloyum.. işyerindeki bazı insanların patavatsız sözleri de üzüyo beni.. daha az önce sen o kiloda olamazsın dedi biri (bunu söyleyen bi erkek) "ben 65 kiloyum zaten senden kısayım bide sen nasıl o kiloda olursun sendeki basene bak bide bana bak" dedi tutuldum hiçbişey diyemedim, yaptığı saygısızca bi kere bi bayanla böyle konuşulmaz. ha ben bi şekilde cevabını verirdim de o zamanda kompleks yaptı diye düşünecekti, susmayı tercih ettim. hiçbi zaman kendime fazla takmadım kilo meselesini ama insanların acımasızca hiç üzülür mü demeden yaptığı eleştiriler söylediği sözler kalp kırıyo üzüyo.. ve ben hipotirodi hastasıyım.. benim durumumda olanlar var mı.. metabolizmamı çalıştırmak için neler yapabilirim.. ve bu saygısız iş arkadaşıma nasıl cevabını verebilirim???