- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
- Konu Sahibi kastamonu777
-
zaten bi daha böyle bi muhabbet açarsa vericem ağzının payını, sonuçta herşeyi geçtim kiloların flan diye konuşsa neyse basenlerin göbeğin filan diye konuşuyo terbiye sınırlarını aştı..bence lafını esirgeme utanırdı böyle desen. yoksa işin ucunu kaçırıp bir bayanla saçma sapan konuşmaya devam eder o. acayip sinir oldum adama
çok güzel olur bazen ben de düşünüyorum onu ama hep işe geç kalıyorum :)
zaten bi daha böyle bi muhabbet açarsa vericem ağzının payını, sonuçta herşeyi geçtim kiloların flan diye konuşsa neyse basenlerin göbeğin filan diye konuşuyo terbiye sınırlarını aştı..
bakalım yürüyüş işini istikrarlı sürdürebilirim inşallah bende:)
öyle dicem valla artık bende:)kim kardesyan mıdır nasıl yazılıyosa artık onu görmedin mi sen hiç bacım spor vs bunlar tabii ki çözüm ama ihtiyacın olan tek ve daimi çözüm özgüven kadının kalçaları yarım dünya gibi ama kendine olan özgüveniyle dünyada iri kalça modasını başlattı kilon gayet iyi kendini sıkma ve biri bir laf ettiğinde valla ben çok seviyorum kalçalarımı ama seninle bu muhabbete hiç giremicem ccanım yhaaaa de onlara :)
slmm squat basen eritiyor mu ki ??kılon gayet iyi sadece senın ıhtiyacın olan SQUAT ....araştır hem kolay hem masa başında bıle yapabılırısn sadece 1 ay sonra bıle farkı göreceksın...kımseyıde sallama,onların mallıkları
oo sivri zekalıya bi bayanla heleki evli bi bayanla nasıl konuşacağını öğretmek lazımzaten bi daha böyle bi muhabbet açarsa vericem ağzının payını, sonuçta herşeyi geçtim kiloların flan diye konuşsa neyse basenlerin göbeğin filan diye konuşuyo terbiye sınırlarını aştı..
sana bir tavsiye de vereyim arkadaşımspora gitmeyi düşündüm kızlar ama şöyle bi durum var haftanın 6 günü çalışıyorum 8de ancak eve geliyorum, yemek yap ye topla filan saat 10 oluyo, haa bunlar bahane diyenler oldu şimdi de olucak ama işe gitmek için ve işten eve gelmek için yolda çok vakit geçiriyorum yani erken kalkıyorum spora gitsem ertesi sabah kalkamam yataktan, bide hastalığımdan dolayı çok çabuk yorulan bi bünyem var.. gerçi spora başlasam belki daha zinde olurum
Squat basenleri küçültmez kalçayı kaldırır, bacakları da kalınlaştırma ihtimali var. Yanlış şeyler yapıp daha kötü hissetmeyin kendinizi incelemiyorum diye.
Troidiniz için tedavi görüyor musunuz?
Eşimin yeğeni henüz 20li yaşlarında çok kilolu olmamasına rağmen basen ve bacak problemi vardı. Plates yaparak 8 ayda 40 bedenden 36 ya indi. İnternette bir sürü plates videosu var, basen ve bacak için olanlardan indirin ve evde yapmaya başlayın. Düzenli yaparsanız fayda görürsünüz.
hadi ya ciddi misinBildiğim kadarıyla merdiven çıkmak da basen yapıyor
squat basen üst bacak ve alt karını çalıştırır ve şekil verır.brezilya kalçası diyim siz anlayın onlar sürekli squat yapıyorlarmış,slmm squat basen eritiyor mu ki ??
Evet bana da spor hocam söylemişti.hadi ya ciddi misin
Beni begenen begendi herkes kendine baksin deseydin canim...aynen öyleyim, üst beden 36 alt beden 40 42 o derece.. ve bacaklarımda kalın, dediğiniz gibi kilom çok fazla değil hatta 62 kilo civarındaydım, son 6 ayda evlenince yani düzenli hayat geç yemek yeme bide doğum kontrol hapı biraz kilo aldım :s
aynenncanım işte öyle deseydim kompleksli filan diye düşüncekti çocuk gibi hareketler sergiliyolar bazen aa kızdı filan diye sinir etçekti beni.. yürüyüşe başlıcam otobüsten 2 durak erken inerek eve yürüyerek başlayabilirim sanırım
göbek de mi var canımmzaten bi daha böyle bi muhabbet açarsa vericem ağzının payını, sonuçta herşeyi geçtim kiloların flan diye konuşsa neyse basenlerin göbeğin filan diye konuşuyo terbiye sınırlarını aştı..
aslınd çok rahatsız değilim basenlerimden ama bacaklarımda kalın olunca her giydiğmi taşıyamıyorum o yüzden bacaklarımın incelmesini isterdimetrafta patavatsız cahil çok.
kimsenin lafına bakma gerekirse küt diye de en zayıf noktalarından yapıştır cevabı.
kendin de rahatsızsan, bölgesel zayıflama sadece sporla olur.
kilon iyi çünkü boyuna göre.
ben bu kadının adını bile bilmiyordummkim kardesyan mıdır nasıl yazılıyosa artık onu görmedin mi sen hiç bacım spor vs bunlar tabii ki çözüm ama ihtiyacın olan tek ve daimi çözüm özgüven kadının kalçaları yarım dünya gibi ama kendine olan özgüveniyle dünyada iri kalça modasını başlattı kilon gayet iyi kendini sıkma ve biri bir laf ettiğinde valla ben çok seviyorum kalçalarımı ama seninle bu muhabbete hiç giremicem ccanım yhaaaa de onlara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?