Basenlerim:(

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Doğru yere mi yazıyorum emin değilim.benim derdim bazenlerimbazenlerin ozellikle üst bacaklarim su bakımı gibi yumuşacık..bi suredir yediklerime dikkat ediyrm ama kilo veremiyrm çok kilolu değilim ama ben aynadaki görüntümü sevmiyorum düzgün hatlara sahip olmak istiyrm pantalon almak işkence olsun istemiyrm..neler yapabilirim:(((?

Merhaba arkadaşlar.
Doğru yere mi yazıyorum emin değilim.benim derdim bazenlerimbazenlerin ozellikle üst bacaklarim su bakımı gibi yumuşacık..bi suredir yediklerime dikkat ediyrm ama kilo veremiyrm çok kilolu değilim ama ben aynadaki görüntümü sevmiyorum düzgün hatlara sahip olmak istiyrm pantalon almak işkence olsun istemiyrm..neler yapabilirim:KK43:((?
merhaba..:KK25:
bacak egzersizlerinin ağırlıklı olduğu bir spor programı uygulayabilirsiniz aslında şimdi heryerden videolara ulaşıp evde dahi uygulamak çok kolay , eğer spor salonuna gitmeyi düşüyorsanız orda hocalarda yardımcı olur zaten:KK66::KK14:

merhaba..:KK25:
bacak egzersizlerinin ağırlıklı olduğu bir spor programı uygulayabilirsiniz aslında şimdi heryerden videolara ulaşıp evde dahi uygulamak çok kolay , eğer spor salonuna gitmeyi düşüyorsanız orda hocalarda yardımcı olur zaten:KK66::KK14:
Pilates falan düşündüm ama istikrarlı devam edemiyorum... bide nen gece en erken 1 gibi uyuyorum öglen 11 gibi uyaniyrm...buda etkiliyormudur acaba kilo veremeyisimi

Pilates falan düşündüm ama istikrarlı devam edemiyorum... bide nen gece en erken 1 gibi uyuyorum öglen 11 gibi uyaniyrm...buda etkiliyormudur acaba kilo veremeyisimi
yani benim topictede koumuz bu şuan bende geç yatıp geç kalkıyorum 1 senedir aynı kilodayım ama öncesinde 20 ye yakın kilo verdim aynı düzenle..
sizin ihtiyacınız olan düzenli spor , ölçüleriniz nedir çok mu büyük bu basenler başımıza dert:işsiz::KK14:

yani benim topictede koumuz bu şuan bende geç yatıp geç kalkıyorum 1 senedir aynı kilodayım ama öncesinde 20 ye yakın kilo verdim aynı düzenle..
sizin ihtiyacınız olan düzenli spor , ölçüleriniz nedir çok mu büyük bu basenler başımıza dert:işsiz::KK14:
Çok büyük değil ama üst bacaklarimin ici sanki su balonu gibi:( nasıl verdiniz o kadar kiloyu

şu küçük pilates topunu bacaklarının arasına alıp sıkıştırıp gevşetebilirsin baya faydalı olur , ben diyet ve sporla verdim başka türlüsü mümkün olmuyor zaten:KK43:
Ben bi suredri ekmeği kestim abur çukurda yemiyorum en az 2 litre su iciyrm günlük ama bazen sözünü kaçırıp çok yemek yiyorum :(

Merhaba arkadaşlar.
Doğru yere mi yazıyorum emin değilim.benim derdim bazenlerimbazenlerin ozellikle üst bacaklarim su bakımı gibi yumuşacık..bi suredir yediklerime dikkat ediyrm ama kilo veremiyrm çok kilolu değilim ama ben aynadaki görüntümü sevmiyorum düzgün hatlara sahip olmak istiyrm pantalon almak işkence olsun istemiyrm..neler yapabilirim:KK43:((?
Bende defalarca diyete başladım her defasında dayanamayıp bıraktım benimde artık birşeyler yapmam lazım

pilates yap bende başlıcam nette videolar var . düzenli yaparsan sıkılaşırsın . benimde basem problemim var şu an . eskiden pilates yapıyordum zayıftım ve sıkıydım .kilo alıp sporu bırakınca bacaklarım yumuşadı ve selülit.ler oluştu

pilates yap bende başlıcam nette videolar var . düzenli yaparsan sıkılaşırsın . benimde basem problemim var şu an . eskiden pilates yapıyordum zayıftım ve sıkıydım .kilo alıp sporu bırakınca bacaklarım yumuşadı ve selülit.ler oluştu
Su balonu gibiyim resmen:((( basenlerimden dolayı istedigim gibi giyinemiyrm da çok çirkin hisseiyrm cunju

Zayıfken 95 kiloluyken 99 basenli biri olarak küçücük üst bedenim olunca bende uyuz oluyorum...
Bacak egzersizlerini bırakmayın başlayınca hamlama sorunu oluyor..

Su balonu gibiyim resmen:KK43:(( basenlerimden dolayı istedigim gibi giyinemiyrm da çok çirkin hisseiyrm cunju
bende bu yaz öyle hissettim kendimi çok saldım . özel -iş problemleri derken yedim de yedim . artık dur demem lazım yoksa gidiyorum çok kötü bir yere .zayıflayıp sıkılaşmam lazım . bakalım başladım inşş hedefime ulaşıcam .

bende bu yaz öyle hissettim kendimi çok saldım . özel -iş problemleri derken yedim de yedim . artık dur demem lazım yoksa gidiyorum çok kötü bir yere .zayıflayıp sıkılaşmam lazım . bakalım başladım inşş hedefime ulaşıcam .
Inş ulaşırsın neler yapıyorsun peki spor olarak uygular için diyet var mi

tebrik ederim , motivasyonun herzaman yüksek olsun sporu zorululuk olarak değilde keyif alarak yaparsan çok daha iyi olur sevdiğin şarkılar eşliğinde eğlenerek incecik olursun:spor::spor:
Ip atlamayı denedim günde 100 tane atladım...gatladım...gönek atarak zayıfla nur mi acaba yada temizlik yaparak:)))

Back
X