Basenlerimi ve belimi nasıl inceltebilirim?

Eyluul_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
84
6
boyun 168 kilom 61. hem 5 kilo vermem lazım hem de basen ve belin incelmesi. üniversite sınavlarına hazırlandığım için spora gitmeye vaktim olmuyor. evde olduğum sadece 3 günüm var. 3 gün sabah akşam 1 er saat yürüsem ve squat falan bilmiyorum işte, gider mi bunlar. ne yapayım ben yardım edin ablalarım :mad:

squatı hemen şimdi tavsiye etmem basenlerde ters etki yapabilir. zaten sonuç alabilmek için düzenli yapabilmek gerekir. çok ağrı yapıyor birde 1 hafta oturup kalkarken işkence gibi oluyor :KK70:

bence kardiyo yap haftada iki gün birer saatini kardiyoya ayır ısınma ve soğumayla beraber. internette bunun için yardımcı videolar var onlardan faydalanabilirsin.

Sadece Cardio yapmak kas kaybina da neden olabilir, zayiflarsin ama kas kaybin oldugundan dolayi. Bence evde ufaktan agirlik calismalarina da yer ver :)

Bunun için yapılacak ilk iş diyet maalesef :KK43: İnternetten de güvenilir bir diyet programı bulabilirsin belki. Ya da diyetisyen eşliğinde. Beraberinde kardiyo iyi olabilir. Ama yediklerinin türüne dikkat etmeden spor tek başına yetmez.

X