• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri Basenliler nasıl pantolon giyiyor ve nereden alıyor?

ROCKFTS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
125
0
96
İzmir
KIZLARR KOTT ALMAK İSTİYORUM AMAA HİÇ HOŞ DURMUO Bİ YARDM ETSENİZ HANGİ MARKA WEYA KESİMM:a015:

basenler fazla oluncaa dar paça güzel olmuyorr canımm yaa .basenlerii eritmektenn başkaa çaree yok vallaa bendedee basen sorunuu varrr dar paça giymek isityorumm rejim yapıyorumm inşalah giyicemm az kaldıı:)))

ben 40 beden giyiyorum canım yaa fazla yok ama ne bilim kot yakıştıramıyorum kendime ama siyah yeşil k.rengi dar paça giyorum ölee çıkmıyoda (= kot olarak napıosun peki senn

bende basenliyim 40 beden giyiyorum.aynı sorun bendede var dar paça giyim istioyrum ama ne bilim bi garip duruo.yakıştıramıporum.birde belim ince olduğu için çoğu pantolonum belden bol oluo.şöle tam üstüme olcak bişe bulamadım.

kızlar hiç de öyle düşünmeyin bencee... ben 42 bedenim ama bilmiyorum artık boyum uzun oldugundan mı skinny harici kot giyemiyorum baseninize göre beliniz orantılı derecede inceyse (yani çok ince de olmayacak) ve göbek mide yanlar gibi çıkıntınız yoksa inanılmaz şık durabilir dar paçalı kot bence. ki bunu söyleyen de sadece ben değilim ;) ha sen de naparsın tabi ki buz mavisi, çok açık mavi ya da beyaz kot oldugu gibi fazla çıkarır kesinlikle iyi durmaz ama taşlanmış lacivert, ya da taşlanmış füme, taşlanmış mavi düşünebilirsin.

lotika Canım haklısın saol tawsiyelerin için bnmde yanlarım yok karnım midem düz bi alttım 40beden işte.....
kot biraz ince istiyorum ama bulamıyorum hangi markaalar iyi durur ki

bence basenlilere dar paça çok yakışıyor tüm hatlarını belli ediyor asıl zayıflara yakışmıyoz bence her neyse :D bende kendime yakıştıramıyorum dar paçayı xS basenliler için önerebileceğiniz bir renk var mı kot pantolon üzerinden ben daha çok koyu renkleri tercih ediyorumda :D :D

bol paça kot giyiyorum mecburen... çnkü basenlerime rağmen belim çok ince... o yüzden böylesi çok daha güzel duruyor... pantolonlarımı lcw den alırım... bi oraya bakabilirsiniz...

ben de 40 beden bırısıyım kotda da 32 falan da vala ben de de basen asırı olmadıkça varr hep sıyah ve koyu renkler gyerdım kapatsın dıee dun gtdım kendıme acık renk kot ve beyaz pant aldımm vala çok yakıştıı aynı hıc bı fark olmadıı....ne koyu renk çöp gıbı ınce göstercek deıll ne de acık renkk çok kılolu göstercek deıll modelle alakalı galıba sadece cok dusuk bel alma derım orta bel olsn ve bol paça sevmıyorum ayakkabının modelı falan dar paçada ortaya cıkıoo

kızlar hiç de öyle düşünmeyin bencee... ben 42 bedenim ama bilmiyorum artık boyum uzun oldugundan mı skinny harici kot giyemiyorum baseninize göre beliniz orantılı derecede inceyse (yani çok ince de olmayacak) ve göbek mide yanlar gibi çıkıntınız yoksa inanılmaz şık durabilir dar paçalı kot bence. ki bunu söyleyen de sadece ben değilim ;) ha sen de naparsın tabi ki buz mavisi, çok açık mavi ya da beyaz kot oldugu gibi fazla çıkarır kesinlikle iyi durmaz ama taşlanmış lacivert, ya da taşlanmış füme, taşlanmış mavi düşünebilirsin.

katılıyorum. çünkü bende 42 bedenim fakat vücudum orantılı ve 1. 69 boyum var nerdeyse . koyu lacivert veya siyah darpaça giyiyorum ama üstne mutlaka beli biraz uzun bişey giyiyorumki toplu göstersin die . ama mutlaka koyu renk giymelisin bence. çünkü baseni kalın insanları açık renk pantlonlar daha beter kilolu gösterio .

bence basenlilere dar paça çok yakışıyor tüm hatlarını belli ediyor asıl zayıflara yakışmıyoz bence her neyse :D bende kendime yakıştıramıyorum dar paçayı xS basenliler için önerebileceğiniz bir renk var mı kot pantolon üzerinden ben daha çok koyu renkleri tercih ediyorumda :D :D

kesinlikle ölçülü olmak kaydıyla basenli hanımlara daha çok yakışıyo.

Back
X