Basıldık.

Iyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?
Yav niye rezil olasimiz çocuk yapmışım adamdan aylardır koynunda yatıyorum zatenn bı zahmet odaya Dalan utansın hiiic istifimi bozmamak valla ,ayrıca olmediktwn sonra kocamdan ayrı yatmam ne öyle ayrı yataklarda falan

Orda yattiginizi bile bile daldiysa ayip etmis.
Ayrica kocanla opusmen neden ayip olsun :) hos bi durum olmamis ama..yapicak bisey yok:)

Iyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?

Oha koca adam evli çiftin yattığı odaya nasıl destursuz dalıyor? Sen soyunuyor giyiniyor da olabilirdin
Eşin demedi mi hooop bi kapı çal diye

Üstelik evli çift heralde beraber yatacaktı isterse 10 yatak açsınlar

Hadi seni anladım diyelim,eşin hala öyle yatmaya devam mı etti ? Aynı durumda eşim olsa tahmin bile edemiyorum.. ayağa fırlar içeri dalan adamı bence benzetmeye girişirdi. Sebebine gelince! Sen benim eşimin olduğu odaya nasıl girersin ? Derdi. Öpüşmek falan önemli değil. Belki soyunmuş ayakta olacaktınız o anda? Sabah tabiki laf söyle. Bu yaşa gelmişsiniz öğrenememişsiniz umarım bu saatten sonra işe yarar de. Başkasının odasına kapı çalmadan girmek büyük terbiyesizliktir.

Vallahi pes. Koca adam birinin odasına girerken kapı çalmayı öğrenemediyse rezil olan siz olmuyorsunuz. Teyzeyle adam utansın. Lafıda eşiniz söyler heralde.

Sabahina laf sokmak cok gereksiz.
Ne diyeceksiniz agiz tadiyla opusturmediniz mi?
Adamlarin evinde kalan sizsiniz, bence unutmustur. Ben de gece karanlikta bazen isigi acmadan flasla bakiyorum bazi seylere.

Kadın kocasıyla öpüşmüş daha cilveleşmeyeydiniz vak vak vuk vuk!
Böyle diyenler ya evli değil ya cilveleşmeyen tipler bence. Cilveleşmenin yeri mi olur be. Yalnız kaldıkları odada istediklerini yaparlar. Terbiyesizlik o içeri girende. Hadi girdin. Bide neden flaşı üstlerine tutup sırıtıyosun çöş yani!! Ayrı yatak olayını. Sığamazsınız diye düşünerek yaptıklarını farzediyorum.
Ama teyze de orjinal. Oğlan gidip olayı söyleyince bir de üzerine kendi geliyor.

Canım lafın âlâsını sok bidahada kalma o evde.

Çok ayıp ya, bir de anası girmiş peşine, utanmadan da gülmüş. Eşin de pek genişmiş doğrusu, öyle odaya dalınacak da eşim yatacak ha. Geçtiğimiz hafta yatılı misafirdeydik biz de, bırak odaya biz varken girmeyi, biz yokken bile girmedi ev sahipleri. Sonucta evinde misafir var, ona göre hassas davranman lazım. İnsan anasının babasının odasına dan diye dalmıyor, adamların yaptığına bak... Ben olsam bir daha gitmezdim evlerine.

karı koca yalnızken istediği yerde cilveleşir
madem o oda size özel o zaman seslenicekler girmeden illede girip birşey almak gerekiyorsa

biz kayınvaldemde sigara içtiğimiz için eşimle balkondaydık düşünün balkon yani açık yer

kaynım bizi görürken bile kapının camına vurdu özelmi konuşmanız gelebilirmiyim diye

illa cilveleşmeniz de gerekmiyor belki üzerini değişritiyosun sen ya da eşin

çok saygısızca bir hareket

Ben olsam kapıyı kilitlerdim yatarken. Hadi kilitleyemedim, öyle bir genç erkek odaya daldığında kuzeni de olsa eşim söylerdi yani gece vakti nasıl dalıyorsun odaya böyle diye.

Utanacağınız bir durum yok bana göre. Evde misafir varken ben gece tuvalete gitmeye çekiniyorum, ses olur rahatsız ederim diye. Kaldı ki ana-oğul sırayla odaya dalmak... Bırakın onlar utansın diyeceğim ama utanacak insan olsalar böyle yapmazlardı zaten.

Cilveleşmenin yeri mi diyenlere de birşey diyemiyorum. Evde cilveleşmeyen insan dahi misafirlikte kalıyorken eşini özlüyor. Çünkü her zamanki gibi davranamıyorsun aile büyüklerinin yanında. Dolayısıyla uyku zamanına kalıyor sarılıp koklaşmak...

Konu açılmazsa birşey söylemeyin. Bir şekilde konu açılırsa da altta kalmayın.

Kapıyı çalmadan girmesi çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok doğru değil açıkcası. Cilveleşmenin de yeri vardır bence.
Neresi o yer karı koca toplum içindemi cilveleşiyor. Gece olmuş yataklarındalar kime ne?

Kapıyı çalmadan lönk diye girenlere ben o kadar gıcık oluyorum ki, çok irite edici. Ama sizin odada olduğunuzu unutmuş gibi geldi bana, yoksa flaşı açıp bakınacak kadar rahat olamaz kimse diye düşünüyorum.
Unutsa flaşı değil ışığı açardı zaten

Cok cirkin bir davranis. Ne arıyordu o ladar acil cok merak ettim. insan kapiyi bir tiklatir biraz bekler cevap gelmezse telle arar aciliyeti soyler kusura bakmayin ozrlerle vs odayi terk eder. Esinizle basbasa kalmissijiz cilvelesmissiniz bunda ne var. Bunu yadirgayan insanlaradda anlam veremiyorum. Esiniz yahu. Duruo durup teyzenin evinde birseyler yasayacak degildiniz herhalde teyzede meden sasirsiysa. Ben olsam o an tepki verirdim deprrmmi oluyor ne oluyor ne ayip sey yahu. Teyzeye de
Cok cirkin bir davranis. Ne arıyordu o ladar acil cok merak ettim. insan kapiyi bir tiklatir biraz bekler cevap gelmezse telle arar aciliyeti soyler kusura bakmayin ozrlerle vs odayi terk eder. Esinizle basbasa kalmissijiz cilvelesmissiniz bunda ne var. Bunu yadirgayan insanlaradda anlam veremiyorum. Esiniz yahu. Duruo durup teyzenin evinde birseyler yasayacak degildiniz herhalde teyzede meden sasirsiysa. Ben olsam o an tepki verirdim deprrmmi oluyor ne oluyor ne ayip sey yahu. Teyzeye de ogluna da tepkinizi koyun mumkunse bu teyzede bir daha kalmayin.

Kapıyı çalsa bile koca adamın sizin odanızda ne işi var terbiyesiz istediğinizi yaparsınız öyle saçmalık mi olur başkasının odasına girilir mi baştan annesi kapıdan isteseydı o kadar önemliyse. Uzerinizi giyiyor olabilirdiniz. İnş eşiniz sağlam bir tepki vermiştir. Ben olsam o an o sinirle tepki verirdim. Yanlış yapmissinix

Back
X