Basıldık.

2 ayri yatak yapilmasi sacma degil, fazla dusuncelilik aslinda. Muhtemelen yataklar tek kisilikti ve rahat edemezsiniz diye 2 tane yapmislardi. Seks yapacaginizdan korktuklarından degil yani.
Cocugun iceri girmesi apayri bir sacmalik. Sonra kadinin girmesi de sacmalik. Terbiyesizlik. Biz abimlerin odasina uyandirmak icin bile girmeyiz. Ayni sekilde kayinvalidem hatta annem bile esimle kaldigim odaya girmez.

Bu kadar görgüsüz insanlar var mı ya gerçekten? Eşşek kadar herif ayrı da yatıyor olsanız kapıyı çalarak dahi olsa içeri girmemeli. Çok acil bir şey varsa annesine söyler annesi de izin alarak müsade isteyerek gelir alır ne varsa. Dağda mı yetişmişler hiç mi insan görmemişler hayret bir şey. Ben olsam lafımı o anda söylerdim ohaa büsttt çüşşş diyeeee. Anca ondan anlar.

Iyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?
Laf sokmak derken başkasının evinde cilveleşmeniz normal mi ki :) ilahi ya

Ne saçma bir konu, saçma sapan bir durum, saçma sapan yorumlar da var. Neden ayrı yatak diyenler var ya, şaka gibi. Misafirliğe gittikleri evde çift kişilik müsait yatak yoksa ne yapacaktı ev sahibi? Evin imkânları bilmeden etmeden ne güzel sallamışlar. Elbette karı koca ayrı yatması saçma ama evde geniş yatak yoksa, kanepe, tekli yatak gibi imkanlar varsa ne yapsın insanlar? Ha ille de kocamla yatıcam diyen varsa buyursun yer yatağı yapsın, misafirin imkânı yetmiyorsa. Yaşanan olaya yorum bile yapmıyorum o derece saçma bir hareket, surata flaş tutma falan, ayının tekidir bunu yapan.
Konu gerçekse tabi,ayının anası da,terbiyesiz,ne işin vardı o odada demiyecekte,o da gelip arayacak her ne naneyse.Artı,yüze flaş tutmalar filan,tey zenin gülmesi,ııh hikaye biraz daha özen ister :işsiz:

E iyi de neden sabahı beklıyorsunuz o an deseydınız ya kapıya vursaydın dıye ne ayıp şey. Cılvelesmenın baktı mı olur yahu :) canınız istemiş ne yanı cınsellık olmamış ki :)

ya çok saçma misafirin odasına dalınır mı ya
oğlandan sonra bir de annesi .
ne bulmayı bekliyorlardı acaba

Yalnız konu sahibi sabah bişey desem mi diye danışmak için yazmış bize evvelsi gece 3te :)
Ama saat ertesi gecenin 11i olmuş hala şunu de şöyle yap diyen insanlar olmuş yawww sabah olmuş öğlen olmuş aksam hatta gece olmuş 1 gün geçmiş üstünden hala neyin aklını veriyor bu insanlar ben çözemedim :)

Iyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?

Niye laf sokacaksınız olmuş bitmiş gitmiş zaten uzun süreli kalmayacaksınız
Birde ANAHTARI yok muydu kapının ?

24 yaşındaki adam nasıl odaya dalabiliyor öyle.
Bizim ana okuluna giden yeğen bile kapıyı tıklatıp geliyimmi yenge diye soruyor. Nasıl bir aile bunlar.
2 yatak olayı da sanırım çekyatlarda rahat olmazsınız diye. Ama ben tercih etmiyorum. Kuzenim kız arkadaşıyla gelmişti kalmaya, birlikte yaşadıklarını biliyorduk okul zamanında. Birlikte açtım yataklarını. Rahat edemezseniz dolapta nevresim var diye belirttim nezaketen; oldu bitti. Çok da kasmaya gerek yok diye düşünüyorum bu konularda.
Sizin utanacağınız hiçbir şey yok onlar utansın.

bence onlar utansın karı kocanın uyuduğu odaya pat diye dalınmaz. kapıyı tıklatır. cevap gelmezse de girmez. belki uyuodunuz, bişey yapmak zoru nda değilsiniz ki rahatsız edilmemek için

Kıyamam çok tatlısınız:) ne var canım onların ayıbı dalmasalardı odaya.

Sizin utanmanız gereken bir durum yok bence.
evli insanlarsınız neticede. öpüşürsünüz de koklaşırsınız da
sizin değil, odaya patt diye dalan kişinin utanması gerek.
ama sabah hiç bir şey yokmuş gibi davranın.
lafı açılırsa da koklaşıyorduk ya napaydık deyiverirsiniz :dondurma:

gecenin bir vakti başka insanların uyuduğunu bildikleri bir odaya hangi gerekçeyle girebilmişler gerçekten merak ettim dümdüz görgüsüzler

Esiniz bir sey demedi mi?
Uzerinizi de degisiyor olabilirdiniz o an sonucta. 24 yasinda kocaman adam olmus birinin bu hareketi cok igrenc. Sonradan teyze de kapiyi calmadan dalmis odaya galiba. Ailece boyleler demek ki.
Bir sey derlerse 'Ay giriverdiniz odaya, iyi ki uzerimizi filan degistirirken denk gelmedi' gibi bir sey soyleyin. Onlar utansin.

Kusura bakmayın konunuz çok güldürdü beni :KK48: rahmetli kemal sunal'ın bir filmi geldi aklıma :KK48: salako'ydu galiba

O filmde hamido karakterini canlandıran kişi ile bayanın biri sizin konumda :KK48: ve salako yatağın altından çıkıyor :KK48: kadın çığlık atıyor
salako : " kolay gelsin hiç rahatsız olmayın, siz işinize bakın" diyor :KK48::KK48:
hamido: "yine mi sen ne işin var burda "
Salako :" heç emineyi arıyom":KK48: aklıma geldi bi gülme tuttu beni :KK48::KK48::KK48:

Bende eşlere ayrı yatak açanlari anlamıyorum... Sizin durumunuz normal ev sahibinin yaptığı ayıp.. bırakın onlar utansın konuyu bile açmayın...

Dur bomba benden gelsin. Ilk evlendigim zaman imkanlari olmasina ragmen kv bizi esimle ayri yataklarda yatirdi. Bir bomba daha bizim yorganimizi almis. Tekli iki tane yorgan. Bir sene sonra öyle yattim o yatakta sonradan kendimize tekli bir yorgan aldik :dondurma:

Back
X