Basıldık.

Bu kadar görgüsüz insanlar var mı ya gerçekten? Eşşek kadar herif ayrı da yatıyor olsanız kapıyı çalarak dahi olsa içeri girmemeli. Çok acil bir şey varsa annesine söyler annesi de izin alarak müsade isteyerek gelir alır ne varsa. Dağda mı yetişmişler hiç mi insan görmemişler hayret bir şey. Ben olsam lafımı o anda söylerdim ohaa büsttt çüşşş diyeeee. Anca ondan anlar.
Koptum ya çok iyi yorumlar :D

Eşiniz nasıl kendinden geçmişse dönüp adama iki laf edememiş ki sizede laf için sıra gelsin

O kapıyı açan kim olursa olsun ben o an cıngarı çıkarırdım. Sonuçta eşşek kadar adam. Bi çiftin yattığı odaya ne haddine pat diye dalmak. Benden önce eşim zaten kıyameti koparır anında da o evden çıkardı. Bazı şeyler vardır kabul edilemez. Buda onlardan biri bence. Belki ben o an üstümü değişiyorum çamaşırımı değişiyorum bi yerlerim açık. Bide peşine annesi gelecekte bide gülecek ıyy okurken sinirlendim

Kapıyı çalmadan girmesi çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok doğru değil açıkcası. Cilveleşmenin de yeri vardır bence.
Yani kardeşim yaptıgınız dogru degil cilveleşmenin de yeri vardır ne demek yahu? Çoluklu cocuklu evli barklı insanlar odalarına girip kapılarını kapatmışlar sarılıp öpüşmüşler kime ne ya neyin doğrusu neyin yanlışı bence yanlıs yapan usul izan bilmeyen birileri varsa o da kapı çalmaktan aciz insanlardır.

kapıyı tıklatmaları gerekirdi o onların ayıbı. onlar konuyu açarlarsa ayıp olduğunu vurgula. ama cilveleşmeyin sizde canım:D misafirliktesiniz..
bizi de annem bastı iş üstünde. ayaktaydık çıplaktık:D ikimiz de pat diye yere atmışız kendimizi :D:D
o an yaşanmamış gibi davrandık üçümüzde:D

Ay iste bu yuzden milletin evinde kalmayi hic sevmiyorum. Edepsizler. siz orda onun gormesini istemeyecek bi durumda da olabilirdiniz. Ben ornegin sutyensiz yatarim askiliyla. Gogsum falan acilabilir bazen. Ya o okuz oyle yattigin bi anda dalsaydi iceri. Dagdan inme hayvan

kapıyı tıklatmaları gerekirdi o onların ayıbı. onlar konuyu açarlarsa ayıp olduğunu vurgula. ama cilveleşmeyin sizde canım:KK70: misafirliktesiniz..
bizi de annem bastı iş üstünde. ayaktaydık çıplaktık:KK70: ikimiz de pat diye yere atmışız kendimizi :KK70::KK70:
o an yaşanmamış gibi davrandık üçümüzde:KK70:

:rolleyes:

O nasıl oldu öyle yaa:KK70:

Ya belki tıklatmıştır siz duymadınız malum öpüşürken:KK70:
Pat diye dalması saçma olmuş
Kapıyı çalması gerekirdi tabi ama çaldı belkide..
Neyse büyütmeyin ne var bunda
Öpüşen çiftleri sokaktada görüyorlar yani

okurken o kadar sinir oldum ki.

1. si ne olursa olsun kapıyı çalmadan nasıl girebilir ki içeriye birde elinde flaş ile. sinir olurum böyle şeylere.
2.si elbette başka yerde size ait oda olduğu sürece eşinle sarılıp ya da ona iyi geceler öpücüğü vererek uyuyabilirsin :) bu bence normal birşey daha ileri gidilmediği sürece sizin yaptığınızda bana göre bir yanlışlık yok.
son olarakta iki ayrı yatak olayını anlamadım o ne saçmalık ya eşlere ayrı yatak mı hazırlanır ben bunu hiç bir yerde görmedim eşler neden ayrılsın ki zaten karı koca aynı yatağı paylaşan insanlarsınız istisnai durumların haricinde eşlere aynı oda da sadece ikisinin kaldığı oda da ayrı yatak hazırlanması bana çok saçma geliyor

bence siizn yaptığınız birşey yok yine eşin iyiymiş benim eşim olsa kesinlikle orda laf söyler kızar dı o teyzesinin oğluna hatta rezil ederdi onu sen nasıl kapıyı çalmadan girersin diye ayrıca bende bu durumu yaşamış olsaydım ertesi gün konuyu açarlarsa açık açık yaptıklarının terbiyeszlik olduğunu söylerdim kapı çalmadan içeri girmek nedir ya

sonuçta sen açık bir şekilde yatabilirdin üzerinde açılmış ve o şahıs seni o halde görebilirdi

ne kadar terbiyesizlik

kapıyı tıklatmaları gerekirdi o onların ayıbı. onlar konuyu açarlarsa ayıp olduğunu vurgula. ama cilveleşmeyin sizde canım:KK70: misafirliktesiniz..
bizi de annem bastı iş üstünde. ayaktaydık çıplaktık:KK70: ikimiz de pat diye yere atmışız kendimizi :KK70::KK70:
o an yaşanmamış gibi davrandık üçümüzde:KK70:
Aman Allahım evlerden ırak :bicak:

Offf çok çok çok feci yaaaaaa:eek:

Oda da eşinizle değil de tek başınıza bile yatsanız,dışardan gelecek bi kişi (bana göre eş hariç) herkes ama herkes kendi çocuğunuz dahil! Kapıyı vurmadan içeri girmemeli. Terbiyesizliktir, ana baba eğitimsizliğidir, :oha: dır :duduk: ...

Iyi geceler kizlar. Az önce olan olayi anlatayim. Ben esim ve bebegimiz baska sehire esimin ailesinin yanina geldik 1 haftaliga gezmeye. Bu gecede teyzede kaldik. Teyzenin iki yetiskin cocugu var 23.24 yasinda. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken ben bebegi uyuttum gectim yatmaya esimde geldi yatmak icin odanin kapisi kapandi. Sonra ben esimin yanina gectim yattim. O ara öpüşüp koklasiyoduk. Esime yat uyu birisi gelcek diyorum odanin kapisi kapali kimse girnez diyo. Şunuda belirteyim o isi yapcak degildik baskasinin evinde sadece biraz cilvelesiyoduk yalnis anlasilmasin. Herneyse öpüşürken pat diye 24 yasindaki oglan odaya daliverdi elinde telefon flasinida acmis bisey aramak icin. Sonra televizyonun ordan bisey ararken flasi bizim suratimiza tutmazmi pat diye. Sok olduk ne yapcagimizi ilemedik oda panikledi cikti sonra annesini yollamis o geldi aramaya tabi ben esimin yaninda yatiyorum. 2 tane ayri yatak hazirlamislardi. Beni orda görünce oda bi garip oldu noluyo der gibi bakti guldu sonra. Rezil olduk anlicaginiz. Bi okadarda sinir oldum löp giye odaya dalmalarindan. En azindan kapiyi calaydin yahu. Simdi ben bunlara sabah laf sokmalimiyim odaya daldiklari icin yoksa hic bisey olmamis gibimi davranmaliyim?
Ben evde baskası varsa kilitliyorum o da imkansiz ise kapının arkasına eşya cekiyorum.
Bi daha onlarda kalmayın. Haketmiyorlar. Zaten iki yetişkin oğlan olan evde teyze bile olsa ne işiniz var. Sapık mıdır nedir

Biz eşimle Yen’i evliyken görümcemlerde kaldık bir gün Ve ayrı yatak açmıştı. Bişey yapacağımızdan değil de çok yadırgamıştım.Aylar geçtikten Sonra da onlar bize kalmaya geldiklerinde de laf sokmuştum yataklarını ayrı açmayıp. Kocaman adam diye tabir ettiğimiz çocuğun içeri girmesini yadırgadım ama neden ayrı yatak açtıklarına da anlam veremedim doğrusu o_O
Ben kv hep ayrı acar. Birlikte uyumasını istememe bi yerde. Son kaldığımızda sabah yedi gibi toplamıştı yataklarımızı

Bize hiç ayrı açamazlar görümcemin yaptığı ilk ve son oldu :KK76: bide eşim de ben de zayıf insanlarız çekyat açtık mı yetiyor zaten:halay:
Yok canım ben de derhal birleştiriyorum ne münasebet ayrı uyuyacağım.
Kv anne cocuk bir baba ayrı yapıyor ben de cocugu ayırıp ikimize bir yapıyorum zaten artık kalmıyoruz cok şükr

Back
X