Başım ağrıyor

Ben ailemle sıkı fıkı olmayi severim. Ararim , arasinlar isterim. Gecen gun bir suphe düştü icime korona acaba mi diye arayamadim supheliyim vs diye etkilenmesinler dedim.
He arayabilirim de başka bir süreçte, arasinlar da isterim.
Ama konu başlığının kel alakaligi ile yazilanlar toplaninca bir ilgi ×ilgi bagimlilgi gibi geldi bana da.
Ilgi istemek, ilgi vermek , ilgi beklemek normal ve olabilir ama bunu nasil yansittgimiz cok onemli
Pozitif ve hasta ziyareti komik bir ikili olmus yalniz ama bende sasirmam 😅
Bende annemi her gün arıyorum . Üstelik sağlıkçıyım ve her gün covidlilerle temas halindeydim. Buna rağmen aileme covid servisinde çalıştığımı söyleyemiyorum. Allah korusun zaten yaşlılar sürekli düşünüp endişe edip hasta olmasınlar diye. Hani iyi seyleri paylaşmak güzel hatta bazı mutsuz anlarınıda ama bu covid gerçekten çok hassas bir konu ...

Bende annemi her gün arıyorum . Üstelik sağlıkçıyım ve her gün covidlilerle temas halindeydim. Buna rağmen aileme covid servisinde çalıştığımı söyleyemiyorum. Allah korusun zaten yaşlılar sürekli düşünüp endişe edip hasta olmasınlar diye. Hani iyi seyleri paylaşmak güzel hatta bazı mutsuz anlarınıda ama bu covid gerçekten çok hassas bir konu ...
Evet. Bazen ben üzücü seylerde paylaşırım sonra pisman oldugum da olur keske demeseydim diye.
Ama konu sahibi zaten aileden yana ilgisiz belli ki öyle demis. Alismak lazim bir yerde. Ama konu başlığı hala neden başım agriyor bilmiyorum 😅
Kolayliklar diliyorum bu arada

İlgi istiyorsanız siz arayın anlatın durumunuzu.3çocuklu kadın.iyi olduğunuzu duyunca sevinmiştir.rahat rahat istirahat edin diye atamamıştır.kalbimizi karartmayin hemen

Back
X