• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başim ariyo

Kocamdi 3 sanadir beraberiz, ama kağt üzerinde değil, imam nikahila... Sonre evlenecektik . Nasipde olmadi...

"Sevgilimdi ya da beraber yasadigim erkekti" denmis olsaydi daha dogru olurdu. Resmi nikah yerine imam nikahi var. Kusura bakilmasin da imamdan ote burada ben dusup bayilacagim gibi geliyor bana.. :)

İmam nikahı nikah olmuyor. Cinselliği inanc doğrultusunda haram kılmamak için yapılan bir şey oluyor. O nikahı koymak için aile rızası olmak zorunda diye biliyorum. Herkeste aynı olmayabilir. Ben bilmiyorum bu konuları.

Neyse konu dine bağlanırsa kapanır. Mune kızar. Seni seviyor olsa resmi nikah yapardı. Resmen cinsellik için birlikte seninle. Bence ona hazır yol vermişken geri dönme.

Herkes bu arkadaşın yazimina kafayı takmış. Kadın yabanciyim diyo zaten niye bu kadar alay ettiniz anlamadım. Bi türlü yabancı insanları kabul edemedik toplum olarak hep bi dalga hep bi ezik görme. . Kadın derdini anlatmış dili donebildigince.

arkadaslar burda insanlarin dertlerine derman olup yol göstermek mi amac yoksa trollük yapmak mi? kadin kazakistanli ve türkcesi zayif görüyorum ki ama cogu kisi dalga geciyor?? ben mi cok hassassim yoksa insanlar mi degisik??

Biz hassasiz bence

Herkes bu arkadaşın yazimina kafayı takmış. Kadın yabanciyim diyo zaten niye bu kadar alay ettiniz anlamadım. Bi türlü yabancı insanları kabul edemedik toplum olarak hep bi dalga hep bi ezik görme. . Kadın derdini anlatmış dili donebildigince.
Suzicim bunun yabanci olmasiyla ilgisi yokki..
Yazim hatalari olan , yanlis yazilan kelimelerin bulundugu konularda da yapiliyor aynisi..
Irkla bi ilgisi yok yani..

Suzicim bunun yabanci olmasiyla ilgisi yokki..
Yazim hatalari olan , yanlis yazilan kelimelerin bulundugu konularda da yapiliyor aynisi..
Irkla bi ilgisi yok yani..

Ama tatlım onların konuşma tarzida aynen yazdıkları gibi. Bizim gibi konuşup yazmasını bekleyemeyiz ki

Neden memleketinize dönmüyorsunuz.
Nikah kıyacak adam kıyardı zaten bu saate kadar.

Ama tatlım onların konuşma tarzida aynen yazdıkları gibi. Bizim gibi konuşup yazmasını bekleyemeyiz ki
Duygusal kadinsin sen kiz :KK15:
Biraz da sebebi şu olabilir kendi açımdan..
Simdi esi zaten aldatiyordu , bide en son kendini kesmis galiba..
Bu durumda üzülmesi hala seviyor olmasi bana garip geldi..

Duygusal kadinsin sen kiz :KK15:
Biraz da sebebi şu olabilir kendi açımdan..
Simdi esi zaten aldatiyordu , bide en son kendini kesmis galiba..
Bu durumda üzülmesi hala seviyor olmasi bana garip geldi..

Iste ben hep çift taraflı düşünüyorum
Sevmek kötü bişey değil evet can yaksada seversin ayrilirsin ama yine seversin.
Zaten barismayacagim demiş ama eşini sevmesi normal buna eşi karar veremez
Insan sevgisini de nefretini de içinde kendisi yaşar.
Seviyor diye katlansin demiyorum

Iste ben hep çift taraflı düşünüyorum
Sevmek kötü bişey değil evet can yaksada seversin ayrilirsin ama yine seversin.
Zaten barismayacagim demiş ama eşini sevmesi normal buna eşi karar veremez
Insan sevgisini de nefretini de içinde kendisi yaşar.
Seviyor diye katlansin demiyorum
Bu durumda kalsam napardim diye dusundum..
Yok ben sevemezdim.. Sadece giden zamanima , emeklerime üzülürdüm..
Dedigin gibi katlanmasi cok sacma olurdu.
Zaten resmi nikah bile yokmus aralarinda.
Kisacasi en hayirlisi olmus..

Gecen arkadaşın evinde bulduk çok eski sayısını orada kadın tavlama dialogu vardı

abijim onu damiyorim ben yaa yani koniya nasi girejes ? bi usuli, yordami yok mi ? yani yabanji memleketta olajağim için ajemilik olir benda

Aklımda kaldı. Harbi benziyor ya :KK70:

Ya ben onu okurken kahkaha atardım. 2003 yılında okula giderken. İçim bir tuhaf oldu ha hatırlattın. :KK61:
Hiç sorma yaa benim de gençliğimi hatırlattı valla.... cihangirde bi ev mi dersin robinsonla cuma mı dersin ay daha neler vardı da söylemiyim simdi:rolleyes::rolleyes:

Back
X