• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basim Belada yardım edin

Yani tabi var ya her insanın hayatında illkI birileri olmuştur pek fazla sorun olmadı bu bizim aramızda

walla bana adami sen takip edip gozetliyosun gibi geldi. evlenmissin niye arastirioyosun onu hala?

Nelerden ne sonuçlar çıkarıyorsunuz. Hayret ediyorum!

ben sizin toptan varlığınıza hayret ediyorum!!
o kadar yazdım çizdim cesaretiniz varsa cevaplasaydınız.. başka konuda saldırıp hayrete düşmekle yürek yemiş olmuyorsunuz..

Adam baska birine de yaziyor olabilir. 2 yil gecmis belki baska sevgilisinden ayrılmıştir.
Bosver konu sahibi sen hayatina bak. Daha once de tehdit etmis bir sey yapamamış.
Simdi esin de var evlisin ne yapabilir

Eşiniz biliyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben herşeyimi anlatırım eşime. Geçmişimi hep bilir içim rahat şükür. En doğrusu başta anlatmak:KK14:

Ya takip etmiyorum uzaktan akrabam hem ben annemin face sinden görüyorum bana yazdığı belli inşallah unutmuStur mutlu olsun hem evli olduğumu öğrendiğinde sakin mutlu olacağını falan sanmasin demiş ya anlamadigim her şey nasip sonunla olmayan şey olmuyor ben çok üzülüyorum bu duruma

Profili herkese açık mı yoksa sadece bazı notlar mı görünüyor nasıl o_O

ArkadaşlarMerhaba bundan 3 yıl önce bir çocukla konuşmaya başladım. Aynı zamanda uzaktan akraba sayılır. Bir yıla yakın görüştük. 2 yıl oldu ayrılalı ben başka birisiyle evlendim ve Rabbim hamd olsun mutluyum birde evladım olcak yakında. Sorunum şu ayrıldığım çocuk beni ilk başlarda çok tehdit falan etti ama bir şey yapamadı sosyal medya falan hiç bir şey kullanmıyorum bana ulaşması biraz zor ama o hala face den kendi duvarına intikam sözleri falan yazıyor sizce ne yapmalıyım aynı şehirde falan da değiliz Evimi falan da bilmiyorum ama bn genede endişeleniyorum aranızda böyle bi durum yaşayan var mi
Neden onun faceine bakiyorsun ki.hem de senin yokmis bi sekilde ugrasip baskasnnkinden bakiyosun. Birak bakmayi bence evliligin tadini cikar

Bence adam ayseye fatmaya bambaska birine yaziyor sizde uzerinize aliniyorsunuz.
Hamilelik hormonlari kafa yapmis.

Havlayan köpek ısırmaz
3 sene önce benimde eski erkek arkadaşım o görüştüğün kişinin adresini buldum öldüreceğim vs diye mesajlar atardı :KK47::KK47::KK47:

Umarim öyledir bizim de ortak arkadaşımız var ona demiş işte biseyer intikam alicam falan demiş ya sanki kan davası var aramızda manyak mi ne anlamadım neyin intikamını aliyon millet evlenip bosaniyor sonucta

Back
X