• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım belaya girmeden acil yardımınıza ihtiyacım var

firstleydi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
152
1
0
İzmir
eski erkek arkadaşım yeni erkek arkadaşıma facebooktan msj atmış. msjı silmeli miyim o görmeden? ne yapmalıyım yardım edin msjı kopyalıcam şimdi.

kardeş arkamdan kouşuyomuşsun bu olay canımı sıkmaya başladı ne derdimiz varsa buluşalım efendi gibi konuşalım konuyu uzatmayalım kardeşim yaşındasın sözleşelim buluşalım dilediğin yerde konuşalım yüz yüze sonra sen yoluna bak ben yoluma bakayım arkamızdan konuşma hani adımızı kirletme..............................demiş

nolur yardım edin erkek arkadaşım facebooka girmeden silmeli miyim bu mesajı

Son düzenleme:
Facebooktan silsen, mailden okur ama? Facebooktan mail olarak da gelecektir cunku, mailden de silmen lazım. Anlamadığım bişey var, neden bukadar korktun? Hataların oldu da bişeylerden mi korkuyorsun?

Canım bence silme,koskoca delikanlı ne yapacağına kendi karar versin..

Ayrıca eski erkek arkadaşının efendiliğini taktir ettim..

Dürüstçe çirkinleşmeden bir mesaj yazmış..

Belki gerçekten düzgünce konuşmak istiyordur..

Bence karışma..

eski erkek arkadaşım yeni erkek arkadaşıma facebooktan msj atmış. msjı silmeli miyim o görmeden? ne yapmalıyım yardım edin msjı kopyalıcam şimdi.

kardeş arkamdan kouşuyomuşsun bu olay canımı sıkmaya başladı ne derdimiz varsa buluşalım efendi gibi konuşalım konuyu uzatmayalım kardeşim yaşındasın sözleşelim buluşalım dilediğin yerde konuşalım yüz yüze sonra sen yoluna bak ben yoluma bakayım arkamızdan konuşma hani adımızı kirletme..............................demiş

nolur yardım edin erkek arkadaşım facebooka girmeden silmeli miyim bu mesajı

eskisiyle yenisinin birbiriyle alıp veremediği sen oluyorsun sanırım.
bu sahıslar neden birbirini tanıyor ?
birini kıskandırmak için ötekini mi kullandın ?
e anlatmazsam birşey bizde böyle kurgularınız kafamızda ...

Son düzenleme:
Facebooktan silsen, mailden okur ama? Facebooktan mail olarak da gelecektir cunku, mailden de silmen lazım. Anlamadığım bişey var, neden bukadar korktun? Hataların oldu da bişeylerden mi korkuyorsun?

hayır. o çok tehlikeli biri, erkek arkadaşımda çok sinirli ve onu öldürmek istiyor. sonradan öğrenirse ona msj atıp benim ona söylemediğimi kızar. sileyim dimi

eskisiyle yenisinin birbiriyle alıp veremediği sen oluyorsun sanırım.
bu sahıslar neden birbirini tanıyor ?
birini kıskandırmak için ötekini mi kullandın ?
e anlatmazsam birşey bizde böyle kurgularınız kafamızda :33:

hayır aynı okulda okudular. o üniversite sonda iken erkek arkadaşım üniversiteye başladı ve sınıfları karşılıklıydı.

Canım bence silme,koskoca delikanlı ne yapacağına kendi karar versin..

Ayrıca eski erkek arkadaşının efendiliğini taktir ettim..

Dürüstçe çirkinleşmeden bir mesaj yazmış..

Belki gerçekten düzgünce konuşmak istiyordur..

Bence karışma..

o efendi bir insan değil. tatlı dille onu yanına çağırmak istiyor. çünkü benim hayatımı zehir etmeye devam etmek istiyor nefret ediyorum ondan

hayır. o çok tehlikeli biri, erkek arkadaşımda çok sinirli ve onu öldürmek istiyor. sonradan öğrenirse ona msj atıp benim ona söylemediğimi kızar. sileyim dimi

Mesajı silsen bile, yarın öbür gün konuşurlar da mesaj atıldığı açığa çıkarsa sen suçlu olursun. Bence silme. Erkek arkadaşınla otur konuş, sakin olması için ikna et canım..

Çok saçma sanki biz olanları önleyeceğiz?! Kavga olacaksa olur !

Bence silmemelisn neden die sorarsan
sonradan suanki erkek arkadaşin için kötü olabilir
yani daha kötü şeyler olabilir ve bunun suçlusu sen olabilirsn arada yanan sen olursn.
Yani daha kötü şeyler derkende Silersen karşi taraf gördüde korktu gibi bu muamele yaparsa erkekk arkadaşin ne oldugunu soruşturur fln biraz karişik anlattm ama umarm anlatabilmişmdir yinede demek istedigimi

sil bence..madem tatlı diile yanına çağırıp kavga etmek istiyor daha kötü şeyler olabilir..
şimdiki erkek arkadaşın bu olayı öğrenirsede senin için yaptım dersin..
hem nerden öğrenicek ki? sil vakit kaybetmeden ..ve maillerdende sil..onuda engelle bir daha mesaj atamasın.
ay ben bile panik oldum..

erkek arkadaşın eskisi hakkında ne konuşuyormuş ki?

erkek arkadaşım, kuzeni ve eski erkek arkadşımın kuzeni bir arkadaş ortamında karşılaşmışlar. kimse o hayvan herifin kuzeninin o çocuk olduğunu bilmiyor. benim erkek arkadaşımın ağzından laf almış konuyu kendi kuzenine yani eski erkek arkadaşıma getirmiş. benim sevgilimde bilmiyor tabi nerden bilsin o ......in kuzeni olduğunu bir iki cümle birşey söylemiş. hiç hatırlamıyorum banada anlatmıştı. gizlemedi benden. bi hatırlasam

Ne desem bilemedim
sen daha iyi tanırsın ikisinide bılırsin ama
bence silmemelisin ama erkek arkadaşınıda sakin olması için ikna et
hatta sende git konusmaya bırlıkte gidin ama silme bence
sonradan buyuk sorunlara yol açabılır erkek arkadaşın
bunu gurur meselsi yapabılır

sil bence..madem tatlı diile yanına çağırıp kavga etmek istiyor daha kötü şeyler olabilir..
şimdiki erkek arkadaşın bu olayı öğrenirsede senin için yaptım dersin..
hem nerden öğrenicek ki? sil vakit kaybetmeden ..ve maillerdende sil..onuda engelle bir daha mesaj atamasın.
ay ben bile panik oldum..

Mesajı bugün siler, yarın başka bişey olur... Olacağı varsa olur. Ben silme diyorum ama yine de senbilirsin. Ama sileceksen bile, o kişiyi engelleme.Engellemen dikkat çeker... Erkek arkadaşına facebooktan arkadaşı olmayanlar mesaj atamasın... Ayarlar kısmından bu şekilde ayarla..

Back
X