• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım belaya girmeden acil yardımınıza ihtiyacım var

bence silsen bile eski erkek arkadaşın kafasına koymuş yeni sevgilinle konuşmayı yoksa cesaret edip yazmazdı ona. tekrar yazacktır emin ol. ve sonradan şimdiki sevgilin onun mesaj yazdığını öğrenirse ve maillerinde bulamazsın kesin öğrenir, tahmin eder senin sildiğini.. ortalıkta hiçbir şey olmasa bile sevgilinin içine kurt düşürmüş olursun olaylar daha da büyür senin istemediğin hale gelebilir..

yarın erkenden buluşup anlatıcam ne var ne yoksa canım.. gerçi sadece bu mesaj olayı var ama.

o kesinlikle erkek arkadaşıma ne olursa olsun mesaj atmazdı. onu çok iyi tanıyorum
yaklaşık 1yıldır bana ulaşamıyor hiçbir şekilde o yüzden böyle yapıyor
bana ulaşamayınca nasıl tadımızı kaçırabilir ki? işte böyle off..

duruma kendi anladığım şekilde vakıf olabildim .

eski sevgilinle olaylı bir ilişkin oldu
bu senin peşini bırakmadı , sende bu ilişkide sonra başka biriyle sevgili oldun
aynı okulda olğunuz ve fazlaca birbirinizi gördüğünüz için habire olay çıktı
eski sevgiliniz peşinizi bırakmadı.
buraya kadar tamam :34:
peki eski sevgilinizle ne sebepten ayrıldınız ?

beni sevmiyordu. ama neden bana takık anlamış değilim hala. ben ayrıldım ondan mı kafasına taktı bilmiyorum. ayrıca ben liseye gidiyorum. o ikisi aynı okuldaydı.

erkek arkadşım dayanamadı okulu bıraktı. zaten ne istediği bölüm nede istediği okul değildi. yeniden girdi sınava bakalım ne olcak

Tatlım diğer konunu da okudum ben senin. Bence sen bi süre şu erkek arkadaş işlerini bırakıpda kabuğuna bi çekilsen, bi kendini dinlesen, ortalıkta bi sakinleşse.
Tam artık rahatsız etmiyor diye seviniyordun bunun için, erkek arkadaşım yok diyordun şimdi yine bi arkadaş edinmişsin. Başında bu kadar sıkıntı varken, Herşey henüz çok sıcakken sen direk olay çıkması için zemin hazırlıyorsun. Madem bu adam senden ve dolayısıylada erkek arkadaşlarından haberdar olabiliyor, sen biraz ortalığın durulmasını sağlamalısın. Hayatını bunlar için zehir etme. İnan okudum çarpıntım başladı. Ben böle olduysam seni tahmin bile edemiyorum. Üç beş zibidi yüzünden kendine bu kadar eziyet etme. Unutma bir insanın kendine yaptığını başka hiç kimse yapamaz.

Ve şimdi eğer inancın varsa, bir abdest al ve 4444 tane "Hasbünallâhü ve ni'mel vekil" oku. Ve tamamlayınca da dua et sana hiç kimsenin zarar verememesi için. Çok zor birşey değil. Ve sıkıntılarından kurtulana kadar da hiç birakmadan okumaya devam et olur mu ;)

Son düzenleme:
Tatlım diğer konunu da okudum ben senin. Bence sen bi süre şu erkek arkadaş işlerini bırakıpda kabuğuna bi çekilsen, bi kendini dinlesen, ortalıkta bi sakinleşse.
Tam artık rahatsız etmiyor diye seviniyordun bunun için, erkek arkadaşım yok diyordun şimdi yine bi arkadaş edinmişsin. Başında bu kadar sıkıntı varken, heaşladı.rşey henüz çok sıcakken sen direk olay çıkması için zemin hazırlıyorsun. Madem bu adam senden ve dolayısıylada erkek arkadaşlarından haberdar olabiliyor, sen biraz ortalığın durulmasını sağlamalısın. Hayatını bunlar için zehir etme. İnan okudum çarpıntım başladı. Ben böle olduysam seni tahmin bile edemiyorum. Üç beş zibidi yüzünden kendine bu kadar eziyet etme. Unutma bir insanın kendine yaptığını başka hiç kimse yapamaz.

Ve şimdi eğer inancın varsa, bir abdest al ve 4444 tane "Hasbünallâhü ve ni'mel vekil" oku. Ve tamamlayınca da dua et sana hiç kimsenin zarar verememesi için. Çok zor birşey değil. Ve sıkıntılarından kurtulana kadar da hiç birakmadan okumaya devam et olur mu ;)

benim başka konum yoktu ki canım. bu ilk konum

olmadı erkek arkadaşını face kaptmaya zorla bende kapatıcam falan de.. sonradan mail bölmünden de sil.. eski erkk arkadasının tekrar mesaj yollar mı stresinden kurtulursun bu daha garanti olur.. ha şu da var facede yaptığı herşey maillere gidiyorsa yani öyle ayarlamışsa ayarlarını 1 2 gün mail bölümünü temizlemeden birikiyor mesajlar.. topluca siliyorsa hiçbirini okumadan faceden geliyor diye o zamn yaşadın.. ben şahsen okumadan hepsini topluca siliyorum benim gibi yapması seni bu dertten kurtarabilir

Tam artık rahatsız etmiyor diye seviniyordun bunun için, erkek arkadaşım yok diyordun şimdi yine bi arkadaş edinmişsin. Başında bu kadar sıkıntı varken, Herşey henüz çok sıcakken sen direk olay çıkması için zemin hazırlıyorsun. Madem bu adam senden ve dolayısıylada erkek arkadaşlarından haberdar olabiliyor, sen biraz ortalığın durulmasını sağlamalısın. Hayatını bunlar için zehir etme. İnan okudum çarpıntım başladı. Ben böle olduysam seni tahmin bile edemiyorum. Üç beş zibidi yüzünden kendine bu kadar eziyet etme. Unutma bir insanın kendine yaptığını başka hiç kimse yapamaz.

yapıcam dediğini saol cnm

olmadı erkek arkadaşını face kaptmaya zorla bende kapatıcam falan de.. sonradan mail bölmünden de sil.. eski erkk arkadasının tekrar mesaj yollar mı stresinden kurtulursun bu daha garanti olur.. ha şu da var facede yaptığı herşey maillere gidiyorsa yani öyle ayarlamışsa ayarlarını 1 2 gün mail bölümünü temizlemeden birikiyor mesajlar.. topluca siliyorsa hiçbirini okumadan faceden geliyor diye o zamn yaşadın.. ben şahsen okumadan hepsini topluca siliyorum benim gibi yapması seni bu dertten kurtarabilir

benim faceim yok canım. onunda kapalıydı ama açmak istedi bende kabul ettim. şimdi kapatmasını stersem tepki çekerim. bu pis herif nerden bulduysa bizi :50: facebookta adı kendi adı ama soyadı yazmıyor. onun adıyla benim adım yazıyor sadece

onuda yaptım oh be

Onu yapmana gerek yok ki... Mesaj atamadıktan sonra millet arasa neolur aramasa neolur? Karşı taraf erkek arkadasını facebooktan arayıp bulamadığı zaman engellendiğini zannedecek. Ve korkuttugunu zannedecek..daha çok kızısacak ortalık. gerek yoktu buna. sadece mesajı önlesen yeterli.

beni sevmiyordu. ama neden bana takık anlamış değilim hala. ben ayrıldım ondan mı kafasına taktı bilmiyorum. ayrıca ben liseye gidiyorum. o ikisi aynı okuldaydı.

erkek arkadşım dayanamadı okulu bıraktı. zaten ne istediği bölüm nede istediği okul değildi. yeniden girdi sınava bakalım ne olcak

sen lisedesin , eski sevgilinle , yenisi üniversiteli
hemde aynı üniversite , dipdibe sınıflar:53:
sanşında bu kadarı :47:

Onu yapmana gerek yok ki... Mesaj atamadıktan sonra millet arasa neolur aramasa neolur? Karşı taraf erkek arkadasını facebooktan arayıp bulamadığı zaman engellendiğini zannedecek. Ve korkuttugunu zannedecek..daha çok kızısacak ortalık. gerek yoktu buna. sadece mesajı önlesen yeterli.

haklısınız valla ben kendimi telaşa kapılınca gerizekalı gibi hissediyorum. bunları hiç düşünemiyorum. sizde olmasanız herşeyi elime yüzüme bulaştırcm

sen lisedesin , eski sevgilinle , yenisi üniversiteli
hemde aynı üniversite , dipdibe sınıflar:53:
sanşında bu kadarı :47:

çok ağlamıştım erkek arkadaşım onun gittiği okulu kazanınca.
gitmek istemedi ilk önce ama ailesinin baskısıyla gitti. ben hiç karışmadım bu olaya. zaten 2 ay dayanabildi o meymenetsize
ayrıca eski erkek arkadaşım benim şuan okuduğum liseden mezun
okulda ne yapıp ne ettiğimide öğrenebilir istese arkadaşlarından.
belkide öğreniyordur haberim yok

estağfurullah canım olurmu öyle şey. sen telaş yapma sakin ol. erkek arkadasınla da sakin konus.

öyle yapıcam inşallah. ben tam bu konuyu açarken erkek arkadaşım aradı.
acaba okudu mu msjı dedim içimden. çünkü o zaman silmemiştim.
öyle telaş yaptım ki saçma sapan konuştum.
sen sarhoş musun noluyo dedi bana
uzun zamandır böyle kötü olmamıştım

öyle yapıcam inşallah. ben tam bu konuyu açarken erkek arkadaşım aradı.
acaba okudu mu msjı dedim içimden. çünkü o zaman silmemiştim.
öyle telaş yaptım ki saçma sapan konuştum.
sen sarhoş musun noluyo dedi bana
uzun zamandır böyle kötü olmamıştım

İnsan telaş yapınca işler daha da aksi gider. Hem belki de bosuna bukadar telaş yapıyorsun, kötü birşey olmaz dur bakalım.

Back
X