• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım belaya girmeden acil yardımınıza ihtiyacım var

Bence silmemelisn neden die sorarsan
sonradan suanki erkek arkadaşin için kötü olabilir
yani daha kötü şeyler olabilir ve bunun suçlusu sen olabilirsn arada yanan sen olursn.
Yani daha kötü şeyler derkende Silersen karşi taraf gördüde korktu gibi bu muamele yaparsa erkekk arkadaşin ne oldugunu soruşturur fln biraz karişik anlattm ama umarm anlatabilmişmdir yinede demek istedigimi

haklısın galiba ama ben mesajı sildim panik yapıp :50: şuan telefonda söyleyemem. yarın buluşup anlatıcam sakin sakin ama of korkuyorum. hayatımın içine edicek yemn ediyorum ya. mutluluğumu çekemiyor. bir hafta önce bizi gördü bu it bende bizi gördüğünü görünce tipinden nasıl çatladığını anladım bön bön baktı kaldı. bizi görünce hep böyle yapıyor of

Çok saçma sanki biz olanları önleyeceğiz?! Kavga olacaksa olur !

Bu mesaja bı anlam veremedim kız zaten bizden gelin önleyin demıor bişey yapmak ıstemiş ya evet ya hayır değin diyor zaten çok gergindir sanıorumki daha fazla germenin ne manası var :26:

Ne desem bilemedim
sen daha iyi tanırsın ikisinide bılırsin ama
bence silmemelisin ama erkek arkadaşınıda sakin olması için ikna et
hatta sende git konusmaya bırlıkte gidin ama silme bence
sonradan buyuk sorunlara yol açabılır erkek arkadaşın
bunu gurur meselsi yapabılır

eğer onun yanına gidilecekse beni hayatta götürmez. bizim ilşkimizin ilk aylarında yapmadığını bırakmadı iftiralar attı bana. bire bin kattı anlattı. neyse ki ben ondan önce herşeyi anlatmıştım. ona değil bana inandı tabi ki.

bunların dertleri ne kadın gibi dedikodu yapmak mı ?

kuzenin işi gücü yok laf taşıyacak sevgiline
sebep ne arkadaşım açık açık allatsan
kimse durup dururken biriyle uğraşmaz

Mesajı bugün siler, yarın başka bişey olur... Olacağı varsa olur. Ben silme diyorum ama yine de senbilirsin. Ama sileceksen bile, o kişiyi engelleme.Engellemen dikkat çeker... Erkek arkadaşına facebooktan arkadaşı olmayanlar mesaj atamasın... Ayarlar kısmından bu şekilde ayarla..

doğru diyosun engellemesin ayarlardan değiştirmesi daha mantıklı..
bide şu var aslında çocuğun mesajdan haberi olmaz kavgadan haberi olmaz gider diğeri arkasını toplar gelir daha da kötü olabilir..en azından bilmesi iyi olurda..
ama bu sefer silmessede gurur meselesi yapıp çok farklı şeylerde yapabilir..
ay bilemedim ki..

canım sen daha iyi tanıyosun erkek arkadaşını..
gidip konuşalım beraber desen..yada ikisininde ortak tanıyıp saygı gösterdikleri biri yokmu onları koysan araya kavga etmeden bu iş çözülebilir belki..

bunların dertleri ne kadın gibi dedikodu yapmak mı ?

kuzenin işi gücü yok laf taşıyacak sevgiline
sebep ne arkadaşım açık açık allatsan
kimse durup dururken biriyle uğraşmaz

hayır o itin kuzeni, sevgilimden laf aldı ite gidip söylemiş. sevgilim öğrenirse önce onun kuzeninden başlar kavgaya. sonrada ona gider off

doğru diyosun engellemesin ayarlardan değiştirmesi daha mantıklı..
bide şu var aslında çocuğun mesajdan haberi olmaz kavgadan haberi olmaz gider diğeri arkasını toplar gelir daha da kötü olabilir..en azından bilmesi iyi olurda..
ama bu sefer silmessede gurur meselesi yapıp çok farklı şeylerde yapabilir..
ay bilemedim ki..

canım sen daha iyi tanıyosun erkek arkadaşını..
gidip konuşalım beraber desen..yada ikisininde ortak tanıyıp saygı gösterdikleri biri yokmu onları koysan araya kavga etmeden bu iş çözülebilir belki..

canım o ayarı nasıl yapabiliyorum söyler misiniz? şimdilik bunu yapayım bari. en azından tekrar mesaj atacağı varsa bugün atmasın. dün gece atmış ben daha yeni gördüm iyi ki ben gördüm yani :50:

canım o ayarı nasıl yapabiliyorum söyler misiniz? şimdilik bunu yapayım bari. en azından tekrar mesaj atacağı varsa bugün atmasın. dün gece atmış ben daha yeni gördüm iyi ki ben gördüm yani :50:

Facebooktan gizlilik ayarlarına gir. Üst kısımda "facebookta bağlantı kurma" var, "ayarları gör" seçeneğine tıkla...orda göreceksin zaten ordan ayarlayabilirsin.

hayır o itin kuzeni, sevgilimden laf aldı ite gidip söylemiş. sevgilim öğrenirse önce onun kuzeninden başlar kavgaya. sonrada ona gider off

duruma kendi anladığım şekilde vakıf olabildim .

eski sevgilinle olaylı bir ilişkin oldu
bu senin peşini bırakmadı , sende bu ilişkide sonra başka biriyle sevgili oldun
aynı okulda olğunuz ve fazlaca birbirinizi gördüğünüz için habire olay çıktı
eski sevgiliniz peşinizi bırakmadı.
buraya kadar tamam :34:
peki eski sevgilinizle ne sebepten ayrıldınız ?

Mesajı bugün siler, yarın başka bişey olur... Olacağı varsa olur. Ben silme diyorum ama yine de senbilirsin. Ama sileceksen bile, o kişiyi engelleme.Engellemen dikkat çeker... Erkek arkadaşına facebooktan arkadaşı olmayanlar mesaj atamasın... Ayarlar kısmından bu şekilde ayarla..

hesap/gizlilik ayarları/ayarları gör/sana mesaj gönderme/sadece arkadaşlarım

bunu yap o da arkadaşların içindeyse sil.

bence silsen bile eski erkek arkadaşın kafasına koymuş yeni sevgilinle konuşmayı yoksa cesaret edip yazmazdı ona. tekrar yazacktır emin ol. ve sonradan şimdiki sevgilin onun mesaj yazdığını öğrenirse ve maillerinde bulamazsın kesin öğrenir, tahmin eder senin sildiğini.. ortalıkta hiçbir şey olmasa bile sevgilinin içine kurt düşürmüş olursun olaylar daha da büyür senin istemediğin hale gelebilir..

Back
X