Başım belaya girmeden acil yardımınıza ihtiyacım var

sen elinden geleni yapmışsın canım :) yani daha açık ve dürüst nasıl davranılabilir ki olması gereken buu .. eğer tüm bunlara rağmen zor gelirse ona bunlar onun için yapacak bişeyin yokkk.. zorluğa gelemiyor demektir.

ona benimle ilgili hiç bişey zor gelmedi şimdiye kadar çok iyi bir insan, arkadaş, dost, sırdaş, sevgili, herşey
bunca şeye ben o olsam katlanamazdım herhalde. kıyamam ona

Off canım benim inan cok üzüldüm benimde eski arakdasim ve simdiki arkadasim birbirini tanıyordu, aynı yerde oturduğumuz için. Ve benzer şeyleri bende yaşadım. Bana da iftiralar atılmıştı, nasıl kötü durumlara düşmüştüm cok acı ve kötü bir durum biliyorum yani. Ama canım askım beni o kadar kolladı ki olanlardan simdi aştık hepsini 5. senenin içindeyiz ve mutluyum...

Msji silmeseydin keşke.. Neyse olan olmuş insallah seni daha fazla üzemez.

inşallah canımm mesajı sildim ama bir problem çıkarmadı inandı bana yani canım sevgilim. .

birde bu aralar hep rüyalarım çıkıyor iyi bir insan mı oluyorum ne rüyamda o pis adam bana gene iftira atıyordu. hemde sevgilimi arayarak. firstlady benimle internet üzerinden görüşüyor biz onunla görüşücez tekrardan sevgilim olcak, o seni değil beni seviyor ve beni hiç ama hiç unutmadı gözlerinle görmek istersen adresi mesaj olarak atarım diyordu.
inşallah böyle birşey gelmez başıma. zaten sevgilimin adını googleye yazınca direkt numarası çıkıyor bazı sitelere verdiği ilanlardan dolayı

benmde başımda vardı bu bela sevgiliyken nişanlanınca evlenince devam etti şu an yok ama çok uğraşmıştm her bulaştığında ilk olarak şu an eşim olan sevgilime hemen söyledim telle aradığında yönlendirdm sevgilm cvpladı nişanlıykende böyle yaptm kaç hat değiştrdm hep buldu noları ama hiç gizlemediğim içn bir sorun olmadı evliyken facebooktan kardeşi adından mesj gelmiş inanmadım pek kardeşi olduğuna ama gzlemedm gösterdm hemen artk o da koptu gitti şimdi eşimle çok mutluyuz ama eğer aradığında gizleseydm söylemeseydm falan şüphelenirdi korktuğun bişeylermi var falan derdi sende hiçbir zaman gizleme sadece nişanlınla iyi konuş bişi yapmasın

canım nişanlı değiliz keşke olsak. 2 3 kişi daha nişanlın dedi burda Allah söyletti galiba bu saatten sonra birşey yapacağını sanmıyorum. zor sakinleşti ama olsun. burada bana yardım eden arkadaşlar sayesinde daha problemsiz bir gün yaşadım. ondn saklamam hiç birşeyi. oda inanır bu yüzden söylediğim herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…