Başım büyük belada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Corpse Bride

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
387
419
53
29
Sırf bu konuyu açabilmek için kayıt oldum. Yargılamadan, dalga geçmeden yardımcı olmanızı istiyorum. 1.500 lira kadar veteriner borcum var, en son sokaktaki başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir kediyi iyileştirdim. Kediye ev de buldum sahiplendireceğim ancak parayı ödemeden çıkarmama izin vermiyorlar taksit de kabul etmiyorlar peşin ödeyecekmişim. 1 hafta içinde 1.500 lirayı nerden bulabilirim. kredi kartım yok, öğrenciyim, İlk üniversitemi 1 sene sonra bırakıp yeniden başka bir üniversiteye gittiğim için kyk'am da yok. doğum tarihini yanlış yazdım 23 yaşındayım. Nereden para çekebilirim ne olur aynı durumu yaşamış arkadaşlar varsa bir akıl verin, nasıl yırtacağım bu işten. aileme söyleyemem imkansız bunun dışında çözüm arıyorum

anladığım kadarıyla buradan para yardımı istiyorsunuz ama burada o istediğiniz şey yasak malesef. Sahiplendirdiğiniz kişi masraflarını karşılasın

Kim kedi sahiplenirken üstüne bir de 1.500 lira verir ki. Hiç kimse
E veteriner ne yapmayı düşünüyormuş kediyi?

Sonuçta kedi sahipleneceklerine göre vicdanlı, hayvan sevgisi olan insanlar
Satmıyorsunuz siz de en nihayetinde
Veterinere ödeyecekleri sağlık masrafı bu
Aldıktan sonra da ödemeleri gerekebilirdi
Bence durumunuzu anlatın, belki ödemeyi kabul ederler

anladığım kadarıyla buradan para yardımı istiyorsunuz ama burada o istediğiniz şey yasak malesef. Sahiplendirdiğiniz kişi masraflarını karşılasın
Hayır yanlış anladınız, Asla öyle birşey istemiyorum. En yakın arkadaşıma dahi söyleyemedim utancımdan, bunu kimseden isteyemem, borç benim borcum. Nerden nasıl kredi çekebilirim bunun yolunu soruyorum. Aynı durumu yaşamış arkadaşlar vardır illa ki, hiç kredi kartı olmayan biri nakit nasıl temin eder

Hayır yanlış anladınız, Asla öyle birşey istemiyorum. En yakın arkadaşıma dahi söyleyemedim utancımdan, bunu kimseden isteyemem, borç benim borcum. Nerden nasıl kredi çekebilirim bunun yolunu soruyorum
Kimse geliri olmayan üstelik de öğrenci birine kredi vermez

Kedi Veterinerde kaldıkça gün parası mı ödüyorsunuz? Bilmediğim için soruyorum. Sadece ilaç vs masrafıysa belli bir taksitlendirme olayı olamaz mı?

Arkadaşlar hiçbirinizden para istemiyorum. Fatura fotoğrafını atıp para mı istedim? Nakit bulma yollarını öğrenmem gerek

mantıksız buldum seni

Arkadaşlar hiçbirinizden para istemiyorum. Fatura fotoğrafını atıp para mı istedim? Nakit bulma yollarını öğrenmem gerek
Twitter adresiniz var mı? Bu durumu kediyi ve süreçleri paylasırsanız eğer 1 hafta içinde nakit toplanabilir. Twitterda @only_cat hesabını bir inceleyin. Gerekirse iletisime geçin.

Kedi Veterinerde kaldıkça gün parası mı ödüyorsunuz? Bilmediğim için soruyorum. Sadece ilaç vs masrafıysa belli bir taksitlendirme olayı olamaz mı?
15 lira alıyorlar günlüğe, gidip 10'a düşürün diye rica edeceğim çünkü kedi çok kaldı. 10 tl bile olsa tüm masraflar 1100 oluyor bugün dahil. her türlü benim bir yerden para çekmem lazım. hiçbir banka mı vermez, faruralı hat üzerinden kredi çekme varmış ama telefon hattım da annemin üstüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…