Başım büyük belada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Twitter adresiniz var mı? Bu durumu kediyi ve süreçleri paylasırsanız eğer 1 hafta içinde nakit toplanabilir. Twitterda @only_cat hesabını bir inceleyin. Gerekirse iletisime geçin.
başından beri fotoğraflamadım kedinin 2-3 hafta sonraki halleri var. öneriniz için teşekkür ederim yine de

Üstte dernekler ve hayvansever sayfalardan yardım isteyin denmiş çok mantıklı bence mutlaka Üstüste mesajlar atın durumunuzu anlatın.

Arkadaşlar hiçbirinizden para istemiyorum. Fatura fotoğrafını atıp para mı istedim? Nakit bulma yollarını öğrenmem gerek
Üzerinize alınmayın. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Bu şekilde konu açan çok olduğu için öyle yazdı arkadaşlar.

yapılacak bişey yok sanırım en iyisi konuyu kapatalım. ben kredi çekme yöntemi bulurum falan diye konuyu açmıştım. böyle bir rakamı diye öğrenciyiz diye vermiyorlarmış sanki üstlerine yatacağız kredinin

ben böyle anlaşılacağını düşünmemiştim burdan kim kime güvenip de para verir ki. hiç aklıma bile gelmedi para istediğimin sanılacağı. en yakın arkadaşımdan bile istemem

150 tl yi 110e düşürürse 1500den 1100e düşer hıı dıyelım aradaki fark tedavı o zaman tedavısı 100 tl mıydı. Sokak kedılerini belediyeler karsılıyor zaten neden oraya goturmedınız ki. Neyse ınstagramda merve colakderelı var sokak hayvanları ıcın dolap kazancını kullanıyor veterıner faturası ve ıbanını gonderırsen yardımcı olur.

Gelelim sana şu an kredi kartı çıkarabilirsin ama şahsi tavsiyem bulaşmaman.

çok geç kaldım onun için
Hayır bence geç kalmadınız, her bölgede dernek gönüllüleri aynı mantıkla çalışıyordur diye düşünüyorum, burada birçok sokak hayvanının hatta bütçesi ağır ameliyat ve bakım giderlerine elvermeyen evcil sahiplerinin kedi/köpeklerinin veteriner, ameliyat vb ücretlerini karşıladı dernekler.
Benim bildiğim birkaç hayvanı da bulunduğumuz yerde yapılması mümkün olmayan ve pahalı ameliyatlar için büyükşehirlere transfer ettiler ve sonrasında geri getirdiler, tüm masrafları karşıladılar.

Siz bence şansınızı deneyin.

Bu konu aynı kalp yarasindaki kıza döndü ne hikmetse o kizda aynı 1500 tl lzimdi ama sadece onunki kopekti kedi deildi

hayır tedavi de baya tuttu. belediyeye kediyi verseydim de öldürseler miydi? 1 tane şansa iyileştiriyorlarsa 10 tane kedi öldürüyorlar. direkt arabada zehirli iğneyle uyutuyorlar sonra da arayınca kedi öldü diyorlar. Haberleri de mi izlemiyorsunuz. Daha yeni belediyelerin aldıkları yaralı hayvanları öldürdükleri ortaya çıktı, İmamoğlu ilgileneceğim dedi ama boş

Bu gibi hallerde de aklınızda olsun, bir sokak hayvanını tedavi ettireceğinizde barınak veterinerinden yardım alamıyorsanız, koruma dernekleriyle çalışan veterinerlikleri tercih edin, hem 7/24 hizmet veriyorlar hem sokak hayvanlarına %50 indirim yapılıyor+ kendileri direkt dernek gönüllüleriyle irtibata geçiyor.

Ödemezseniz veteriner ya kendi bakmak zorunda kediye ya da o da sahiplendirecek. Konuşun azar azar ödeyeceğinizi söyleyin. Kabul etmekten başka çaresi yok. Bundan sonra da aynı durumda kalırsanız v.hekime baştan anlatın durumu. Çoğu hekim karşılıksız bakar. Olmadı belediyelere ya da ilgili fakultelere goturebilirsiniz.

500 + 500 + 500 şeklinde ödemeyi teklif edeceğim. Polis falan çağırmazlar değil mi biz nakit istiyoruz diye

Ben gerçekten veterinerin kediyi konu sahibine vermeyip ne yapacağını anlamadım
Bana parayı alabilmek için korkutmuş gibi geldi
Bilmediğim başka bi şey mi var acaba?
bir de ondan korkuyorum 500 tlyi bi şekilde bulup gidicem şimdilik bu parayı versem geri kalanı taksit yapsak dicem ama kediyi de çıkartmak zorundayım ev buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…