Başım büyük belada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gibi hallerde de aklınızda olsun, bir sokak hayvanını tedavi ettireceğinizde barınak veterinerinden yardım alamıyorsanız, koruma dernekleriyle çalışan veterinerlikleri tercih edin, hem 7/24 hizmet veriyorlar hem sokak hayvanlarına %50 indirim yapılıyor+ kendileri direkt dernek gönüllüleriyle irtibata geçiyor.
daha önce eski yaşadığım yerde bir dernekle iletişime geçmiştim, derneğin antlaşmalı veterinerine gitmiştik 1 lira bile ödememiştim. şimdi bu haltı yedim

Hayvan dostu derneklerle iletişime geçip, kedinin bulunduğu veteriner ile iletişimlerini sağlarsanız yardımcı olurlar eminim.

Dernekleri dene artik son care veterinere "ben taksit taksit odeyecegim diyorum ama siz kolaylik saglamiyorsunuz. Madem oyle kedi zaten sokak kedisi, tedavisi de tamamlandi istiyorsaniz sokaga salabilirsiniz ama bu durumda hayvanin sicak bir yuvaya gitme sansini elinden aldiginiz icin asla paranizi odemem de.." Boyle soylersen taksit ile odemeyi kabul eder muhtemelen.

Yalniz bu hic etik bir yontem degil. Durumunu bastan anlatman gerekirdi. Istanbuldamisin bilmiyorum ama Fatih hayvan hastanesi hic te dusundugun gibi bir yer degil. Gayet guzel ilgileniyorlardi.
Orada calisan bir veteriner benim yasli kedimin hayatini kurtarmisti. Goturdugum tum ozel veterinerler ameliyat olmali ama %80 kaybederiz dediler. Fatih hayvan hastanesinde ise ameliyatsiz bir sekilde sorununu cozduler.

Konu sahibi her şeye hayır diyorsunuz.
Gidip çal çırp mı diyelim ? Ya da sihirli değnekle falan mı dokunalım ? Yine durmadı çenem 💔

Dernekleri dene artik son care veterinere "ben taksit taksit odeyecegim diyorum ama siz kolaylik saglamiyorsunuz. Madem oyle kedi zaten sokak kedisi, tedavisi de tamamlandi istiyorsaniz sokaga salabilirsiniz ama bu durumda hayvanin sicak bir yuvaya gitme sansini elinden aldiginiz icin asla paranizi odemem de.." Boyle soylersen taksit ile odemeyi kabul eder muhtemelen.

Yalniz bu hic etik bir yontem degil. Durumunu bastan anlatman gerekirdi. Istanbuldamisin bilmiyorum ama Fatih hayvan hastanesi hic te dusundugun gibi bir yer degil. Gayet guzel ilgileniyorlardi.
Orada calisan bir veteriner benim yasli kedimin hayatini kurtarmisti. Goturdugum tum ozel veterinerler ameliyat olmali ama %80 kaybederiz dediler. Fatih hayvan hastanesinde ise ameliyatsiz bir sekilde sorununu cozduler.
fatih hayvan hatanesi var evet, orası 1 lira bile almadan tedavi ederdi yavrucağı :( yedim bir halt artık tecrübesizliğime veriyorum

Konu sahibi her şeye hayır diyorsunuz.
Gidip çal çırp mı diyelim ? Ya da sihirli değnekle falan mı dokunalım ? Yine durmadı çenem 💔
hayır demiyorum, sadece biraz çekiniyorum. tavsiyeler geliyor aklımda netleştiriyorum veterinere söyleyeceklerimi. ben de baştan böyle söyleyecektim ama olmaz dediler şimdi burdaki üyeler de aynısını diyince kararlı bir şekilde bunu söylemeye karar verdim. cebimde yoksa soyacaklar mı beni polis mi çağıracaklar

Son düzenleyen: Moderatör:
İyileşti ise veterinere bırakın... Ancak belediyelerin veteriner hizmeti var, neden özel veterinere götürdünüz bunu anlamadım
belediyenin veterinerlik hizmetine verirsem o kedinin ölüsü gelirdi. Fatih hayvan hastanesine verebilirdim aptallık ettim ama belediye seçenek dahilinde bile değil

Arkadaşlar veterinerle bu arkadaşın söylediği şekilde konuşacağım. Başka da bir çare yok gibi. Fikir veren herkese teşekkür ederim. Konu kapanabilir nasıl kapatılıyo bilmiyorum

veterinerde fatura senet vs bisi imzaladiniz mi ? odemezsen kediyi veteriner niye orda tutsun ki ? sokak kedisiyse salar gider tutmasi bana sacma geldi .tutsa mamasiydi seyiydi daha cok masraf .konuyu inandirici bulmadim

veterinerde fatura senet vs bisi imzaladiniz mi ? odemezsen kediyi veteriner niye orda tutsun ki ? sokak kedisiyse salar gider tutmasi bana sacma geldi .tutsa mamasiydi seyiydi daha cok masraf .konuyu inandirici bulmadim
kediyi vermem diye bişey demedi, taksite bölemeyiz peşin ödemeniz gerekiyor dedi. ben de klinikten çıkartamayacağım heralde diye düşünüyorum ödemeden

Sırf bu konuyu açabilmek için kayıt oldum. Yargılamadan, dalga geçmeden yardımcı olmanızı istiyorum. 1.500 lira kadar veteriner borcum var, en son sokaktaki başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir kediyi iyileştirdim. Kediye ev de buldum sahiplendireceğim ancak parayı ödemeden çıkarmama izin vermiyorlar taksit de kabul etmiyorlar peşin ödeyecekmişim. 1 hafta içinde 1.500 lirayı nerden bulabilirim. kredi kartım yok, öğrenciyim, İlk üniversitemi 1 sene sonra bırakıp yeniden başka bir üniversiteye gittiğim için kyk'am da yok. doğum tarihini yanlış yazdım 23 yaşındayım. Nereden para çekebilirim ne olur aynı durumu yaşamış arkadaşlar varsa bir akıl verin, nasıl yırtacağım bu işten. aileme söyleyemem imkansız bunun dışında çözüm arıyorum
Yardımsever bir insansınız iyi yapmışsınız diyeceğim ama 23 yaşındasınız. Veterinere gidiyorsunuz hiç mi sormuyorsunuz ne kadar ödeme yapacağım ne işlem yapılacak ona göre sorup yaptırsaydınız ya. Ödemeyeceğiz şeyi nasıl üstleniyorsunuz . Ben bir kilo domates bile alırken fiyatını soruyorum pahalıysa vazgeçiyorum . Veterinere gittiğinizde aşağı yukarı bir fiyat verirler keşke buna göre hareket etseydiniz. Paranız yoksa tabi ki ailenize söylemeniz gerek kim size yardım eder de 1500 TL verir . Hem de bu zamanda. İnsanlar 5 TL yi harcarken bile 40 kez düşünüyor

Neden vermesin ki?
Ben verirdim ve bence verilmeli.
keşke verseler. ev bulacağım diye göbeğim çatladı. o kadar muhtaç kediye yüz çeviriyolar sokakta birbirinden güzel onlarca kedi var ama ülkemizdeki insanların hepsi cins kedi peşinde oysa en sağlıklı kedi sokak kedisidir, ben de kedimi sokaktan sahiplendim kısırlaştırması dışında bir kere veterinere götürmedik o kadar sağlıklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X