Başım büyük belada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf bu konuyu açabilmek için kayıt oldum. Yargılamadan, dalga geçmeden yardımcı olmanızı istiyorum. 1.500 lira kadar veteriner borcum var, en son sokaktaki başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir kediyi iyileştirdim. Kediye ev de buldum sahiplendireceğim ancak parayı ödemeden çıkarmama izin vermiyorlar taksit de kabul etmiyorlar peşin ödeyecekmişim. 1 hafta içinde 1.500 lirayı nerden bulabilirim. kredi kartım yok, öğrenciyim, İlk üniversitemi 1 sene sonra bırakıp yeniden başka bir üniversiteye gittiğim için kyk'am da yok. doğum tarihini yanlış yazdım 23 yaşındayım. Nereden para çekebilirim ne olur aynı durumu yaşamış arkadaşlar varsa bir akıl verin, nasıl yırtacağım bu işten. aileme söyleyemem imkansız bunun dışında çözüm arıyorum
Twitter da paylaşım yaparak hayvan severlere, hayvan koruma derneklerine ulaşabilirsin. Yardım etmek isteyen binlerce insan çıkacaktır.

Başlık bu paylaşıma fazla sadece kaldı ki 15 yaşında degıl 23 yasındasınız. Acil para ihtiyacını çok yaşadım gerçekten zor bir durum ama başlıkta abarttıgın kadar degıl rahat ol

Başlık bu paylaşıma fazla sadece kaldı ki 15 yaşında degıl 23 yasındasınız. Acil para ihtiyacını çok yaşadım gerçekten zor bir durum ama başlıkta abarttıgın kadar degıl rahat ol
teşekkür ederim içimi ferahlattınız. çalışınca ödenmeyecek bir para da değil gerçekten. günlük para ödeyen sektör önerisi yapar mısınız, okulum açılmadan halletmek istiyorum bu işi

teşekkür ederim içimi ferahlattınız. çalışınca ödenmeyecek bir para da değil gerçekten. günlük para ödeyen sektör önerisi yapar mısınız, okulum açılmadan halletmek istiyorum bu işi
Merdiven yıkamak, bulasık yıkamak, garsonluk, kafede çalışmak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Brnce net dolandirıcı. Hayir madem veteriner aç bırakmıyordur zatrn. Ellemeyin orda dursun madem
dolandırıcı mı? bir forumda veteriner borcum var diyen birine para verecek insanlar olacağına hiç ihtimal vermeyeceğimden gayet rahat açmıştım aslında konuyu. İlk sayfadan yazmışım sadece fikir istiyorum en yakınlarımdan bile para istemedim diye. Allah akıl fikir versin

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf bu konuyu açabilmek için kayıt oldum. Yargılamadan, dalga geçmeden yardımcı olmanızı istiyorum. 1.500 lira kadar veteriner borcum var, en son sokaktaki başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir kediyi iyileştirdim. Kediye ev de buldum sahiplendireceğim ancak parayı ödemeden çıkarmama izin vermiyorlar taksit de kabul etmiyorlar peşin ödeyecekmişim. 1 hafta içinde 1.500 lirayı nerden bulabilirim. kredi kartım yok, öğrenciyim, İlk üniversitemi 1 sene sonra bırakıp yeniden başka bir üniversiteye gittiğim için kyk'am da yok. doğum tarihini yanlış yazdım 23 yaşındayım. Nereden para çekebilirim ne olur aynı durumu yaşamış arkadaşlar varsa bir akıl verin, nasıl yırtacağım bu işten. aileme söyleyemem imkansız bunun dışında çözüm arıyorum
Telefon satmak ? - Hattın üstüne telefon alıp satmak

anladığım kadarıyla buradan para yardımı istiyorsunuz ama burada o istediğiniz şey yasak malesef. Sahiplendirdiğiniz kişi masraflarını karşılasın

İnşallah buradaki hayvan sever insanların zaaflarını kullanarak dolandırma amaçlı açılmış bir konu değildir. Amin
Kedili konunun üstüne gelince insan şüphe duyuyor değil mi ?

Konu herkese nedenini anlamadığım şekilde acayip gelmiş ama nakit paraya ihtiyacım var bunun yollarını arıyorum hiç böyle konu açılmıyor mu burda çok şaşırdım

Veterinere kediye köpeklerin saldırdığını söylemediniz mi tedavi öncesi. Kabul ederse tedavi ettirirdiniz etmezse belediyeden yardım isterdiniz. Madem veteriner bakıyor orada dursun işte. Ama bana da inandırıcı gelmedi açıkçası

Veterinere kediye köpeklerin saldırdığını söylemediniz mi tedavi öncesi. Kabul ederse tedavi ettirirdiniz etmezse belediyeden yardım isterdiniz. Madem veteriner bakıyor orada dursun işte. Ama bana da inandırıcı gelmedi açıkçası
tabiiki söyledim. belediyeye verseydim o kedinin ölüsünü alırdım geriye. belediyenin yaralı kedi öldürdüğünü cümle alem biliyor

Ben bunu bir itiraf olarak kabul ediyorum. Nakit paraya ihtiyacınız var orasını anladık zaten
neyin itirafı olarak kabul ediyorsunuz. aynı konuyu donanımhaberde açtım birsürü fikir verdiler bir kişi demedi paramızı mı almaya çalışıyorsun diye. burda fikir veren birkaç kişi var gerisi full yargı machine. aynen siz çok mükemmelsiniz ben aptalın tekiyim bakın nasıl hata yapmışım konu sahibine saldırmak ne ya. fikir vereceksen ver vermeyeceksen git. kapatabilsem kendim kapatacağım konuyu azar işitmeye açtık sanki konuyu

dolandırıcı mı? bir forumda veteriner borcum var diyen birine para verecek insanlar olacağına hiç ihtimal vermeyeceğimden gayet rahat açmıştım aslında konuyu. İlk sayfadan yazmışım sadece fikir istiyorum en yakınlarımdan bile para istemedim diye. Allah akıl fikir versin
He he tabi oyledir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X