Başım çok büyük dertte

melissaduru

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
21
1
36
35
Arkadaşlar canım çok sıkkın Allah rızası için bana yardım edin. 10 sene önce nette tanıştığım biri vardı benden 11 yaş büyük ben onda 16 yaşındaydım şuanda 38 yaşında yurtdışında yaşıyor elinde hafif dekolteli resimlerim var ve bana Twitter üzerinden tehdit mesajları yazıyor hatta çıplak fotoğraflar var bunlarda senin derim diyor bana Yen'i resim yollamazsan seni bulunduğun şehire rezil ederim diyor 27 yaşındayım 1.5 ay sonra düğünüm var dedim geçmiş günlerdede iş yerimi aradı sesimi duyup kapattı bende dedim ki beni resimlerimle tehdit eden sensin suçlu sen olursun savcılığa veririm seni dedim git ver diyor insanca konuştum anlamıyor yıllarca şaklamış resimleri Allah rızası için yardım edin ne yapabilirim dengesizin teki çalıştığım yer resmî kurum ailene gönderirim resimleri diyor Ne yapacağını kestiremiyorum dün geceden beri mahvolmuş durumdayım Lütfen yardım edin

bence evleneceğin kişiye söyle o girsin devreye adamla konuşsun
halleder o eminim 10 yıl önceymiş ya
çocukmuşsun resmen takma kafana oluyor öyle şeyler

bence evleneceğin kişiye söyle o girsin devreye adamla konuşsun
halleder o eminim 10 yıl önceymiş ya
çocukmuşsun resmen takma kafana oluyor öyle şeyler
Birşeyler yapmasından çok korkuyorum aptalın tekiymişim yollamışım onları peşimi bırakmıyor

Savcılığa verirsen napıcakmış? Tehdit ettiği konuşmaların kayıtlarınilr git savcılığa reşit değildim böylr böylr diye anlat bakalım noluyor
Aynı şeyi söyledim ailene yollarım resimleri yalandan diyor manyağın teki

canım müstakbel eşin konuştuktan sonra dha yapmaz herhalde yani
bilmesiyle tehdit edeceği baş kişi sonuçta biliyor olacak...
Ailemle tehdit ediyor şimdi aynı soyismimden kişilere yollarsa Facebook'tan falan manyak biri Ne yapacağını kestiremiyorum

Ailemle tehdit ediyor şimdi aynı soyismimden kişilere yollarsa Facebook'tan falan manyak biri Ne yapacağını kestiremiyorum
endişeni anlıyorum tabiki
ama nişanlın halleder inanki erkekler namusları söz konusu olunca bir şekilde hallediyorlar diye düşünüyorum
o adamla bir şekilde halleder o merak etme sen

Ailene bile yollasa ben degilim de inkar ettiğinde seni soyundurup aaa bu sensin mi diyecekler ?
Dibine kadar inkar edip adamı savcılıga şikayet edin, beni rahatsız edip tehdit ediyor diye.
Bence savcılıga gitmeyeceginizden emin o sebeble böyle rahat sallıyor bu eleman

hafif dekolteli resimden neden bukadar çekiniyorsun bu birincisi ,tamam yapmışsın bir hata nişanlınla bunu paylaşmalısın geçmişte yaşananlara sünger çekecekse seninle evlensin yoksa evliliğin tehlikeye girer bu ikincisi,

Aynı şeyi söyledim ailene yollarım resimleri yalandan diyor manyağın teki
Müge anlı da izlemiştim, bunlar artık çete olmuş, böyle olaylar çok oluyormus, bunun sonu gelmez, ilerde daha çok şeyler ister, en iyisi polise gitmen, siber suçlar diye inceleniyormuş sanırım , polis Eminim biliyordur çok görüyorlardır. Sana yol gösterirler. Ama korkup çekinirsen üstüne gelmeye devam eder seni daha çok zora sokar.

Kızın biri sosyal hesaplarını kapatmış, ailesi devreye girmiş, yine başka yollarla ulaşmaya çalışıyor diyordu, öylede yapışkanlar. bu tarz biriyse kendi başına halledemezsin polise git mutlaka

Nişanlınızla paylaşın, yoksa evlenince de devam ederse işler daha büyür, ve savcılığa verin adamı kolay değil o kadar o işler.
Ve kesinlikle korkup boyun eğip yeni fotolar göndermeyin, giyinik bile olsa!!

Nişanlınızla paylaşın, yoksa evlenince de devam ederse işler daha büyür, ve savcılığa verin adamı kolay değil o kadar o işler.
Ve kesinlikle korkup boyun eğip yeni fotolar göndermeyin, giyinik bile olsa!!
Onu asla yapmadım ayrıca o çıplak resimler bana ait olmadığı için çekincem yok ama diğerlerinden dolayı kotkuyorum

Sakın korkmayın sakin olun böyle pislik insanlara haddini bildirmek lazım. Kesinlikle nişanlına söyle 16 yaşındayken olan birşey çocuksun sen daha ama sakın saklama evlendikten sonra ortaya çıkarsa daha kötü. Önce nişanlına söyle sonra savcılığa ver. Hafif dekolteden nolacak ya adamın şerefsizliği yaptıklarına bak birde daha fazla resim istiyor sapık

Back
X