okudum yazmadan duramadım. aynısı aynı yaşlarda yaptığım aynı halt yüzünden başıma geldi. adıma face açtı fotoğrafları en müsaitinden başlayarak koydu tehdit içerikli şeyler yazdı o adresten bana ulaş falan şeklinde. akrabalarımı falan ekledi. bazı tanımadığım memleketten kişilerle konuştu etti. bak kardeş tam 3 sene hop oturdum hop kaktım yaşımın cahilliğiyle ne diyorsa da aptım asla son bulmadı. sana tavsiyem asla dediklerini yapma çünkü sonu asla gelmeyecek. hep daha da batacaksın. ben öyle oldum malesef en son savcıya gittim anlattım herşeyi. tehdit, şantaj, özel hayatın gizliliini ihlalden dava açıldı adresimi farklı bir yer gösterdim davalara dahi katılmadım. ilk haber gider gitmez sesi kesildi tutuştu paylaşmadı bişey bu şekilde kurtuldum. hattımı falan değiştirdim korkuyla bekledim 2010 da açılan dava 2013 de sonuçlandı hapis cezası almış ben dha bunu bir kaç ay once gördüm. asla korkma benim ailemin hala haberi dahi yok sadece evleneceğin kişiye söyle. beni o zaman ki erkek arkadaşım ikna tti beraber delillerle gittik savcılığa arkamda durdu. kimsenin haberi olmadan kurtuldum. ve her ne yaşadıysa benim haberim olmadı. korkarsan ve dediklerini yaparsan devamı gelir bitmez. malesef var böyle şerefsizler ve senin korkundan besleniyor. yaşamış biri olarak sana söylüyorum geri adım atma. ver dilekçeni aç davanı sonra davadan çekil kamu davasına dönüyor zaten mahkemelerin ilki dışında gitmene gerek yok o korku da ona yeter. eğer sabıkası yoksa zaten cezası ertelenir ama sana da bir daha bulaşmaz. ve onun yaptığını yapmakla tehdit et. ailesini akrabalarını ekle bir adres açıp. tehdit mesajlarını buradanda duyurup rezil edeceğini söyle. o da bunu göze alamaz. bu dediklerimi yap çünkü ben hattı kpattığım halde o sahte hesaba bakıp bakıp az kalsın kendimi öldürecektim. ne gözyaşları döktüm neler yaptım vicdansız asla pisliğinden vazgeçmedi. olan olmuş bu dediklerimi yap önce face i aç akrabalarını ekle son kez uyar tehdit mesajlarının görüntülerini sakla ve savcıya git.