- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Hanımlar merhaba.10 haftalık hamileyim. Bağışıklığım zaten çok düşüktü daha da düştü
7 aylık doğmuşum anne sütü hiç emmemişim.bu yüzden kemiklerim çok güçlü değildi.hamile olunca daha da gucsuzlestim.kafami kaldıramıyorum.surekli uyku hali ve sürekli gribim. Kendime o kadar dikkat etmeme rağmen sürekli gribim
Artık korkuyorum bebeğime de zarar gelecek diye.ne yapmam lazım bana tavsiyelerde bulunur musunuz? En son sağ tarafım ağrıyordu doktor bobreklerinde problem olabilir.buyuk bir hastaneye git dedi.benim yaşadığım ilce çok küçük ve gelişmemiş.bebde başka şehire gidiyorum hasteneye.haftaya da böbreklerin için gideceğim...son olarak ishalden de başım kurtulmuyor.lutfen bana tavsiyelerde bulunur musunuz
teşekkür ederim şimdiden

Artık korkuyorum bebeğime de zarar gelecek diye.ne yapmam lazım bana tavsiyelerde bulunur musunuz? En son sağ tarafım ağrıyordu doktor bobreklerinde problem olabilir.buyuk bir hastaneye git dedi.benim yaşadığım ilce çok küçük ve gelişmemiş.bebde başka şehire gidiyorum hasteneye.haftaya da böbreklerin için gideceğim...son olarak ishalden de başım kurtulmuyor.lutfen bana tavsiyelerde bulunur musunuz