Başım hastalıktan kurtulmuyor

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Hanımlar merhaba.10 haftalık hamileyim. Bağışıklığım zaten çok düşüktü daha da düştü:( 7 aylık doğmuşum anne sütü hiç emmemişim.bu yüzden kemiklerim çok güçlü değildi.hamile olunca daha da gucsuzlestim.kafami kaldıramıyorum.surekli uyku hali ve sürekli gribim. Kendime o kadar dikkat etmeme rağmen sürekli gribim :(
Artık korkuyorum bebeğime de zarar gelecek diye.ne yapmam lazım bana tavsiyelerde bulunur musunuz? En son sağ tarafım ağrıyordu doktor bobreklerinde problem olabilir.buyuk bir hastaneye git dedi.benim yaşadığım ilce çok küçük ve gelişmemiş.bebde başka şehire gidiyorum hasteneye.haftaya da böbreklerin için gideceğim...son olarak ishalden de başım kurtulmuyor.lutfen bana tavsiyelerde bulunur musunuz:( teşekkür ederim şimdiden

Gecmis olsun bol bol su icin bobreklere iyidir hani geneldir ya idrarin renginden anlariz o maksatla...birde kusburnunda cok c vitamini var ama hazir cay degil aktardan alin kaynatin ister cay gibi sicak icin ister sogutup icin ve saglikla alin bebeginizi kucaginiza insaAllah

Ishal icin kuru karanfil 8..9 tane
Kirip yutun sabah acken,ishal ibrahim saracoglu yazin youtube da cikar hamilelikte karanfil sorun olmazsa ki bilgim yok yapin bence

Doktor ne derse onu yapın kafanıza göre bitki vs. içmeyin. Farmakolog değiliz sonuçta. size tek tavsiyem doktorunuza prebiyotik alımını sorun. bir de vitamin desteği almak istediğinizi söyleyin. folik asit d vitamini demir ilacı vs.

Doktor ne derse onu yapın kafanıza göre bitki vs. içmeyin. Farmakolog değiliz sonuçta. size tek tavsiyem doktorunuza prebiyotik alımını sorun. bir de vitamin desteği almak istediğinizi söyleyin. folik asit d vitamini demir ilacı vs.
Folik asit alıyorum.ama diğerlerini vermedi doktor.bu gittiğimde hepsini ayrıntılı soracağım

Daha hamileliginizin baslari, sakin doktor tavsiyesi olmadan bitki kurlerine falan baslamayin,cok tehlikeli

Hanımlar merhaba.10 haftalık hamileyim. Bağışıklığım zaten çok düşüktü daha da düştü:KK43: 7 aylık doğmuşum anne sütü hiç emmemişim.bu yüzden kemiklerim çok güçlü değildi.hamile olunca daha da gucsuzlestim.kafami kaldıramıyorum.surekli uyku hali ve sürekli gribim. Kendime o kadar dikkat etmeme rağmen sürekli gribim :KK43:
Artık korkuyorum bebeğime de zarar gelecek diye.ne yapmam lazım bana tavsiyelerde bulunur musunuz? En son sağ tarafım ağrıyordu doktor bobreklerinde problem olabilir.buyuk bir hastaneye git dedi.benim yaşadığım ilce çok küçük ve gelişmemiş.bebde başka şehire gidiyorum hasteneye.haftaya da böbreklerin için gideceğim...son olarak ishalden de başım kurtulmuyor.lutfen bana tavsiyelerde bulunur musunuz:KK43: teşekkür ederim şimdiden
Geçmiş olsun canım.erken doğmakla alakası yok ben tam zamanında doğmuşum 2yasına gecerken sırf anne sütü almışım ne mama ne emzik kabul etmemişim.gel görki bağışıklık hastasıyım onun tedavisini görüyorum.ablamsa 8 aylık doğmuş mama sütle beslenmiş ama masallah tas gibi.bende hamileyim halsizlik biraz ondan kaynaklanıyor.hamilelikte bağısıklık dahada hassaslasıyo meyve tüket canım bide araştrma hastanesine gitmeni tavsiye ederim.

Doktor tavsiyesi olmadan bitki ya da ilaç kullanma derim. Her insanda reaksiyonu farklı oluyor. İnanılmaz bir salgın var bende aylardır gripten ishalden kurtulamıyorum geçiyor bir hafta sonra yine geri giriyor vücuduma, bu aralar herkes böyle maalesef... Hazır su kullansam dahi duş ile sulardan bir şekilde giriyor vücuda... Bol su tuket, ayaklarını ve belini sıcak tut..

Doktor tavsiyesi olmadan bitki ya da ilaç kullanma derim. Her insanda reaksiyonu farklı oluyor. İnanılmaz bir salgın var bende aylardır gripten ishalden kurtulamıyorum geçiyor bir hafta sonra yine geri giriyor vücuduma, bu aralar herkes böyle maalesef... Hazır su kullansam dahi duş ile sulardan bir şekilde giriyor vücuda... Bol su tuket, ayaklarını ve belini sıcak tut..
Belimden soğuk alıyorum sanırım.birde köyde öğretmenlik yapıyorum.cocuklar temiz değil:( onlardan sürekli hastalık geçiyor bana.tuvaleti yıkıyorum okuldaki :( ordanda mikrop kalıyorum bence :( önceden köyde çalıştığım için şikayetçi değilim ama şimdi herşey çok farklı benim için.cocuklar cidden anlatılmayacak derecede pis.tuvalet alışkanlıkları el yıkama alışkanlıkları yok.ben sabun aldım yıkasınlar diye ama 7 24 ellerini yıkatamiyorum

Geçmiş olsun canım.erken doğmakla alakası yok ben tam zamanında doğmuşum 2yasına gecerken sırf anne sütü almışım ne mama ne emzik kabul etmemişim.gel görki bağışıklık hastasıyım onun tedavisini görüyorum.ablamsa 8 aylık doğmuş mama sütle beslenmiş ama masallah tas gibi.bende hamileyim halsizlik biraz ondan kaynaklanıyor.hamilelikte bağısıklık dahada hassaslasıyo meyve tüket canım bide araştrma hastanesine gitmeni tavsiye ederim.
Bol bol meyve yemek gerekiyor evet..

Hanımlar merhaba.10 haftalık hamileyim. Bağışıklığım zaten çok düşüktü daha da düştü:KK43: 7 aylık doğmuşum anne sütü hiç emmemişim.bu yüzden kemiklerim çok güçlü değildi.hamile olunca daha da gucsuzlestim.kafami kaldıramıyorum.surekli uyku hali ve sürekli gribim. Kendime o kadar dikkat etmeme rağmen sürekli gribim :KK43:
Artık korkuyorum bebeğime de zarar gelecek diye.ne yapmam lazım bana tavsiyelerde bulunur musunuz? En son sağ tarafım ağrıyordu doktor bobreklerinde problem olabilir.buyuk bir hastaneye git dedi.benim yaşadığım ilce çok küçük ve gelişmemiş.bebde başka şehire gidiyorum hasteneye.haftaya da böbreklerin için gideceğim...son olarak ishalden de başım kurtulmuyor.lutfen bana tavsiyelerde bulunur musunuz:KK43: teşekkür ederim şimdiden
Doktorunuza sorup sakıncası yoksa kefir mayalayıp tüketebilirsiniz. Hem kemiklere, hem bebeğe, hemde bağışıklık sisteminize katkısı olacaktır.

Belimden soğuk alıyorum sanırım.birde köyde öğretmenlik yapıyorum.cocuklar temiz değil:KK43: onlardan sürekli hastalık geçiyor bana.tuvaleti yıkıyorum okuldaki :KK43: ordanda mikrop kalıyorum bence :KK43: önceden köyde çalıştığım için şikayetçi değilim ama şimdi herşey çok farklı benim için.cocuklar cidden anlatılmayacak derecede pis.tuvalet alışkanlıkları el yıkama alışkanlıkları yok.ben sabun aldım yıkasınlar diye ama 7 24 ellerini yıkatamiyorum
İçine pamuklu fanila giy sıcak tutar ter de olsa emer. Beli kısa olacak şeyler giyme, hamilesin buluttan nem kaparsn. Çocukların temizlik alışkanlıklarıyla ilgili aileleriyle konuşabilirsin. Çocuklar da hasta mı ?

İçine pamuklu fanila giy sıcak tutar ter de olsa emer. Beli kısa olacak şeyler giyme, hamilesin buluttan nem kaparsn. Çocukların temizlik alışkanlıklarıyla ilgili aileleriyle konuşabilirsin. Çocuklar da hasta mı ?
Aileleriyle sürekli konuşuyorum ama yok.cocuklar hep hasta zaten.temiz yerde yaşamıyorlar ki.duzelemiyorlar o yüzden.e bende mecbur ders anlatıyorum.bazen elinden tutmam gerekiyor. :( baya zor durumdayim

Aileleriyle sürekli konuşuyorum ama yok.cocuklar hep hasta zaten.temiz yerde yaşamıyorlar ki.duzelemiyorlar o yüzden.e bende mecbur ders anlatıyorum.bazen elinden tutmam gerekiyor. :KK43: baya zor durumdayim
Bunun çıkar yolu yok mu ? Koy dediğin yer nasıl bir yer. Çok mu yoksullar ?

Devlet bunlara el atmıyor mu ya şaka gibi !
Devlet her ay para veriyor çocuk başına ama bu aileler çocuklarına harcanıyor bir çöp bile almıyor çocuklarına.defterini kalemini biz alıyoruz.dis macunu dış firmasına kadar devlet gönderiyor zaten...is burdaki ailelerde bitiyor.maalesef ki cahillik söz konusu.temizligi medeniyeti anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyorlar.ha her köy böyle mı tabiki hayır.bazi köyler var tertemizler.

Devlet her ay para veriyor çocuk başına ama bu aileler çocuklarına harcanıyor bir çöp bile almıyor çocuklarına.defterini kalemini biz alıyoruz.dis macunu dış firmasına kadar devlet gönderiyor zaten...is burdaki ailelerde bitiyor.maalesef ki cahillik söz konusu.temizligi medeniyeti anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyorlar.ha her köy böyle mı tabiki hayır.bazi köyler var tertemizler.
Çok zor gerçekten... Böyleleri çok nankör oluyor. Devletten yardım alan bir kaç kişi tanıyorum aynı dediğin gibi kendi ceplerine iniyor para . Sonra devlet bize bakmıyor oluyor. Neyse ne diyeyim en azından sen aşıla çocuklara bişeyler. Tuvaletten çıkana ellerini yıkadın mı diye sor... Yıkamadysa yikattir böyle böyle temizlik anlayışı gelişir

Back
X