Basima bela olan sapik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar,
sakin olun lütfen.

Eses1009,
çok geçmiş olsun, çoğu kadın yaşıyor tacizi, siteden kim bilir kaç arkadaşımız benzer olaylar yaşamıştır, şahsen çeşitli zamanlarda, kimi zaman yanımda çocuğum varken kimi zaman yalnızken takip edildiğim oldu, kadınlar cesaretli olmak zorunda, tepki göstermek sessiz kalmamak zorundayız, bu kendini bilmezler sessizliği de kabullenme sanıyor daha çok musallat oluyorlar.

Eşinize de söyleyin haberi olsun, hasta yakını diyorsunuz adamın ne amaçla takip ettiği meçhul, kanser hastası dahi olsa annesinin ölümünden mi sorumlu tutuyor yoksa sapıkça düşüncelerle mi belli değil, Allah göstermesin olmadık bir yerde sıkıştırsa, eşinizin de sonradan haberi olsa bana neden söylemedin demez mi?

Ayrıca madem plaka vb var suç duyurusunda da bulunun.

Ülkede adalet yok diye, kimse kimseyi şikayet etmesin, adam 10 kişiyi taciz etsin aynı ay içinde ancak tek bir şikayet olmasın elbette adalet olmaz. Adamın tek vukuatı mı nereden biliyorsunuz? Belki hakkında başka şikayetler de var ve üzerine sizin şikayetiniz de eklendiğinde yakayı kurtarması daha güç olacak?

Bu nasıl bir algı anlamıyorum "Nasıl olsa bir şey çıkmaz" denilip kimse şikayet etmeyince ne olacak peki?
Ayrıca bu az buz bir taciz eylemi değil, kıyasım hoş olmayacak belki ama durumun ciddiyetinin üzerine basmak için yazma ihtiyacı hissediyorum, bu adam yolda laf atan, minibüste totonuza dokunmaya çalışan ve sonra hedef değiştirip duran bir adam değil, ısrarlı hedefindesiniz, takip hali daha tehlikeli.

Eşinize söyleyin, şikayetinizi yapın; lastik bıçaklamakla filan olacak iş değil adam "Şikayet de etmiyor, naz ediyor, zor kadını oynuyor" diye yorumlayabilir bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back