Basima bela olan sapik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastaneden bir doktor akrabalari. Acaba ona mi citlatsam?

Ben de babama mi desem acaba?

Yarin hala takip ederse once lastigini indirip snra kadesten talepte bulunacagm.

Esimin tirnagina zarar gelse kahrmdan olurum.
Adi sani belli zaten. Is yerine sikayet dilekcesi yazarm.

Yarin aynen soyle yol izleyecegm. Bir dukkana girip bisey soruyrms gbi yapacagim. Ve kisiden polisi aramasini rica edecegm. Kacmamis olur. Suc ustu.

Yahu bu ülkede polis var neden aramıyorsunuz çok merak ettim?

Eşinize söylemek ve polis dışında adamı öldürüp katil olmayi göze aliyorsunuz, kendı canınızdan vazgeçebiliyorsunuz ama polise gelince aramıyorsunuz. Gidin şikayetçi olun o korkusun siz değil.

Böyle birseyi insan eşine neden söylemez orayi hıc anlamadım zaten.

Ben avukatım. Bir kaç kez taciz teşebbüsünde bulundular. Ben de açıkçası gidip şikayet etmedim. Birinci sebebi evliydim ve çabuk sinirlenen bir eşim vardı. İkinci sebebi ise adalet sistemimiz. Bu adam tutuklanmayacak. Koruma kararı verilecek. Peki öldürülen kadınların çoğunluğunun koruma altında olduğunu biliyor musunuz? Yargılama yıllar sürecek. Aldığı ceza infaz edilmeyecek. Gerçekten bu ülkede kadın olmak çok zor. Siz yine de polise başvurun. Bir ümit belki işe yarar.

Kizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm
Polise gitmekte geç bile kalmışsın eşinede durumu söylemelisin. Insanoglu hic dogru yolda gitmiyor hergün neler neler göruyoruz haberlerde... vakit kaybetden uzklaştırma kararıda çikart, Allah yardımcın olsun

Yahu bu ülkede polis var neden aramıyorsunuz çok merak ettim?

Eşinize söylemek ve polis dışında adamı öldürüp katil olmayi göze aliyorsunuz, kendı canınızdan vazgeçebiliyorsunuz ama polise gelince aramıyorsunuz. Gidin şikayetçi olun o korkusun siz değil.

Böyle birseyi insan eşine neden söylemez orayi hıc anlamadım zaten.
Acaba esimi tehlikeye atmamak icin olablr mi? !
Hamileyim ve olur da basina bir is gelirse naparm. Hastane polisi abiye anlattm durumu. Bugun gelirse tutuklayacak. Mudahale edecek.

Acaba esimi tehlikeye atmamak icin olablr mi? !
Hamileyim ve olur da basina bir is gelirse naparm. Hastane polisi abiye anlattm durumu. Bugun gelirse tutuklayacak. Mudahale edecek.

Eşiniz bu kadar çabuk başını belaya sokabilecek biriyse en büyük sorun yanıbaşınızda demektir. Peki polis için endişeniz nedir? Polis de başını belaya sokar diye mi korkuyorsunuz?

Adamı öldürmeyi düşünüp eşinize söyleyememek işte en büyük dramınız bu bence.

Elin abisinden, dükkandan bilmem neden yardım isteyip polise gitmemek çok değişik bir kafa yapınız var.

Ben avukatım. Bir kaç kez taciz teşebbüsünde bulundular. Ben de açıkçası gidip şikayet etmedim. Birinci sebebi evliydim ve çabuk sinirlenen bir eşim vardı. İkinci sebebi ise adalet sistemimiz. Bu adam tutuklanmayacak. Koruma kararı verilecek. Peki öldürülen kadınların çoğunluğunun koruma altında olduğunu biliyor musunuz? Yargılama yıllar sürecek. Aldığı ceza infaz edilmeyecek. Gerçekten bu ülkede kadın olmak çok zor. Siz yine de polise başvurun. Bir ümit belki işe yarar.
Maşallah nasıl hukukcusunuz şu mantıkta ki kadına nasıl tavsiyeler 👍👍👍

Ne kadar kirli dusunceniz var sizin. Adamin altinda araba var. Aninda kacmasi an meselesi. Hareketimden anlayip kacablr.

neden kirli düşüneyim ki net olun diyorum. Siz sürekli alengirli işler peşindesiniz yok bıçak alayım lastiğini indireyim. İletişim kurun mesela lastik indirmekten korkmuyorsanız. Dönün arkanızı fotoğraf çekin ve fotoğrafını çektim beni bir daha takip edersen polise anlatırsın deyin mesela. Lastik patlatmaktan daha az cesaret ister.
Mesela peşinizdeyken adam yolunuzu uzatın sokaklarda dolanın o esnada polisi arayın ille amaç suç üstüyse. İş yerinde avukat var mı? Ona bir danışsanıza?

Eşiniz bu kadar çabuk başını belaya sokabilecek biriyse en büyük sorun yanıbaşınızda demektir. Peki polis için endişeniz nedir? Polis de başını belaya sokar diye mi korkuyorsunuz?

Adamı öldürmeyi düşünüp eşinize söyleyememek işte en büyük dramınız bu bence.

Elin abisinden, dükkandan bilmem neden yardım isteyip polise gitmemek çok değişik bir kafa yapınız var.
İnsan başına gelen herhangi bir şeyi eşine söyleyemeyecekse yemişim ben öyle evliliği. Yok sinirliymiş yok başına bişey gelirmiş. Mağara adamı mı bu?

Arabasının plakası yok mu bu adamın? Kusura bakmayın yapılmaması gereken ne varsa yapmayı planlıyorsunuz.
Var arkadasim. Hastane polisi abi bugun takip edecek beni. Ve aninda mudahale edecek. Plakayi verdim zaten. Lutfen pokise neden gtmiyrsnz deyip durmayin. Olaya tanik olacak sekilde mudahale ettryrm abiyi.

İnsan başına gelen herhangi bir şeyi eşine söyleyemeyecekse yemişim ben öyle evliliği. Yok sinirliymiş yok başına bişey gelirmiş. Mağara adamı mı bu?
Sonra bir şey diyince kirli dusubceli oluyoruz o zaman konuda kopukluklar var ...

Var arkadasim. Hastane polisi abi bugun takip edecek beni. Ve aninda mudahale edecek. Plakayi verdim zaten. Lutfen pokise neden gtmiyrsnz deyip durmayin. Olaya tanik olacak sekilde mudahale ettryrm abiyi.
Sesli harfleri parayla satmıyor site. Lütfen kullanın. Umarım planınız başarılı olur.

Maşallah nasıl hukukcusunuz şu mantıkta ki kadına nasıl tavsiyeler 👍👍👍
Sistemin içinde bir hukukçuyum. Karı koca avukat olan arkadaşları aylardır tehdit altında yaşayan, arkadaşı peşine takılan sapık yüzünden yurt dışına taşınmak zorunda kalan, çok az ceza aldığı için duruşma salonunda mağdurun yüzüne arsız arsız gülen tacizcileri görmüş bir hukukçuyum.

Sistemin içinde bir hukukçuyum. Karı koca avukat olan arkadaşları aylardır tehdit altında yaşayan, arkadaşı peşine takılan sapık yüzünden yurt dışına taşınmak zorunda kalan, çok az ceza aldığı için duruşma salonunda mağdurun yüzüne arsız arsız gülen tacizcileri görmüş bir hukukçuyum.
Peki bu psikoloji de ki kadına bunları anlatmak ne kadar makul????

Bence eşinizle çok ayrı sorunlarınız var. Normal adamın böyle olaydan bir şekilde haberi olursa eşine neden söylemedin diye kızar, endişe eder. Ne tür bir kızgınlık canınızdan daha mühim olabilir? Ben sıkıntıya düştüğümde eşime gidemeyeceksem o da bana gelemeyecekse boşuna evli kalıyoruz demektir.

Benzer bir taciz durumunda söylersem babam adamın gırtlağına çöker diye kendi imkanlarımla sıyrılmaya çalışmıştım. Konu sahibini anlıyorum o yüzden. Lastik indirme kısmı hariç tabii.
Doğru birşey mi peki bu, değil?

Ben 20 yaşındayken bu tarz ciddi bir sorun yaşamıştım, hemen babama anlatmış, yapacaklarımızı beraber yapmıştık.

Evlilik içinde geçerli aynı şey. Sinirli birşey yapar diye korkulan eş kadına yükten başka birşey değil ki. Konu sahibi kendinden, karnında ki bebekten çok eşini düşünüyor böyle bir durumda bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X