Basima bela olan sapik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam inkar edecektir yok öyle bir şey diyecektir eşinizi müdahil edin bence

Kades uygulamasına girin otobüste çığlık çığlığa bu adam beni takip ediyor diye bağırın, kameralı yerlerden yürüyün polis kamera kaydından bulsun. Sizi beklediğinin fotosunu çekin, elinizde eski mesajlar duruyorsa paylaşın, bizde çok çektik bu tür sapıklardan annem öğretmen dul güzel birisi inanır mısınız bilmem 2013ten beri 13. Evimiz bu. 4 kişi takıldı aralıklı zamanlarda hayatımız altüst Oldu annem tehdit var diye bir kere çay içti diye mahallede gezeni vardı canımızı zor kurtardık. Savaşın 8 milyon kadın var evliyimibulmuş bula bula. Vallahi bıktık bu erkeklerden sümük gibi yapışıyorlar nefret ettim valla

Eşinize ve polise haber verin. Bi müddet eşiniz sizi işe bıraksın. Görürse belki evli olduğunuzu anlar yapmaz bir daha.

Eksiklikler var anlattiklarinizda. Ne olduda sardi bu adam. Neden polise gitmiyorsunuz. Dag basimi burasimi
Ne oldu da sardi kısmına katılmıyorum kesinlikle de.Ne oldu da ya kendimi ya onu öldüreceğim diyecek seviyeye geldiniz? Yanı polise gittiniz mi? Eşinize söylediniz mi? Anlatımlarınızda eksiklik var

Esi
Hamilelikte son aylarinsa doğum yapacakmissin izne ayril

Eksiklikler var anlattiklarinizda. Ne olduda sardi bu adam. Neden polise gitmiyorsunuz. Dag basimi burasimi
Ne olduda sardi himmm bir düsunim belki kuyruk sallamistir yahu köpege bebeğe agaca tecavüz edildi siz neyin arayisindasiniz eski sevgili eski es bile olsa hakki yok yok yokk ne olduda sardi bu adam birde adam yazmis

Yorumlarda bir şeye takıldım ,evli kadına nasıl böyle sarar yazılmış .Bekar kadınları rahatsız etse o kadar büyük problem değil mi ? Bekar olduğu için hoslanmistir ne var mi demeliyiz ?
Bu zihniyet iste bir kereden bir sey olmaz diyen o saate Ne isi varmis diyen etek giymisti tahrik var diyen hepsinin .........

Insanlara iyilik yapmaktan sakiniyrm artik. Kendime kiziyrm.
Sahsi oldurme dusuncem sundan dolayi, surekli arkama bakarak yuruyrm. Panik atak oldm. Biri seslenince bile korkuyrm. Saclarina ak dusmus, 55 60 yasinda adam. Benim ne beklentim ne cikarm olablr o soysuzdan.
Elbette polise haber verecegm. Ama kafamda a, b, c, secenekleri olsn istyrm. Kades i blmyrmdm mesela. Suan fikir oldu. Indrdm

İlk önce eşine sonra hemen polise sen niye öldürüyosun

Ne olduda sardi himmm bir düsunim belki kuyruk sallamistir yahu köpege bebeğe agaca tecavüz edildi siz neyin arayisindasiniz eski sevgili eski es bile olsa hakki yok yok yokk ne olduda sardi bu adam birde adam yazmis
Allah razi olsn kardes.

şu an polisten başka bir seçeneğe ihtiyacın yok. Eşine söyledin mi?

öyle değil de süreç nasıl gelişti gibi anladım ben bu soruyu öyle demek istememiştir heralde değil mi
Yani eksiklikler kısmı olabilir ama oradan ne oldu da sardi bu adam demek, direkt kişiyi yaftalamaya geçiyor. Ornek veriyorum bu kişiyle evlilik öncesinde bir şeyler yaşasa bile konu sahibini bu sekilde taciz etme hakkini bu sapiga vermez. O yuzden ne oldu da bu adam sardi cumlesi kötü zihiniyetleri cagristiyor bana ve bu cumleleri kuran zihniyetler yuzunden ölüyoruz veya bu cümleler ölümlere goz yumuyor diye dusunuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…