- Konu Sahibi Sardunya21
-
Ne oldu da sardi kısmına katılmıyorum kesinlikle de.Ne oldu da ya kendimi ya onu öldüreceğim diyecek seviyeye geldiniz? Yanı polise gittiniz mi? Eşinize söylediniz mi? Anlatımlarınızda eksiklik varEksiklikler var anlattiklarinizda. Ne olduda sardi bu adam. Neden polise gitmiyorsunuz. Dag basimi burasimi
Hamilelikte son aylarinsa doğum yapacakmissin izne ayrilKizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm
Ne olduda sardi himmm bir düsunim belki kuyruk sallamistir yahu köpege bebeğe agaca tecavüz edildi siz neyin arayisindasiniz eski sevgili eski es bile olsa hakki yok yok yokk ne olduda sardi bu adam birde adam yazmisEksiklikler var anlattiklarinizda. Ne olduda sardi bu adam. Neden polise gitmiyorsunuz. Dag basimi burasimi
Bu zihniyet iste bir kereden bir sey olmaz diyen o saate Ne isi varmis diyen etek giymisti tahrik var diyen hepsinin .........Yorumlarda bir şeye takıldım ,evli kadına nasıl böyle sarar yazılmış .Bekar kadınları rahatsız etse o kadar büyük problem değil mi ? Bekar olduğu için hoslanmistir ne var mi demeliyiz ?
Illa bir sapigin sarmasi için kadinin bir sey mi yapmasi lazim?
İlk önce eşine sonra hemen polise sen niye öldürüyosunKizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm
Allah razi olsn kardes.Ne olduda sardi himmm bir düsunim belki kuyruk sallamistir yahu köpege bebeğe agaca tecavüz edildi siz neyin arayisindasiniz eski sevgili eski es bile olsa hakki yok yok yokk ne olduda sardi bu adam birde adam yazmis
Insanlara iyilik yapmaktan sakiniyrm artik. Kendime kiziyrm.
Sahsi oldurme dusuncem sundan dolayi, surekli arkama bakarak yuruyrm. Panik atak oldm. Biri seslenince bile korkuyrm. Saclarina ak dusmus, 55 60 yasinda adam. Benim ne beklentim ne cikarm olablr o soysuzdan.
Elbette polise haber verecegm. Ama kafamda a, b, c, secenekleri olsn istyrm. Kades i blmyrmdm mesela. Suan fikir oldu. Indrdm
Yani eksiklikler kısmı olabilir ama oradan ne oldu da sardi bu adam demek, direkt kişiyi yaftalamaya geçiyor. Ornek veriyorum bu kişiyle evlilik öncesinde bir şeyler yaşasa bile konu sahibini bu sekilde taciz etme hakkini bu sapiga vermez. O yuzden ne oldu da bu adam sardi cumlesi kötü zihiniyetleri cagristiyor bana ve bu cumleleri kuran zihniyetler yuzunden ölüyoruz veya bu cümleler ölümlere goz yumuyor diye dusunuyorumöyle değil de süreç nasıl gelişti gibi anladım ben bu soruyu öyle demek istememiştir heralde değil mi
Peki adam sizin evli ve hamile olduğunuzu biliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?