- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.817
- 158
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Eeee Ne dicen onaHastaneden bir doktor akrabalari. Acaba ona mi citlatsam?
Yani eksiklikler kısmı olabilir ama oradan ne oldu da sardi bu adam demek, direkt kişiyi yaftalamaya geçiyor. Ornek veriyorum bu kişiyle evlilik öncesinde bir şeyler yaşasa bile konu sahibini bu sekilde taciz etme hakkini bu sapiga vermez. O yuzden ne oldu da bu adam sardi cumlesi kötü zihiniyetleri cagristiyor bana ve bu cumleleri kuran zihniyetler yuzunden ölüyoruz veya bu cümleler ölümlere goz yumuyor diye dusunuyorum
Konu sahibinin yaşadıklarını yaşayan biri olarak yazıyorum hiçbir şey olmasına gerek yok, psikolojik rahatsızlıkları olan birinin başkasına sarması için. Kısa süre aynı sınıfta bulunduğum ve arkadaşım bile olmayan biri tarafından yıllarca bu şekilde taciz edildim ve evime kadar takip ettiği zamanlar oldu.Ne olduda sardi bu adam.
Hastaneden bir doktor akrabalari. Acaba ona mi citlatsam?
Etmez miyim?! Annesine iyilik yapmaktan baska bisey yapmadm. Hastanede insan o caresizlikte iken hcbir hastaya bagrmadm. Yeri geldi altini bile temizledm hastanin. rahatsiz olmasn diye. Tabiki dile getirdim. Babam yasinizdasiniz, utanin yaptiklarinizdan dedim. Iyi niyetimi ne hale getirdiniz. Sizin yuzunuzden insanlara iyilik yapamaz oldm dedim. Anneniz su yaptiginizi gorse kemiklerdi sizlardi dedim. Size yaptiklarm haram zikkim olsn dedim. Vicdani sizlasin diyeilk ne yaptı ne zamandır oluyor. Siz ne yaptınız? İlk olduğunda rahatsızlığınızı belli ettiniz mi, polise, hastane yönetimine, eşinize haber verdiniz mi gibi sorular var ama bu konuda. Eksik bir şeyler var bu yüzden. Bu kadar basiretsiz olmaya gerek yok sapığın tekine karşı. Daha takip ederken 155 aranmalıydı. Kimlik bilgilerini öğrenip polise vermeli. Eski hastanın oğluymuş. Çok kolay ulaşabilir.
Peki ne yaptı o sapık siz böyle diyince savcılıga gidicem deseydiniz yaEtmez miyim?! Annesine iyilik yapmaktan baska bisey yapmadm. Hastanede insan o caresizlikte iken hcbir hastaya bagrmadm. Yeri geldi altini bile temizledm hastanin. rahatsiz olmasn diye. Tabiki dile getirdim. Babam yasinizdasiniz, utanin yaptiklarinizdan dedim. Iyi niyetimi ne hale getirdiniz. Sizin yuzunuzden insanlara iyilik yapamaz oldm dedim. Anneniz su yaptiginizi gorse kemiklerdi sizlardi dedim. Size yaptiklarm haram zikkim olsn dedim. Vicdani sizlasin diye
Doğru diyorsun tabi ki de takip etmesi hoş değil.ne farkeder ki? Birinden hoşlandıysan bunu kendisine söylersin bir şekilde karışdakinden alacağın cevaba göre yoluna bakarsın. Bekar da olsa takip mi etmesi gerekiyor.
Benim bunlarin aksini iddaa eden bir cumlem yok,eksiklikler olabilir de dedim zaten. Bunlari ifade eden tum arkadaslara da katiliyorum.Benim takildigim nokta eksiklikler var diyerek sonraki cumlesinin kadinlara zarar verici bir zihniyetin urunu olmasi. Konuyu saptirmaya gerek yok,lutfen.ilk ne yaptı ne zamandır oluyor. Siz ne yaptınız? İlk olduğunda rahatsızlığınızı belli ettiniz mi, polise, hastane yönetimine, eşinize haber verdiniz mi gibi sorular var ama bu konuda. Eksik bir şeyler var bu yüzden. Bu kadar basiretsiz olmaya gerek yok sapığın tekine karşı. Daha takip ederken 155 aranmalıydı. Kimlik bilgilerini öğrenip polise vermeli. Eski hastanın oğluymuş. Çok kolay ulaşabilir.
Eşinize söyleyin önce. Söylemezseniz daha ciddi sonuçları olacağını hepimiz az çok kestiriyoruz. Sonra birlikte bir yol çizersiniz.Ben de babama mi desem acaba?
Gördüğünü bilmiyorsa evindeki durakta inmeyip karakola yakın yerde inecektin birde tekmeledim diyorsun baya olay çıkmış ben araba tekmeleyen bağıran kadın görsem ayrılmam ordan mesela kimse gelmedimiKarsima cikmadi bidaha. Cok sukur dedim hep. Bugu. Yine grdum. Otobusu takio etti. Gordugumu bilmiyr ama. Indikten snra da takio etti. Arabasina tekme attim. Sen ne hakla beni takio ediyrsn serefsiz diye bagirdim.
Benim bunlarin aksini iddaa eden bir cumlem yok,eksiklikler olabilir de dedim zaten. Bunlari ifade eden tum arkadaslara da katiliyorum.Benim takildigim nokta eksiklikler var diyerek sonraki cumlesinin kadinlara zarar verici bir zihniyetin urunu olmasi. Konuyu saptirmaya gerek yok,lutfen.
Lütfen yazarken sesli harfleri kelimelerinizden çıkarmadan yazın bizim de konuyu daha net anlayabilmemiz için. Okurken anlaşılması biraz zor oluyor çünkü.Insanlara iyilik yapmaktan sakiniyrm artik. Kendime kiziyrm.
Sahsi oldurme dusuncem sundan dolayi, surekli arkama bakarak yuruyrm. Panik atak oldm. Biri seslenince bile korkuyrm. Saclarina ak dusmus, 55 60 yasinda adam. Benim ne beklentim ne cikarm olablr o soysuzdan.
Elbette polise haber verecegm. Ama kafamda a, b, c, secenekleri olsn istyrm. Kades i blmyrmdm mesela. Suan fikir oldu. Indrdm
Eşinizle beraber savcılığa gidin direkt.Insanlara iyilik yapmaktan sakiniyrm artik. Kendime kiziyrm.
Sahsi oldurme dusuncem sundan dolayi, surekli arkama bakarak yuruyrm. Panik atak oldm. Biri seslenince bile korkuyrm. Saclarina ak dusmus, 55 60 yasinda adam. Benim ne beklentim ne cikarm olablr o soysuzdan.
Elbette polise haber verecegm. Ama kafamda a, b, c, secenekleri olsn istyrm. Kades i blmyrmdm mesela. Suan fikir oldu. Indrdm
Karsima cikmadi bidaha. Cok sukur dedim hep. Bugu. Yine grdum. Otobusu takio etti. Gordugumu bilmiyr ama. Indikten snra da takio etti. Arabasina tekme attim. Sen ne hakla beni takio ediyrsn serefsiz diye bagirdim.
Kafamda 3 secenej var, calistigi yere cimerden sikayet dilekcesi gndermek. Adamin adinu soyadini blyrm. Hasta dosyasi dldururken aliyrz. Ya da kiz kardesinu arayip savciliga aikayet edecegm sizi diye ayar ceksem.
2. Doktor akrabaya soylesem. Cekinir mi acaba serefsiz.
3. Yanimda bicak tasiyacagim. Muhtemelen yine takio edecek. Sahsin arabasinin tekerlegini indrio o an polisi arayacagm.
Ulkede adalet mi kaldi? ! Adam olduren saliniyor su devirde. Bisey beklemiyrm. Bekleyemiyrm bu adaletten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?