- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler. Özür dilemem lazım ama utanıyorum. Beni çok yanlış anladılar hatamda var ama çok çok yanlışta anlaşıldım.. ben onları seviyorum bir anlık sinir öle dolduruşla laflar etmişim. Bilmeden konuşmuşum. Samimiyetsiz buluyorum bende demişim. Affeder mi elti adayım, veya sevgilim gelip bir kez beni dinler mi. Hiç ses çıkmad dahaSuç birazda sende. Baskasini gelip sana kotuleyen gidip seni de kotulemez mi sandin? Hemde onun doldurmalariyla elti adayina bilenmissin. Kimin arasi kimle bozuksa kimle yarisiyosa birak aralarinda ne yaparlarsa yapsinlar. Baskasinin lafiyla kin doluyorsa baskasina buda ilk hatana tuy diker. Su saatten sonra ya sende herseyi seffafca anlatir ayibin varsa ozrunu diler iliskine devam edersin yada hicbisey olmamis gibi davranir bastan bozulan aile iliskileriyle gidebildigin kadar gidersin
Teşekkürler. Özür dilemem lazım ama utanıyorum. Beni çok yanlış anladılar hatamda var ama çok çok yanlışta anlaşıldım.. ben onları seviyorum bir anlık sinir öle dolduruşla laflar etmişim. Bilmeden konuşmuşum. Samimiyetsiz buluyorum bende demişim. Affeder mi elti adayım, veya sevgilim gelip bir kez beni dinler mi. Hiç ses çıkmad daha![]()
Teşekkürler. Özür dilemem lazım ama utanıyorum. Beni çok yanlış anladılar hatamda var ama çok çok yanlışta anlaşıldım.. ben onları seviyorum bir anlık sinir öle dolduruşla laflar etmişim. Bilmeden konuşmuşum. Samimiyetsiz buluyorum bende demişim. Affeder mi elti adayım, veya sevgilim gelip bir kez beni dinler mi. Hiç ses çıkmad daha![]()
Yazdiklarini bi kendin okusana canim ozet gecip sonra bze anlat.kim ne soylediyse hepsiyle yuzless karsilikli sende kim cevirdiyse lafi nisanlann ve abisinn karsinda soylettir nasil dedigini zira eger ole demek istemediysenmerhaba bayanlar.. ben çok kötü bi duruma düştüm istemeden. Şöyle ki biz üç arkadaşız yakındık, arkadaşlarımdan biri nişanlı ve bende nişanlısının abisiyle sevgiliydim. Her derdimi anlatırdım ben bunları, diğer arkadasımla nisanlı olan biraz mesafe olmuştu, gelip beni hep doldurup bir şeyler sölerdi, işte o yaranmak için yapıyor, onun akıl hocalarıya sen baş edemezsin, gözde olmak için elinden gelen yapar o, işte bak diğer kızın götünden ayrılmıyo sırf nişanlısıyla akraba diye, hep beni doldururdu. Sonra benimde sevgilimle olan bir mutlu anımı ona anlattm buda çarpıtarak sanki sevgilim gelinlerine laf söllüypmuş pozisyonuna getirdi. Sonra ben kardeş arası bozan pozisyona geldim. Düştüm. Bilmiyorum suan aileler ne biliyor ama çok utanıyorum hiç öle bir niyetim yoktu bile.. neyse sonra ben herşeyimi o kıza anlatırdım benim içime öyle işlemişti ki dost bildim, sonra bana işlediği tüm o fitnelerle ben nişanlı arkadaş için kötü düşünüyordum, mesajda ona atmıştım, sonra bu mesajları ona göstermiş, benim sevgilim bir konuda bana kızıp arkadaşlarına görüşmüceksin demişti, halbu ki bir problemi yoktu bende bu durum kızlara yansıyınca ortalığı toparlamak için yalan dolanla iş yaptım kimse birbirini kötü bilmesin diye kabak benim başıma patladı. Resmen ortalığı karıştırmış oldum.. çok üzünüm. Ona nasıl güvendim bilmiyorum. Tüm arkadaşlarımı kaybettim. Sevgilimdende ses seda yok. Onu çok kötü hale düşürdüm sanki kardeşine ve nişanlısına laf eder gibi. Ben böle olsun istemedim. Yemin ederim hiç kötü niyetim yoktu. O kız her gün gelip bana o samimyetsiz, aman abartmasın sen napmışsın ki, yok öle yok böle, dedim kendi dedikleirnide dedin mi ki dememiştir. Şimdi sıyrıldı olaydan ben salak olduğum için tüm olay bana patladı. Napabilirim, düzelmez demi artık. Nasıl bakcam insnaların yüzüne beni çok yanlış tanıdılar artık.. çok:/
Evet ayne. Böle.. ben hep o kıza dedim ben dışardayım ben istemem aralar bozulsun ben gidiciyim bu düşüncede olduğumu bile bile nasıl sölemez nasıl biz istemeden doldurduk demez birbirimizi. Evet düzelmez. Demi. Kimsw inanmaz bana samimiyetime..Kız nişanlı aileye girmiş sayılır sen daha sevgilisin dış kapının dış mandalı yani.Bu is düzelmez artık sevgilin yanında değil zaten.
Ben safım salagım kandırıldım demeden sinirle öyle konuştum deyip özür dile.Düzelmez bu iş ama olsun sana ders olmuş olur. Bi daha da doldurusa gelip kimsenin dedikodusunu yapmazsın
O sizin boğazınızı sıkarak nefessiz bırakan sevgiliniz mi aramıyor?merhaba bayanlar.. ben çok kötü bi duruma düştüm istemeden. Şöyle ki biz üç arkadaşız yakındık, arkadaşlarımdan biri nişanlı ve bende nişanlısının abisiyle sevgiliydim. Her derdimi anlatırdım ben bunları, diğer arkadasımla nisanlı olan biraz mesafe olmuştu, gelip beni hep doldurup bir şeyler sölerdi, işte o yaranmak için yapıyor, onun akıl hocalarıya sen baş edemezsin, gözde olmak için elinden gelen yapar o, işte bak diğer kızın götünden ayrılmıyo sırf nişanlısıyla akraba diye, hep beni doldururdu. Sonra benimde sevgilimle olan bir mutlu anımı ona anlattm buda çarpıtarak sanki sevgilim gelinlerine laf söllüypmuş pozisyonuna getirdi. Sonra ben kardeş arası bozan pozisyona geldim. Düştüm. Bilmiyorum suan aileler ne biliyor ama çok utanıyorum hiç öle bir niyetim yoktu bile.. neyse sonra ben herşeyimi o kıza anlatırdım benim içime öyle işlemişti ki dost bildim, sonra bana işlediği tüm o fitnelerle ben nişanlı arkadaş için kötü düşünüyordum, mesajda ona atmıştım, sonra bu mesajları ona göstermiş, benim sevgilim bir konuda bana kızıp arkadaşlarına görüşmüceksin demişti, halbu ki bir problemi yoktu bende bu durum kızlara yansıyınca ortalığı toparlamak için yalan dolanla iş yaptım kimse birbirini kötü bilmesin diye kabak benim başıma patladı. Resmen ortalığı karıştırmış oldum.. çok üzünüm. Ona nasıl güvendim bilmiyorum. Tüm arkadaşlarımı kaybettim. Sevgilimdende ses seda yok. Onu çok kötü hale düşürdüm sanki kardeşine ve nişanlısına laf eder gibi. Ben böle olsun istemedim. Yemin ederim hiç kötü niyetim yoktu. O kız her gün gelip bana o samimyetsiz, aman abartmasın sen napmışsın ki, yok öle yok böle, dedim kendi dedikleirnide dedin mi ki dememiştir. Şimdi sıyrıldı olaydan ben salak olduğum için tüm olay bana patladı. Napabilirim, düzelmez demi artık. Nasıl bakcam insnaların yüzüne beni çok yanlış tanıdılar artık.. çok:/
Yanlış anlama ama ben bile inanmadım işler bozuldu diye üzülüyosun sen ortalığa çıkmasa yine yapardın dedikodunu.Düzelmez ders olsun sana bu ışte kızdan özürünü dile gec.Sevgilinle falan konuşup kendini küçük düşürme hicEvet ayne. Böle.. ben hep o kıza dedim ben dışardayım ben istemem aralar bozulsun ben gidiciyim bu düşüncede olduğumu bile bile nasıl sölemez nasıl biz istemeden doldurduk demez birbirimizi. Evet düzelmez. Demi. Kimsw inanmaz bana samimiyetime..
Ben pişman olmuştum, bunlar bir kaç ay önce ki konuşmalardı, konuşmuyorduk artık. Hatta ben gidip o kıza bak nişanlı olan pişman vakit ayıramadığı için böle dedik ama üzülüyor demiştim oda ya ben onun ne olduğunu biliyorum boşversene gibi laflar etmiştiYanlış anlama ama ben bile inanmadım işler bozuldu diye üzülüyosun sen ortalığa çıkmasa yine yapardın dedikodunu.Düzelmez ders olsun sana bu ışte kızdan özürünü dile gec.Sevgilinle falan konuşup kendini küçük düşürme hic