- Konu Sahibi agresifkiz
Buraya daha önce çok konu açtım erkek arkadaşımla ilgili ve herkes bana ayrıl dedi her seferinde hep aynı şeyler olacak dedi sürekli sürekli affettim. Hep aynısı oldu. Başkası yapsa bunları ne iradesizsin sen başka erkek mi yok kendine saygın olsun biraz derim ama öyle. olmuyormuş. Az önce yine hak etmediğim bir tavırla karşılaştım ve bu sefer tamamen bitirdim. Her yerden hem sildim hem engelledim. Daha önce hiç engellememiştim belki dönmesini geri istediğim için ama bu sefer canım çok yandı kendimi çok değersiz hissediyorum ben böyle ona karşı yumuşak merhametli ve sevgi doluyken hep üzülen ben olduğum için. Kadınlar kulübü kadınları hep haklı çıkıyor ama bizler dinlemiyoruz. Yine haklı çıktınız. Kendimi çok kötü güçsüz ve yalnız hissediyorum. Bu sefer sizi dinleyeceğim bana ulaşamayacak hiçbir şekilde. Ama canım çok yanıyor niye acı çeken hep kadınlar oluyor. Ya da benim gibi zayıf kadınlar. Yarın nöbete gideceğim ve saatlerdir ağlıyorum başıma gelen her şeyi hak ediyorum. Belki dert değil ama şu an sanki dünyam başıma yıkıldı gibi. Nasıl devam edeceğim diyorum kendi kendime. Ben bunları hak edecek kadar kötü biri miyim onu düşünüyorum.