@WanHeda yaşadığın normal birşey değil.
Bu kadar sinirlenip kendini kaybetmen de anormal değil.
Benim de elim ayağım kesilirdi herhalde.
nasıl bir nesil geliyor anlamıyorum ben.
Hayır sen kötü değilsin, ama yetişen nesil kötü, zehirli bir nesil geliyor bana sorarsan.
Allah yardımcımız olsun.
Diğer yandan bazen bakıyorum "bu mu doktor olacak, bu mu mühendis olacak geleceğimizi inşa edecek, bu hemşirenin eline mi kalacağız" diye... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Herkes böyle değil tabii ki, iyilerde var, masumlarda var, anne kuzuları da var.
Ama bu zehirli nesil, umarım onları da zehirlemez.
Ben bir meydan dayağı çekerdim sanırım.
En basitinden parktaydık dün, ufak bir ilçede!
İri yarı bir kız 2buçuk yaşındaki oğlumu ezecekti bisikleti ile ve kıza dedim ki "bak o ufak anlamaz, dikkat et kızım, az daha ötede sür bisikletini" ve cevap şu "sana ne sana mı sorucam!" şeytan dedi çak ağzına iki tane...
Daha sonra arkadaşımızın kızı salıncağa binecek tam o sırada başka çocuk geldi o binmeye kalktı bu arada arkadaşımızın kızı 3 yaşında, diğer çocuk 10 yaşında var.
Araya girdi bizim kız diye annesi öteden koşa koşa geldi, bende yan salıncakta oğlumu sallıyorum son anda farkına vardım olayın,
kadındaki tepki şu "şşşşttt kız kız dur bakayım sen, napıyosun" arkamı döndüm koca kadın, bizim ufaklığı azarlıyor dedim "noluyor?"
"araya giriyor ama olmaz öyle, sıra benim kızdaydı"
"ne yapıyorsunuz hanfendi, çocuk onlar, ayrıca sizin çocuktan ufak bizimkisi, bırakın sallansın sıkılaccak birazdan"
"ay siz de herşeyi çok bilirsiniz, gel kızım şuraya, bi sahip çıkamadın salıncağa!" diye azarladı kızını.
Ben anlam veremedim baştan, dedim "fesubhanallah" içimden...
Önemsemedim.
Sonra arkadaşlarımızın yanına gidince mevzuyu öğrendim.
Meğersem kadının kızı salıncağa daha önce de binmek istemiş, başka bir çocuk kapmış salıncağı.
Adı üzerinde çocuk! kadın kızını azarlayıp tokatlamış "bir salıncağa sahip çıkamıyorsun!" diye.
Gazı ondanmış bize da saldırdı tabii...
Ben anlamıyorum anneleri! Nedir bu çocuklara aşıladığınız hırs, görgüsüzlük, "bencillik!"...
Kendinize yapıyorsunuz bilin ey anneler, evlatlarınızın geleceği sizin geleceğiniz de gören nerdeee....
Ve 2 gün içerisinde ne garip olaylar ile karşılaştık.
Böyle insanları gördükçe, insanlıktan soğuyorum.
Feribottta gelirken de bir kadın, tek bilet almış.
Biz 4 kişiyiz +2 çocuk.
Dedik yer değiştirelim mi 4'lü masa alamamış eşlerimiz.
kadın demez mi "valla hiç veremem! kusura bakmayın, tek bilet aldım ben beni ilgilendirmez"
Hadi dedik neyse, sonra dedim sesli olarak "insanlar ne kadar anlayışsız, çocuklar olmasa tamam!"
Kadın ardımdan neler demiş arkadaş duymuş söyledi "tuhaf bu insanlar" diye.
"Hah isabet olmuş yerimi vermediğim!
İyi ki vermemişim yerimi... vs gibi bi sürü şey vızırdamış...
böyle kötü ruhlu insanlar varken, iyilikler hep kaybolup gidiyor.
Ama sonra ne oldu, hiç konu ile alakası olmayan bir karı-koca 4 koltuk almışlar kendileri ve çocuklarına dediler ki "gelin buyrun siz böyle oturun, biz çocuklara da koltuk aldık onların oturacakları yok, otururlarsa da sizin diğer koltuklara otururlar" biz de onların verdiği yere oturduk.
İşte böyle insanlarda var.
Uzun oldu biraz, ama ben de dolmuşum bu kötülerden.
ister çocuk olsun ister yetişkin.
tek düşüncem "böyle art niyetli insanlar nasıl bir gelecek yetiştirecek!"
Bu kadar sinirlenip kendini kaybetmen de anormal değil.
Benim de elim ayağım kesilirdi herhalde.
nasıl bir nesil geliyor anlamıyorum ben.
Hayır sen kötü değilsin, ama yetişen nesil kötü, zehirli bir nesil geliyor bana sorarsan.
Allah yardımcımız olsun.
Diğer yandan bazen bakıyorum "bu mu doktor olacak, bu mu mühendis olacak geleceğimizi inşa edecek, bu hemşirenin eline mi kalacağız" diye... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Herkes böyle değil tabii ki, iyilerde var, masumlarda var, anne kuzuları da var.
Ama bu zehirli nesil, umarım onları da zehirlemez.
Ben bir meydan dayağı çekerdim sanırım.
En basitinden parktaydık dün, ufak bir ilçede!
İri yarı bir kız 2buçuk yaşındaki oğlumu ezecekti bisikleti ile ve kıza dedim ki "bak o ufak anlamaz, dikkat et kızım, az daha ötede sür bisikletini" ve cevap şu "sana ne sana mı sorucam!" şeytan dedi çak ağzına iki tane...
Daha sonra arkadaşımızın kızı salıncağa binecek tam o sırada başka çocuk geldi o binmeye kalktı bu arada arkadaşımızın kızı 3 yaşında, diğer çocuk 10 yaşında var.
Araya girdi bizim kız diye annesi öteden koşa koşa geldi, bende yan salıncakta oğlumu sallıyorum son anda farkına vardım olayın,
kadındaki tepki şu "şşşşttt kız kız dur bakayım sen, napıyosun" arkamı döndüm koca kadın, bizim ufaklığı azarlıyor dedim "noluyor?"
"araya giriyor ama olmaz öyle, sıra benim kızdaydı"
"ne yapıyorsunuz hanfendi, çocuk onlar, ayrıca sizin çocuktan ufak bizimkisi, bırakın sallansın sıkılaccak birazdan"
"ay siz de herşeyi çok bilirsiniz, gel kızım şuraya, bi sahip çıkamadın salıncağa!" diye azarladı kızını.
Ben anlam veremedim baştan, dedim "fesubhanallah" içimden...
Önemsemedim.
Sonra arkadaşlarımızın yanına gidince mevzuyu öğrendim.
Meğersem kadının kızı salıncağa daha önce de binmek istemiş, başka bir çocuk kapmış salıncağı.
Adı üzerinde çocuk! kadın kızını azarlayıp tokatlamış "bir salıncağa sahip çıkamıyorsun!" diye.
Gazı ondanmış bize da saldırdı tabii...
Ben anlamıyorum anneleri! Nedir bu çocuklara aşıladığınız hırs, görgüsüzlük, "bencillik!"...
Kendinize yapıyorsunuz bilin ey anneler, evlatlarınızın geleceği sizin geleceğiniz de gören nerdeee....
Ve 2 gün içerisinde ne garip olaylar ile karşılaştık.
Böyle insanları gördükçe, insanlıktan soğuyorum.
Feribottta gelirken de bir kadın, tek bilet almış.
Biz 4 kişiyiz +2 çocuk.
Dedik yer değiştirelim mi 4'lü masa alamamış eşlerimiz.
kadın demez mi "valla hiç veremem! kusura bakmayın, tek bilet aldım ben beni ilgilendirmez"
Hadi dedik neyse, sonra dedim sesli olarak "insanlar ne kadar anlayışsız, çocuklar olmasa tamam!"
Kadın ardımdan neler demiş arkadaş duymuş söyledi "tuhaf bu insanlar" diye.
"Hah isabet olmuş yerimi vermediğim!
İyi ki vermemişim yerimi... vs gibi bi sürü şey vızırdamış...
böyle kötü ruhlu insanlar varken, iyilikler hep kaybolup gidiyor.
Ama sonra ne oldu, hiç konu ile alakası olmayan bir karı-koca 4 koltuk almışlar kendileri ve çocuklarına dediler ki "gelin buyrun siz böyle oturun, biz çocuklara da koltuk aldık onların oturacakları yok, otururlarsa da sizin diğer koltuklara otururlar" biz de onların verdiği yere oturduk.
İşte böyle insanlarda var.
Uzun oldu biraz, ama ben de dolmuşum bu kötülerden.
ister çocuk olsun ister yetişkin.
tek düşüncem "böyle art niyetli insanlar nasıl bir gelecek yetiştirecek!"