Herkes ben tacize uğrasam bir daha o ortama girmem, susmam, 9 yıl saklamam diyor. Hayat bu kadar basit olmuyor her zaman. Küçükken beni taciz eden adamın evine ailemle defalarca gitmek zorunda kaldım, üstelik taciz ettiğini anneme söylememe rağmen. Komşumuzdu kendisi. Onun yanına ailem olmadan gitmek zorunda kaldığımda bir arkadaşımı alıp giderdim. Yine benden büyük bir komşumuzun tacizine uğradığımda önce ne yaptığını anlamadım, çünkü o bir kaç kere dolaylı yoldan taciz etmişti beni. Anormal bir durum olduğunu anlamıştım uzak duruyordum ondan ama gerçekte ne yaptığını yıllar sonra anladım. Dolayısıyla kimseye söylemedim, gerçi söylesemde bir şey değişmezdi çünkü anneme söylediğimde hiç bir şey yapmamıştı. Belkide bunu o yüzden söylemedim, bilmiyorum. İlki geberdi gitti ateşi bol olsun. Diğerini ise arada bir görüyorum. O henüz ölmediği için bol ateş dileyemiyorum ona ama içi yansın, kavrulsun, rahat yüzü görmesin inşaAllah. Elbet ahirette ikisiyle de hesaplaşacağım, o günü bekliyorum.
Ama her taciz edilen sizlerin bahsettiği gibi tepkiler vermiyor, veremiyor. Yaşadığı koşullar, ebeveynlerin tepkileri, sahip olduğu karakter sayesinde çok farklı davranışlar sergilenebiliyor. O yüzden ben asla böyle davranmam, demeyin. Pratik farklı uygulama çok çok farklı.
Dilerim hiç kimse özellikle de çocuklar böyle bir durum yaşamasın.
Bu kız ise doğru mu söylüyor, adamda gözü varda eşiyle arasını mı bozmaya çalışıyor, ilişkileri var adam bununla evlensin mi diyor, yoksa hasta da hayalinde yaşattıklarını mı anlatıyor, bilemiyorum. Çok karışık, yukarıda ki ihtimallerin hepsi de olası geliyor. Umarım konu sahibi en kısa zamanda doğruyu bulur ve hayatını bir düzene koyar.