Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Yataga kola mı döktü adamın menisi mı buna da az kafa yormadik. Evet bulaşık yıkıyor demişti. Asansör önünde saçını okşuyor bir kayıt alma olayıda orda vardı. Güvenlikçi şahit olacaktı... O çok hızlıydı üç günde olayı çözdü.

Sonra eski hesabı ile geldi. Olay 3 yıl önce olmuş, bizim kız hamile idi, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık. Aylar oldu, belki doğurdu. Rapor etmiştim aynı kişi Gökçen ile diye, sonuç alamadım.
Yok o rapordan bir şey çıkmadı bakıyorum halen sen dedin ikinci hesapsa yazacak. Ben bu konuya niye bu kadar taktımsa

Patalojik inceleme yapmıştık. Ne kafa yormustuk ona da. Kadın eğlendi gitti

Ay onlar kanıt toplamak için ya sende hemen niye inanmamazlık ediyorsun taciz ediliyor bu kız işte onu anlatacak
9 yıl aileden korktu ama şimdi anlatmaya hazır. Kadın evden gitti diye herhalde

Allah kahretmesin komşu abi telefonun ışığını gördü hayallerim yarım kaldı diyede anlatabilir

Çivili katil falan vardı ya bu da Tırtıklı sapık herhalde. Tövbe yarabbim gülmek istemiyorum iyi kekliyorlar ortalığı kız ve adam
Evet ben de gülmek istemiyorum ama aklıma kötü kötü şeyler geliyor okudukça. Konu sahibesi daha açıklayıcı olsaydı ciddiyetini koruyabilirdim. Karşımda masum bi kız var neden kokulu yerine tırtıklı diyorum. Neden hiçbir şey bilmeyen "saf" a level atlatılıyor. Yani bu çokk tutucu öldürür bilseler denilen ailenin kızı bakire değil mi ve bunu koca biliyor mu, nasıl biliyor?

Sence nerden biliyor kızın bakire olmadığını? :)

Ben o konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Jet hızıyla, herşeyin tıkır tıkır işleyip sonuca varması hiç inandırıcı gelmemişti bana.

Jet hızıyla, herşeyin tıkır tıkır işleyip sonuca varması hiç inandırıcı gelmemişti bana.
Fake değil, olay 3 yıl önce oldu. O olayı şimdi gibi anlattı. Eski hesabı ile döndüğünde hamileydi, sanırım işsiz kalınca kafasında bunlar dönmeye başladı. Ruh halini iyi görmedim.

Ya bende ilk kıza inanmış ya inanma bacım diye ortalığa giriş yaptım Bi baktım hakketten olaylar çok değişik anlayamıyorum valla

Fake değil, olay 3 yıl önce oldu. O olayı şimdi gibi anlattı. Eski hesabı ile döndüğünde hamileydi, sanırım işsiz kalınca kafasında bunlar dönmeye başladı. Ruh halini iyi görmedim.
Diğer nick neydi ya hamile olarak yazdığı. Bakacağım orda neler demişti. Sakinliği yine o konudan açık verdiği noktalar vardı.. ruh hastası mı üç yıl önceki olayı şimdi gibi anlatıyor. Yani affetmesey mıydım mı insanlar ne gözüyle baktılar onu mu anlamaya çalıştı. Benim yazdığım hiçbir yönlendirmeye cevap vermiyordu. Çok ilginç kendi kafasında kurduklarına sadece cevap veriyordu şizofreni

Evet ben de fake demistim, sonra gelip bzii dövmüştü gokce hatuna inananlar, sizin yuzunizden gitti diye, koy meydaninda tasa tutmuslardi bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…