- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.001
Yataga kola mı döktü adamın menisi mı buna da az kafa yormadik. Evet bulaşık yıkıyor demişti. Asansör önünde saçını okşuyor bir kayıt alma olayıda orda vardı. Güvenlikçi şahit olacaktı... O çok hızlıydı üç günde olayı çözdü.yani affettiyse çok fena ama. adam sevgisiyle evin her yerinde yapmış yahu. hatta gökçen adamla görüntülü konusurken kadın arkada bulaşık mı yıkıyodu bulaşık makinesi mi boşaltıyodu kızın kendi evinde. böyle detayları hatırlamıştı. bu da nasıl affedilir bilemiyorum fake olma ihtimali yüksek
Yok daha değil. Amcadan gelecek haberleri bekliyoruz.Fake mi çıktı konu
Bak şimdi iyice merak ettim ben bi göz atimKoca özel harekat polisiydi. Kendi yurtdışında kısa süreliğine eğitime mı gitmişti ne. Ay o konu bende çok derinden yer etti onun için her kesi o sanıyorum birgün dönecek
Yok o rapordan bir şey çıkmadı bakıyorum halen sen dedin ikinci hesapsa yazacak. Ben bu konuya niye bu kadar taktımsaSonra eski hesabı ile geldi. Olay 3 yıl önce olmuş, bizim kız hamile idi, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık. Aylar oldu, belki doğurdu. Rapor etmiştim aynı kişi Gökçen ile diye, sonuç alamadım.
Bizce o GökçenYok o rapordan bir şey çıkmadı bakıyorum halen sen dedin ikinci hesapsa yazacak. Ben bu konuya niye bu kadar taktımsa
Patalojik inceleme yapmıştık. Ne kafa yormustuk ona da. Kadın eğlendi gittiYataga kola mı döktü adamın menisi mı buna da az kafa yormadik. Evet bulaşık yıkıyor demişti. Asansör önünde saçını okşuyor bir kayıt alma olayıda orda vardı. Güvenlikçi şahit olacaktı... O çok hızlıydı üç günde olayı çözdü.
Ay onlar kanıt toplamak için ya sende hemen niye inanmamazlık ediyorsun taciz ediliyor bu kız işte onu anlatacak
9 yıl aileden korktu ama şimdi anlatmaya hazır. Kadın evden gitti diye herhalde
Evet ben de gülmek istemiyorum ama aklıma kötü kötü şeyler geliyor okudukça. Konu sahibesi daha açıklayıcı olsaydı ciddiyetini koruyabilirdim. Karşımda masum bi kız var neden kokulu yerine tırtıklı diyorum. Neden hiçbir şey bilmeyen "saf" a level atlatılıyor. Yani bu çokk tutucu öldürür bilseler denilen ailenin kızı bakire değil mi ve bunu koca biliyor mu, nasıl biliyor?Çivili katil falan vardı ya bu da Tırtıklı sapık herhalde. Tövbe yarabbim gülmek istemiyorum iyi kekliyorlar ortalığı kız ve adam
Öyle mi diyorsun ya o kadar güçlü bir duruşa hiç ama hiç olmadıBizce o Gökçen
Sence nerden biliyor kızın bakire olmadığını? :)Evet ben de gülmek istemiyorum ama aklıma kötü kötü şeyler geliyor okudukça. Konu sahibesi daha açıklayıcı olsaydı ciddiyetini koruyabilirdim. Karşımda masum bi kız var neden kokulu yerine tırtıklı diyorum. Neden hiçbir şey bilmeyen "saf" a level atlatılıyor. Yani bu çokk tutucu öldürür bilseler denilen ailesinin kızı bakire değil mi ve bunu koca biliyor mu, nasıl biliyor?
O adamdan çocuk yaptıysa bu konu sahibi affetse şok olmam dahaPatalojik inceleme yapmıştık. Ne kafa yormustuk ona da. Kadın eğlendi gitti
Ben o konunun fake olduğunu düşünüyorum.yani affettiyse çok fena ama. adam sevgisiyle evin her yerinde yapmış yahu. hatta gökçen adamla görüntülü konusurken kadın arkada bulaşık mı yıkıyodu bulaşık makinesi mi boşaltıyodu kızın kendi evinde. böyle detayları hatırlamıştı. bu da nasıl affedilir bilemiyorum fake olma ihtimali yüksek
Calci başkanım ciddili yazıyor diye ben de inandımYok daha değil. Amcadan gelecek haberleri bekliyoruz.
Flaslı video çekmekte ayrı bir fanteziAllah kahretmesin komşu abi telefonun ışığını gördü hayallerim yarım kaldı diyede anlatabilir
Fake değil, olay 3 yıl önce oldu. O olayı şimdi gibi anlattı. Eski hesabı ile döndüğünde hamileydi, sanırım işsiz kalınca kafasında bunlar dönmeye başladı. Ruh halini iyi görmedim.Ben o konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Jet hızıyla, herşeyin tıkır tıkır işleyip sonuca varması hiç inandırıcı gelmemişti bana.
Ya bende ilk kıza inanmış ya inanma bacım diye ortalığa giriş yaptım Bi baktım hakketten olaylar çok değişik anlayamıyorum vallaEvet ben de gülmek istemiyorum ama aklıma kötü kötü şeyler geliyor okudukça. Konu sahibesi daha açıklayıcı olsaydı ciddiyetini koruyabilirdim. Karşımda masum bi kız var neden kokulu yerine tırtıklı diyorum. Neden hiçbir şey bilmeyen "saf" a level atlatılıyor. Yani bu çokk tutucu öldürür bilseler denilen ailenin kızı bakire değil mi ve bunu koca biliyor mu, nasıl biliyor?
Diğer nick neydi ya hamile olarak yazdığı. Bakacağım orda neler demişti. Sakinliği yine o konudan açık verdiği noktalar vardı.. ruh hastası mı üç yıl önceki olayı şimdi gibi anlatıyor. Yani affetmesey mıydım mı insanlar ne gözüyle baktılar onu mu anlamaya çalıştı. Benim yazdığım hiçbir yönlendirmeye cevap vermiyordu. Çok ilginç kendi kafasında kurduklarına sadece cevap veriyordu şizofreniFake değil, olay 3 yıl önce oldu. O olayı şimdi gibi anlattı. Eski hesabı ile döndüğünde hamileydi, sanırım işsiz kalınca kafasında bunlar dönmeye başladı. Ruh halini iyi görmedim.
Evet ben de fake demistim, sonra gelip bzii dövmüştü gokce hatuna inananlar, sizin yuzunizden gitti diye, koy meydaninda tasa tutmuslardi biziBen o konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Jet hızıyla, herşeyin tıkır tıkır işleyip sonuca varması hiç inandırıcı gelmemişti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?