Denir denir, bir arkadaşın nikahını gitmiştik, olay 27 yıl öncesine dayanıyor.
Neyse nikaha katıldık gelinle damadı tebrik ediyoruz salon dışında bir şeyler oluyor ama ne oldu anlamadım, ortalıkta sakinleşince benim aklımdan gitti konu öyle kapandı, arkadaşımız erkek bu arada onu da belirteyim zamanla eşiyle de samimi oldum vs vs neyse, yıllar geçti 99 depremi oldu istanbuldayız, korku panik derken bizim o vaktiyle evlenen arkadaş evimizin kapısının önünde durdu arabasıyla, arabada bir kadın, arkadaş eşimin kulağına bir şeyler diyor kadında indi arabadan, hayırdır işareti çaktım bizimkine, dedi ki X kendi evinde yakalanmış depreme, yanındakide sevgilisi, birlikteymişler korkup evi terk etmişler hatun bizim yanımızda durabilir mi diye soruyor, eşini ve çocuğunu alıp başka yere götürecekmiş yakalanmak istemiyormuş, benim devreler yandı, dedim bu adam dostunu bize emanet ediyormuş karısıyla çocuğunu alıp başka yere götürecekmiş, sokaktayız duymayan kalmadığı tabii adamla kadın arabaya nasıl bineceğini bilemedi kaçtılar.
Velhasıl döneyim ilk ana, nikah salonu dışındaki çekişme meğer bu kadın yüzündenmiş, kadınla adam eskiden beridir birlikteymiş, kadın nikahı basmak istemiş, adam hem bu kadını hem eşini yıllarca idare etmiş, karısı kabullenene kadar 2. çocukları oldu da büyüdü.
Adam boşanırken pişmanım dedi, karısı az kalsın affediyordu, sistematik olarak 8-9 yıl aldatılmış bir kadın bu da.