- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi PembeBulutlar_
-
Pekala. Sağolun yorumunuz için,teşekkürler.Konu başlığı "başıma gelmez deme!" olunca hem kendine hem de bize söylenen bir ders var ama
18 olunca ergenlik bitmezmiki , ne zaman bitiyor acaaba bu ergen sorunlari denilen sey
kinamiyorum benimde kizim var 7 yasinda ,10 sene sonra basimiza neler gelicek acaba
babmla benim aramda 23 yas var bu arada
az ugrassa torunu yasindasin
Gördüm.
Yok canım ne Brad Pitt'i .nasil yakiskli mi bari? ve gercekten o olduguna emin misin? Brad pittin resimini felan göstermis olmasin sana..Tom cruisenin fln?
Baba sıcaklığı ve sevgisi görüyorum . :) Haklısınız, ben de neden böyle etkilendim bilmiyorum.Zaten irtibatı kestim 5 gün önce.Ama ara ara gidip geliyordum tekrar yazsam mı yazmasam mı diye.Sonra tekrar aynı hatayı yapmamak için , birilerinin bana bunun saçma oldugunu hatırlatması için bu konuyu açtım . :)Sekerim babanla iliskin nasil ? Baba sicakligi, sevgisi bilmiyorsan adam da sana sicak davranmissa, baba/abi ce sevgiyi, sickaligi etkilenmeyle karistiriyor olabilirsin. Adam da durumdan istifade eden bir sapik haberin ola.
Irtibati kes.
Baba sıcaklığı ve sevgisi görüyorum . :) Haklısınız, ben de neden böyle etkilendim bilmiyorum.Zaten irtibatı kestim 5 gün önce.Ama ara ara gidip geliyordum tekrar yazsam mı yazmasam mı diye.Sonra tekrar aynı hatayı yapmamak için , birilerinin bana bunun saçma oldugunu hatırlatması için bu konuyu açtım . :)
Yorumunuz için teşekkür ederim.. :)
Duygusal bir boşluk yaşıyorsun sanırım.Merhaba kızlar . Hiç böyle bir konu hakkında fikir isteyeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi . İşte boşuna demiyorlar "başıma gelmez deme " diye. Neyse başlayayım .
Bundan 45-50 gün önce internetten bir yabancı ile tanıştım .Ona yaşımı , hayallerimi her şeyimi anlattım . Adım ve ülkem dışında anlattığım her şey doğruydu. Benim fotoğrafımı asla görmedi bu arada.Ama ben onun hayatına dair neredeyse her şeyini biliyorum.Eski karısı,üvey kızı,arkadaşları , satılığa çıkardığı evi... Gerçekten iyi bir insan.Bana hiçbir zaman yalan söylemedi.En azından ben yakalamadım. Söylemeye çok utanıyorum ama adam benden 26 yaş büyük. Yani 44 yaşında. Bana o kadar yardımcı oldu ki bu İngilizce konusunda filan. Hayatıma dair dertlerimi,tasalarımı dinledi.Ben onunla konuşurken beni hep teselli etti.Ondan ciddi anlamda etkilendim kızlar.Biliyorum çok mantıksızOnunla dertleşirken bilgisayar başında ağladığımı bilirim ben...Günde 6-7 saat konuşuyorduk.Ben onun ülkesine gitmek istiyorum dil okulu için.Bunu ona söyledim,o hemen kendi eyaletini önerdi,anlattı. Bana,bizim için yaptığı planları anlattı filan. Ama nasıl gideceğim tabi .Adımı ve ülkemi doğru söylemedim. Neyse baktım bunun ucu bucağı yok. Artık konuşmama kararı aldım. Ona olan tüm duygularımı anlattım ve artık onunla konuşmama kararı aldığımı,bunun ikimiz için de en iyisi olduğunu söyledim. O da bana karsı bir şeyler hissettiğini ve benimle bir gelecek düşünebileceğini,benim onun için önemli olduğumu , aslında kendisinden bu kadar yaşça küçük biriyle konuşmanın onun için kolay olmadığını ,benim yaşımdan daha olgun konuşmalarımın oldugunu ve çevresindekilerin aramızdaki yaş farkı için ne söylediğini umursamadığını söyledi. Kızlar yazınca bile salakça geliyor bana da ama gerçekten öyle sapık mapık değil ya. İşte ben bunun imkansız olduğunu söyledim filan. Sonra da birbirimizi çok özleyeceğimizi söyledik ve ben bıraktım o siteyi artık.Ama aklım onda hala. Sürekli adamın facebook adresine bakıyoruım, tanıstıgımız sitede hala duruyor mu diye bakıyorum. Kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili lütfen bana bir şeyler söyleyin , bıktım artık ya...
*Bu arada ilk eşiyle de internetten tanışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?