Başıma Gelmez Deme!

18 olunca ergenlik bitmezmiki , ne zaman bitiyor acaaba bu ergen sorunlari denilen sey
kinamiyorum benimde kizim var 7 yasinda ,10 sene sonra basimiza neler gelicek acaba

babmla benim aramda 23 yas var bu arada

az ugrassa torunu yasindasin

Kusura bakma ama saçmalıyorsun gerçekten,bırakmakla tabi ki iyi yapmışsın.Adam sapık değil yazmışsın...Nereden biliyorsun göz göze iletişiminiz bile hiç olmamış. Sanal ortamda her şeye pembe gözlüklerle bakabilirsin ama emin ol gerçek hayatta öyle olmayacaktır. Üstelik o kadar küçük yaşta biriyle uğraşan adamdan ne çıkar ki...

nasil yakiskli mi bari? ve gercekten o olduguna emin misin? Brad pittin resimini felan göstermis olmasin sana..Tom cruisenin fln?
Yok canım ne Brad Pitt'i . Kesinlikle o. Adam çok yakışıklı değil tabii ki . Ama tipinden etkilenmedim konuşmalarından ,samimiyetinden etkilendim.

Sekerim babanla iliskin nasil ? Baba sicakligi, sevgisi bilmiyorsan adam da sana sicak davranmissa, baba/abi ce sevgiyi, sickaligi etkilenmeyle karistiriyor olabilirsin. Adam da durumdan istifade eden bir sapik haberin ola.

Irtibati kes.

İnsanin duyguları bu kadar ön planda olmamali...

İki gramda mantik koyun şu gönül işlerinin icine... Hic mi calistirmiyorsunuz aklinizi ben anlamiyorum ya...

Baban 18lik sevgiliyle gezerse ne hissedersin? Allah im daha yazacagim ama değmeyecek ve anlamayacaksin biliyorum..

Sekerim babanla iliskin nasil ? Baba sicakligi, sevgisi bilmiyorsan adam da sana sicak davranmissa, baba/abi ce sevgiyi, sickaligi etkilenmeyle karistiriyor olabilirsin. Adam da durumdan istifade eden bir sapik haberin ola.

Irtibati kes.
Baba sıcaklığı ve sevgisi görüyorum . :) Haklısınız, ben de neden böyle etkilendim bilmiyorum.Zaten irtibatı kestim 5 gün önce.Ama ara ara gidip geliyordum tekrar yazsam mı yazmasam mı diye.Sonra tekrar aynı hatayı yapmamak için , birilerinin bana bunun saçma oldugunu hatırlatması için bu konuyu açtım . :)
Yorumunuz için teşekkür ederim.. :)

Yani tamam, sen bir genc kizsin, kendinde olgun birinden ilgi gorunce kapilman anlasilabilir kuzum. Ama herif bildigin sapik, ne demek seninle bir gelecek dusunurmus? 10 yil sonra zaten posasi cikacak, neyin gelecegi allasen :)

Duygusal bir boşluk yaşıyorsun sanırım.
Yoksa 18 yaşında genç bir kız olarak baban yaşında birinden etkilenmiş olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum..
Yaşıtların varken, ya da senden 3-4 yaş büyük potansiyel sevgili adayları varken, hem de bu adaylar burnunun dibinde yani kendi ülkendeyken, ne diye kendi ülkende bile yaşamayan baban yaşında bir adam hakkında böyle şeyler düşünürsün ki?
Konuşmayı bırakman çok isabetli olmuş... Doğru yoldasın, bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…