Başıma iş açıldı

bu şekilde ses kaydı almak kanuna aykırı bildiğim, delil olarak kabul edilmiyor.
Aa bunu bilmiyordum ben. Peki ekran görüntüsü olur mu acaba? Bence olur gibi, borcunu kabul ettiğini güzel bir konuşma olsa fena olmaz ama sanmıyorum ödeyeceklerini. Ödeme niyeti olan hattı kapatıp kaçmazdı.

Bize bir saatlik uzaklıkta oturuyor adresinide bilmiyorum annesinin söylemesi ev sahibide evden cıkarmış eşinin akrabalarında kalıyormuş
Moral bozmak istemem ama başınıza kalma ihtimali var ıyi araştırın. Mümkünse hattı şuan kapattirin daha da üstüne faiz binmesin. Icra gelebilir cunku

Aa bunu bilmiyordum ben. Peki ekran görüntüsü olur mu acaba? Bence olur gibi, borcunu kabul ettiğini güzel bir konuşma olsa fena olmaz ama sanmıyorum ödeyeceklerini. Ödeme niyeti olan hattı kapatıp kaçmazdı.

ben mobbing davaları için araştırmıştım, kabul edilmiyordu. herhalde her durum için geçerlidir. yazılı bir ifade kabul edilir belki.

Seneler önce arkadaşıma, mobil hat çıkardık onun yaşı tutmadığı için, benim adıma almıştık kontörlüydü daha sonra, faturaya dönmüştü ek olarak cep telefonu almıştı ödüyordu ama evlenince nedense 1 senedir hiç ödememiş borcunu, kendisi 1 saatlik uzaklıkta bir yere gelin, gitti ulaşamıyorum ona, şimdi ben borçlu gözüküyorum, bankaya kredi veya kredi kartına başvurunca bu telefon borcu çıkıyor, ordan bir darbe aldım zaten , artık başvuru yapmıyorum, avukat abimi aramış kardeşinizin borcu var diye, şuan icralık mıyım bilmiyorum ama olucam, onun yaptığı bu, borcuda ben ödemek istemiyorum, çünkü durumum iyi değil, kendi ihtiyaçlarım var, çamaşır makinesi bozuldu aylardır alamıyorum yenisini, abimin eşine çıkarıp yıkıyorum ama kadının 3 tane çocuğu var 2 de kendisi makine hep dolu, yıkıyor yinede ama ben çekiniyorum yenisini almam gerekiyor anneannemin taksitli olarak, sürekli alışveriş yaptığı çok bilindik bir mağaza var, ben sana kefil olurum al ordan dedi, tamam dedim ama orada da telefon borcu çıkıpta vermezseler yerin dibine girerim çünkü çok utanç verici birşey bilgisayardan bakıpta aa sizin bu kadar borcunuz varmış ödememişsiniz veremeyiz demeleri :KK43:
Aslında işin su kısmını anlayamadım
Arkadaşınız bir yıldır borç ödememiş yani o hattı halen kullanıyor oluyor.
E numara sizde vardır nasıl ulasamiyorsunuz?

7000 TL peşine düşülecek bir borç, bence buralara konu açıncaya kadar arkadşınıza ulaşmaya çalışmalısınız.

Ne demek annesi adresini vermiyor. Şöyle işleri nasıl şansa bırakıyorsunuz hayret. Kusura bakmayın siz eşek olursanız semer vuran çok olur. Dava edeceğinizi söyleyin. Hat sizin üzerinizeyse telefon da sizin üzerinizedir. Telefonumu çaldı diye suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. 7 bin nedir ya ben gider kendime telefon alırım onunla, elaleminkiyle ne uğraşacağım. Ama sizde ışık yok paşa paşa ödersiniz bu parayı.

arkadasınıza ulasamıyorsanız mecbur odeyeceksınız
benım basıma su geldı
seneler once vardı bu belkı hatırlayanlar olacak
bayıler kımlıklerı cogaltıp kısıler adına hat cıkartıp acık hat adı altında satıyordu falan
benım arkadasım bayı acmıstı zıyaretıne gıtmıstım gıtmısken kendıme hat almıstım
ses tut benım kımlıgı cogalt
evlendım 2 sene sonra bana borc cıktı bırı faturalı hat almıs odememıs borcu bana kaldı cunku hat benım ustume ama ben kullanmadım
ıste once borcu kabul etmedım avukatla gorustum
avukat once bu borcu odeyıp ondan sonra sıkayet etmenız gerek - dava lehınıze sonuclandıgında paranızı gerı alırsınız dedı
baktım ıs uzun odedım ugrasamadım cunku saglık sıkıntılarım da vardı
e devletden bı baktım adıma 6 hat cıkartılmıs allahtan hepsı servıs dısı suan

yanı bırakın bırıne kefıl olmayı hat alırken aldıgınız yerde onemlı ona bıle dıkkat etmek lazım

Ne demek annesi adresini vermiyor. Şöyle işleri nasıl şansa bırakıyorsunuz hayret. Kusura bakmayın siz eşek olursanız semer vuran çok olur. Dava edeceğinizi söyleyin. Hat sizin üzerinizeyse telefon da sizin üzerinizedir. Telefonumu çaldı diye suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. 7 bin nedir ya ben gider kendime telefon alırım onunla, elaleminkiyle ne uğraşacağım. Ama sizde ışık yok paşa paşa ödersiniz bu parayı.

Ben de geçen kendi faturamın üstüne eşime telefon aldım ama alırken belki milyon kere düşündüm nasıl öderim diye.
Konu sahibindeki çok iyi cesaret.

arkadasınıza ulasamıyorsanız mecbur odeyeceksınız
benım basıma su geldı
seneler once vardı bu belkı hatırlayanlar olacak
bayıler kımlıklerı cogaltıp kısıler adına hat cıkartıp acık hat adı altında satıyordu falan
benım arkadasım bayı acmıstı zıyaretıne gıtmıstım gıtmısken kendıme hat almıstım
ses tut benım kımlıgı cogalt
evlendım 2 sene sonra bana borc cıktı bırı faturalı hat almıs odememıs borcu bana kaldı cunku hat benım ustume ama ben kullanmadım
ıste once borcu kabul etmedım avukatla gorustum
avukat once bu borcu odeyıp ondan sonra sıkayet etmenız gerek - dava lehınıze sonuclandıgında paranızı gerı alırsınız dedı
baktım ıs uzun odedım ugrasamadım cunku saglık sıkıntılarım da vardı
e devletden bı baktım adıma 6 hat cıkartılmıs allahtan hepsı servıs dısı suan

yanı bırakın bırıne kefıl olmayı hat alırken aldıgınız yerde onemlı ona bıle dıkkat etmek lazım
E devletten nasıl bakılıyor bende kontrol edeyim

7000 TL peşine düşülecek bir borç, bence buralara konu açıncaya kadar arkadşınıza ulaşmaya çalışmalısınız.
Çalışıyorum ama ne eşine nede kendisine ulaşamıyorum düzenli bir hayatları yok arkadaşım zaten 2. Eş kuma gibi bişey burda annesi var sabah işe gidiyor 9 da geliyor kadın kaç kere gittim konuştum bende bıktım ondan deyip başlıyor kızına bagırmaya ama boşuna

Bize bir saatlik uzaklıkta oturuyor adresinide bilmiyorum annesinin söylemesi ev sahibide evden cıkarmış eşinin akrabalarında kalıyormuş
Bu şartlar altında onun ödeme yapmasını beklemek hayal olur.
Çok geç olmadan ödeme yapın.
Ödediğiniz tutarı da “yazılı belge olmadan birine borç verme”nin hukuki olarak sizi haksız duruma düşüreceği dersini almış olma bedeli olarak düşünün. Biraz pahalı bir ders olacak ama bundan sonra yapmazsınız.

Madem telefon senin, telefonunu geri istediğini, satıp onun ödemediği borcu kapatacağını belirten bir mesaj yazsan.
Kayıp yada çalıntı ihbarı ile telefon Bulunabiliyor mu tam bilmiyorum ama telefonu kullanıma kapattırabilirsin belki
Bence de anca öyle koparabilirsiniz az bir şey. Çocukluğu arkadaşlığı kalmamış konu sahibi. Telefona el koydurun. Kalan kısım içinde kızın babasıyla kp le vs görüşün

Back
X