Başımdaki bela

Yüzünüz de yokmuş, gönderirse göndersin herkese. Çamur at izi kalsın oh ne güzel dünya. Hiç de bir halt yapamaz elalemin çıplak fotoğraflarıyla, sadece şantaj yapıyor gerçeğini gönderin diye. :kahve:

Lise zamanımda da bu tip bir manyakla bende karşılaştım. Ailenize bu durumu anlatma şansınız var mı? (Yanlış anlamatin ama bazi aileler çok sert mizaçlı oluyor) çekinmeyin korkmayın sizin bir ayıbınız yok ki... En iyi yardımci ailedir
Haklısınız ama ne bileyim ya çok mahcubum

Yüzünüz de yokmuş, gönderirse göndersin herkese. Çamur at izi kalsın oh ne güzel dünya. Hiç de bir halt yapamaz elalemin çıplak fotoğraflarıyla, sadece şantaj yapıyor gerçeğini gönderin diye. :kahve:
İçimi rahatlattınız bir nebzede olsa ama insan ister istemez kötü hissediyor

Zaten normal fotolar diyorsun o zaman korkma diyoruz. Yine de tedirginim diyorsun.
O zaman savcılığa git diyoruz. Adama da söyle diyoruz. Ama muhattap olmak istemşyorum peşimi bıraksın istiyorum diyorsun.

Adama vahiy mi gelecek kızın peşini bırak diye

Son düzenleme:
e adam diyor ki ustsuz yolla ...yollamayin avukata gidin diyoruz devamli tesetturluyum diyorsunuz.. baska ne yapacaksiniz aman yollama mi diyeceksiniz... tedirginlik yapacak birseyde yok kim neye inanmak isterse ona inanir ..sizi tehdit eden tereddutu anladigi icin sizi sıkıstryr
Çok haklısınız ama savcılığa verirsem dahada kudurur diye korkuyorum

Merhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum
Üstsüz fotoğraf göndermeni istiyor çünkü seni o zaman daha rahat esiri haline getirebilir.Yaptım hata diyorsun ama o fotolar benim değil diyorsun.Hata nerde canm?Onunla konuşmaksa bunun neresinde hata var?

Üstsüz fotoğraf göndermeni istiyor çünkü seni o zaman daha rahat esiri haline getirebilir.Yaptım hata diyorsun ama o fotolar benim değil diyorsun.Hata nerde canm?Onunla konuşmaksa bunun neresinde hata var?
Saçlarımın açık ve dekolteli resimleri göndermekle yaptığım hata malesef

Zaten normal fotolar diyorsun o zaman korkma diyoruz. Yine de tedirginim diyorsun.
O zaman savcılığa git diyoruz. Adama da söyle diyoruz. Ama muhattap olmak istemşyorum peşimi bırakın istiyorum diyorsun.

Adama vahiy mi gelecek kızın peşini bırak diye
Off İnan’ın çok canım sıkkın

Bir dahaki aradığında sesi kaydedin. Sonra ona dinletin. Lütfen resimleri millete gönder de suçun sabitlensin çünkü seni mahkemeye veriyorum deyin. Asla geri adım atmayın bu tipler hayat karartıyor.

Bir dahaki aradığında sesi kaydedin. Sonra ona dinletin. Lütfen resimleri millete gönder de suçun saniyensin çünkü seni mahkemeye veriyorum deyin. Asla geri adım atmayın bu tipler hayat karartıyor.
Çok şükür çok kötü resimlerim Yok elinde ama çok iğrenç bir herif herşeyi beklerim korkum ondan

Ailende sana tepki göstermeyip ayrıca kimseye soylemeyecek bir erkek ile konuş. Senin telefonunu o açsın abisiyim desin,ya da nişanlısı falan desin.Gözünü korkutsun.

Hic korkma bir daha aradiginda sesini kaydetttim birdaha ararsan santaj yaptigin icin savciliga veririm ulkene giremezsin elindeki ciplak fotograflarin benim olmadigida anlasilir zaten de
Birdaha ararsada ver savciliga cok kisinin basina geliyor korkma sakin

Ailende sana tepki göstermeyip ayrıca kimseye soylemeyecek bir erkek ile konuş. Senin telefonunu o açsın abisiyim desin,ya da nişanlısı falan desin.Gözünü korkutsun.
Kendi şahsi numaramı bilmiyor ki iş yerini arıyor

Back
X