Başımdaki bela

Dur kiz aklima birsey geldi. Twitteri olan biri yazsın bu manyaga. Googleden bi çıplak kadının fotolarını atsın. Karşılıklı olsun ama. Sonra bu fotola sana gönderilsin. Sende onu tehdit et. Evet tek akıllı benim :KK70: :KK70:
Sadece beni takip ettiği bir fake hesap açmış

Hic korkma bir daha aradiginda sesini kaydetttim birdaha ararsan santaj yaptigin icin savciliga veririm ulkene giremezsin elindeki ciplak fotograflarin benim olmadigida anlasilir zaten de
Birdaha ararsada ver savciliga cok kisinin basina geliyor korkma sakin
Gerçekten böyle bir durumda ülkeye girdiğinde tutuklanma durumu oluyor mu

İyiki onu bilmiyor.İş yerinden biriyle paylassan hani nişanlım burda desen o manyağa.
Bunu herkese anlatamıyorum ki işte sorun orda üstelik iş yerinden bir erkeğe anlatmak benim için çok daha zor olur

Bunu herkese anlatamıyorum ki işte sorun orda üstelik iş yerinden bir erkeğe anlatmak benim için çok daha zor olur
Aynen aslında o da aklıma geldi ama bence boşuna canını sıkıyorsun.Çok açık resimlerin yoksa hiç dert etme.Elinden geleni ardına koyma de.Ailene anlat eğer ters tepki vermeyeceklerse.

Aynen aslında o da aklıma geldi ama bence boşuna canını sıkıyorsun.Çok açık resimlerin yoksa hiç dert etme.Elinden geleni ardına koyma de.Ailene anlat eğer ters tepki vermeyeceklerse.
Yok çok şükür çok açıl değiller ama ailemede nasıl anlatayım zor birşey benim için

Insallah cok bilmiyorum ama oyle umuyorum
Korkma cekinme senin gibi sessiz insanlari kullanmaya calisiyor bu manyaklar arada disleri tirnaklari cikarip gostermek gerekiyor
İnşallah avukat arkadaşım var ona soracağım sanırım

Boyle durumlarda sapiga boyun egen o kadar cok kisi varki umarim bir sacmalik yapip sizde bu duruma dusmezsiniz. Zira bu tehditlerin ardi arkasi asla kesilmez.
Gidin savciliga acin davayi, yurtdisinda bir yaptirimi olmaz ama Turkiye'ye gelecek olursa isler degisir.
Asil bisey yapmazsaniz bu sapik birgun mutlaka dedigi gibi o fotograflari ailenizden birisine ulastirir. Bu gerceklesirse o bir sapik ve zzaten savciliga verdim diyebilirsiniz, fakat susarsaniz kabahatliki suskun derler.

Merhaba herkese. Başımdan 10 sene önce talihsiz bir olay geçti. 18 yaşındayken internette nasıl olduğunu hatırlamadığım biriyle arkadaşlık kurdum muhabbet ettik benden 10 yaş kadar büyükmüş sonradan öğrendim. Kendisi yurtdışında yaşıyordu ama Türk. Hatta Türkiye’ye geldiğinde yaşadığım şehre geldi tanıştık film izledik bişeyler yedik. Fazla uzatmak istemiyorum. Benden çok hoşlandığını evlenmek istediğini falan söyledi bende yaşının çok büyük olduğunu henüz küçük olduğumu söyledim reddettim ama konuşmaya devam ettim aptalca bir şekilde. ben kapalı yani tesettürlü biriyim o zamanda saçlarımın açık olduğu ve dekolteli şekilde fotoğraflarımla beni tehdit ediyor yıllar sonra beni aramış bulmuş Twitter’dan ulaştı. Hatta iki tane çıplak sayılan resimler var ama bana ait değiller kendi resimlerimle onları bir arada gönderip seni yaşadığın şehire rezil ederim bana yeni fotoğraflarını atmazsan yazmış aptal herif. Üstelik üstsüz fotoğraf istiyor benden Üstelik evlenmiş boşanmış hatta çocuğu var. 2015tede aynı şekilde ulaşmıştı bana fakat bu defa iş yerime kadar bulmuş Google’da ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan aradı üstelik taa yurtışından. İnsanca konuştum fotoğrafları sil arama beni evleniyorum dedim yalan söyledim takıntı olmuş bırakmıyor peşimi. İster istemez kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar çalıştığım yer kurumsal biryer ne olursa olsun şekilde fotograflarımın birinde olması beni çok huzursuz ediyor. O zamanlar yaptım bir hata. Bir dengesizlik yapar diye korkuyorum. Gönderdiği müstehcen resimlerde yüz Yok zaten ama senin derim diyor ne yapacağımı şaşırdım arada sırada pat diye arıyor iş yerimi pat diye mesaj atıyor Twitter’dan aklım çok bulandı yardım edin kimseye anlatamıyorum
bu konu daha önce iki defa açıldı ve sana defalarca akıl verildi neden ısıtıp ısıtıp tekrar konu açıyorsunuz

Başıma böyle bi durum gelse, gider şikayet eder dava açar elimden geleni ardıma koymaz, o pisliği bu yaptığına pişman ederdim. Sen korkup sindikçe üstüne daha çok gelecektir, ne b..k yiyosan yiyebilirsin de, bırak napıyorsa yapsın.Böyle nereye kadar gider,boyun eğdikçe peşini bırakmaz pis herif.

Konu sahibi sana dua edeceğim inş çözersin bu işi.
Biraz kızdım sana ama k bakma
İnsanlar sana yardım etmeye çalışıyor, her şeye hayır yapamam diyorsun..

Sosyal medyanızı kapatın. Numaranızdan engelleyin. İşyeri numarasından engel olur mu bilmiyorum ama inkar edersiniz çok mu zor? Siz de onu tehdit edin. Savcılığa veririm deyin.
Aynen bunu yapın her yerden engelleyin en ufak bi prim sizi cok farkli yerlere götürür

Bela ki ne bela nasılsa yurt dışındayım demiştir. Ama kesinlikle yarın gidin ilk işiniz şikayet etmek olsun. Ayrıca yollarsa da yollasın korkmayın. Kim kimin açık resmini merak eder. Dünya kadar çıplak resim var. Kim kimdir belli mi?? Böylelerinin mezarına tüküreceksin. Kendi hayatına etmiş sıra başkalarında.. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. Alnının aklıyla kurtulursun inşallah.

Back
X