- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
- 53
- Konu Sahibi khaleesi41
-
Konuşma gectı aranızda sanırım yoksa neden korkasın kı
evlendim ben deseniz ... bu tipler hani öle delikanlı takılır ya belki peşinizi o şekilde bırakır
sizi ne ile tehdit ediyor elinde bir şey var mı
En yakın karakola gidecek, şikayetçi olacaksınız. Onlar savcılığa intikal ettirirler olayı.
Ve bunu, sizi tehdit eden kişiye söyleyecek, üzerine ekleyeceksiniz:
"İnternetle haşır neşirsin, artık o eski sus pus kadınlar yok. Hele bir bulaş bana, hele bir dene, seni yedi düvele tacizci,sapık diye ifşa eder, tüm sosyal medyaya telefon kayıtlarını, mesajlarını verir, hayatını bitiririm senin." diyeceksiniz.
Eşiniz izne geldiğinde de açık açık konuşacak, durumdan haberdar edeceksiniz.
o zaman bılemedım ama eşiniz nasılsa askerdeymiş o dönmeden halletmeye calıssanız , yazdıgı mesajları falan sılmeyın bence dırek tekrar sıkayet edınMaalesef var 8 sene önceki bazı yakınlaşmış fotoğraflar. Ergenlik döneminde yaptığım hata önüme çıktı cok kötüyüm. Evlendim desem tehdit ettigi seyleri yapar oyle pislik bir tip. Daha önce onu sikayet ettim ancak para cezasi ile kurtuldu.
o zaman bılemedım ama eşiniz nasılsa askerdeymiş o dönmeden halletmeye calıssanız , yazdıgı mesajları falan sılmeyın bence dırek tekrar sıkayet edın
daha once de etmıssınız bence tekrarlanınca daha buyuk ceza alır
ne bıleyım evlı kadına da yapılır mı bu
hanı adamın annesını babasını falan bulsanız konussanız ben evlendım hala benı tehdıt edıyor dıye
yakını falan da yok mu
ALLAHIM sana yardım etsin
cok zor durum tüm cesaretini toplayıp sonucları göze alıp
cesaretli ol bu kişiyle restles polise git böyle böyle deee
esini kaybetmeyide göze alsanda ona istediğini verme
Neden evlendıgınızı bılmıyor pekıMesaj yaziyor. Arıyor açmıyorum. 7 8 yil gecmis ben ne yapacagim bilmiyorum. Anneme bir üzüntü daha yaşatmak istemiyorum.
madem ulaşabilirsiniz ilk önce bunu deneyinAdamın ailesine ulaşabilirim faceden falan. Ben de onu mu tehdit etsem ne yapiyorsan yap bende seni rezil ederim diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?