Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an zaten kapalıyım canım ama gel gör ki suçluluk duygusundan sıyrılamıyorum.hala daha kapanma yaşlarımda yaşadıklarım yada okul günlerim aklıma gelse kendimi kötü hissediyorum.ama Yaradana sığındım O'nun af ve mağfireti geniş beni de affettiği kulları arasına kabul eder İnşallah
güzel bir konu olmuş arkadaşım.keşke bende böyle hoş bir kapanma hikayesi anlaabilseydim.maalesef benim ki travmatik bir durum.daha 6-7 yaşlarındayken baba zoruyla ve kazara başörtüsüz oyun oynamaya çıksam sopayla karşılaştığım bir anıdır benim için![]()
Ben kapali degilim ailem ve cevremdekiler hicbiri degil ama tabiki kapali bayanlarada herzaman saygim var.Yanliz dayim ve ailesinin yasadiklarini anlatmak istiyorum.Kuzenim(dayimin kizi) birine asikti cok seviyodu,sevdigi kiside onu cok sevdigini falan soyluyomus ama oglanin annesi falan istemiyodu kizi.Neyse uzatmayayim bi sekilde olmadi iste ayrildilar.Bu ayriliktan sonra kiz psikolojik sorunlar yasadi,hatta kac defa bicakla kendine vuracagi anda ailesi engel oldu.Sonra hastaneye yatirildi kuzenim ve odasina ailesi bile alinmiyodu,camin diger tarafindan izleyebiliyolardi sadece.Artik umutlari kalmamisti kizlarini tamamen kaybettiklerini dusunuyolardi.Sonra hocalara falan goturmusler son care olarak.Bu arada dayim cok alkol ve sigara kullanan biriydi eside sigara kullanirdi.Neyse sonucu anlatmak istiyorum.Istanbulda bi hoca oldugunu ve cok iyi biri oldugunu falan soylemisler.Onlarda gitti tabi.Nasil oldugunu bilmiyorum ama dayim alkolu sigarayi tamamen birakti eside oyle.Kuzenim tamamen iyilesti ve kapandi.Kendini Kuran'a Allah'a adadi o yolda gidiyor.Hatta en son Kuran hocasi oldugunu duydum.Evlendi bir cocugu var ve cok mutlu.Dayim Hacca gitti yani resmen giyinisi konusmasi tamamen degisti.Hatta ulke ulke,sehir sehir diger arkadaslariyla dolasip insanlari bu yola davet ediyor.Eskiden yengem ve dayim surekli kavga eder gecinemezlerdi.Icki sigara kufur havalarda oynardi.Simdi alkolsuz,sigarasiz,mutlu ve huzurlular.
tabiki kendi isteğimle kapandım..
en büyük idaalim annem gibi olmak oldu hep....
hep onu örnek aldım kendime
kendimle gurur duyuyorum...
dünyaya yüz defa gelsem yine kapanırım ..
tek isteğim rabbimin razı olması
nedemek ya bu okunmaz mı...çok isabetli şeyle düşünmüşsün,çok beğendim...
türbanını ömrünün sonuna kadar onurla taşıman dileğiyle canım![]()
Benim annem ben kapanmadan bir kaç ay önce örtünmüştü ama hep namazını kılardı. İtiraf etmeliyim ki ben ailemden elle tutulur dini bir eğitim görmedim, bana dinimi eşim öğretti Allah razı olsun..ben ona hep sorardım; hayatım etrafta tesettürlü onca kız avrken beni nasıl seçtin diye. o da bana hep; ben senin içindeki güzelliği sezdim ve Rabbim yanılmadığımı gösterdi dedi.
![]()
inan cydcım gönlünün güzelliği seni hiç tanımasamda buradan da anlaşılıyor. rabbim eşin ve inş. olacak çocuklarınla huzurunu ve mutlluluğunu daim kılsın...
rüyanı okuyunca inan tüylerim diken diken oldu...
Slm,
BU FİNCANI NEREDEN BULABİLİRİMÇOK BEĞENDİM.
ben bi türlü kapanamıyorum çok istiyorum ama yapamıyorum çok üzülüyorum bu duruma
ben bi türlü kapanamıyorum çok istiyorum ama yapamıyorum çok üzülüyorum bu duruma
genelde herkes bi anda karar vermiş ve kapanmış bi ben varım heralde alıştıra alıştıra kapanayım diyen.
sinir oldum kendime bi mucize olmasını falanmı bekliyorum![]()