yıl 2006...
lise 1 bitmiş yaz tatiline girmiştik...
yaz aylarıydı ve evimizin içi yaptırılıyordu...inşaat halinde olduğundan annem beni teyzemin yanına yolladı...
ben anneme çok düşkünümdür.....2 günden fazla ayrı kalamam ondan...

ama o yaz tam 1,5 ay ayrı kaldım...
arada gelip geri gidiyordu...
ama bu çok alışık olmadğım bi durumdu...ve her seferimde içimi bi hüzün kaplıyordu...
gene bi pazaar günü ailecek ve teyzemlerle pikniğe gittik...
dönüşte ben teyzemlerle gittim

annem babam abimse eve...

o zamanlar namaz kılmaya başlamıştım...gece yatsıyı kılarken,annemden ayrı olduğum aklıma geldi...
birden ağlamaya başladım...
düşündüm...
bu kadar kısa ayrılık bile beni bu hale getiriyorsa,Rabbim bana annemin ölümünü gösterirse ben napardım?
bu düşünce aklıma geldikçe ağladım...içimi boşaltıyordum sanki...
namazdan sonra alnımı secdeye götürdüm...
ve şunu istedim Rabbimden...
'Allahım annemi bana bağışladığın için sana hamdolsun...Rabbim! bana annemin ölümünü gösterme...kaldırmaz bunu yüreğim,bedenim....benim ölümümü de ona gösterme çünkü biliyorumki o da kaldıramaz...aynı anda al canımızı Rabbim...annemin yokluğunu bana gösterme...ona cennetini nasip et...gerekirse işlediğim tüm sevapları anneme ver Rabbim...onun tüm günahlarınıda bana yükle...yeterki melek annem cennetine nail olsun...
ve buna adak olarak istediğin gibi bi kul olmak için elimden geleni yapacağım Allahım....'
bunları ağlaya ağlaya sabaha kadar tekrarladım...uykumda bile...
ertesi gün kalktım ve Rabbime söz verdiğim,emirlerini yerine getirmeye niyet ettim...ve o gün ilk iş olarak müslüman bi bayanın giyinmesi gerektiği gibi giyindim...
annemlere söylemedim kapandığımı...
aradan bi hafta geçti,evin tadilatıda bitince eve geldim...
annem beni görünce çok şaşırdı ve sevindi :78:
babam henüz erkendi,keşke biraz bekleseydin dedi ama kızmadıda...
5 sene oldu kapanalı...
şimdi üniversiteye gidiyorum...bi kere bile pişman olmadım kapandığıma...
başımı örterken aklıma annecim geliyor

annem bile bilmez kapanmamdaki asıl psikolojiyi...
sizinle paylaşmak istedim

bu arada çok güzel bi konu olmuş...güzel paylaşımlar olur inşaAllah... :81: