- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Merhaba.. çok yakın zamanda bende sizler gibi kapalı bir bayan olucam inş.
Merhaba canım, hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
*Amin canım Allah razı olsun, dualarınızı benim ve evlat hasreti çekenlerin üzerinden eksik etmeyin.cnm.benim bebeğin için çok üzüldüm...Rabbim anne olma duygusunu tekrar yaşatsın ve hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almak nasip etsin...o kadar samimi yazmışsın ki bi o kadar daha yazsaydın gene sıkılmadan okurdum..![]()
kızlar bugünlerde kapanıcam galiba zaten çok istiyodum dün sevdiğimin de desteğiyle çok yakın hissettim bidahaki dışarı çıkışında kapalı olsun olurmu dedi çok heyecanlandım ben nezamandır istiyodum zaten burayada yazmışım dün o desteğiyle gidip eşarp alıcaktım annemle çıkınca alıcam sanırım bugün yarın sanırım olucak
Canım rabbim ömür verdikçe yarınlar bitmiyor ve uzadıkça uzuyor, şeytanın vesveselerine kanma zira şimdi önüne düğünü çıktı yarın başka bir şey. Ben ilk kapandığım gün babanem umreden gelecekti o akşam bütün sülale toplandı, bunu bilerek kapandım çünkü birden herkesle yüzyüze gelmek daha kolay. Diğer türlü her karşılaşmada stres yaparsın. bu sana vesile olsun eğer gerçekten yüreğinden kopup gelmişse bu istek erteleme, Allahım hayırlı etsin inşallah.evet canım çok değişik ve güzel bir duygu daha kapatmadım ama bikaç güne kapatıcam galiba ondan bukadar heyecan yaptım ...ama yine şeytan danmıdır nedir mayıs 15 te akrabanın düğünü var kapanırsam düğünde herkez ne dicek nasıl karşılıcak die onu düşünüyorum bi yandan
Sene ve yaş olarak hatırlamıyorumm
Bir sabah işe giderken nasıl oldu anlamadım. Türban yaptım.Ablama dönüp nasıl oldu dedim. Güzel oldu dedi. bende o zaman bundan sonra kapalı olıyım dedim.O sabah babam beni yanaklarımdan öptü hiç öpmediği gibi annem ablam fln da tabi Sonra öyle işe gittim. giyim tarzım hep aynıydı.topuklu terlik ve ayakkabılar siyah ya da beyaz kumaş pantolon üstüne tunik veya elbise uygun bir türban hepsi bu..
sonra ben işi bıraktım o süreçte hiç ama hiç dışarı çıkmadım yani başımı da kapatmadım.yeni bir iş buldum. o işe açık olarak başladım aradan rahat 1 sene geçmiştir.çalıştığım yerdeki arkadaşlarımla birbirimze destek olup namaz kılmaya başladık.emine şenlikoğlunun serisini tamamlamaya karar vermiştim.o kitapları okuyup içindekilerden iş arkadaşlarıma aktarırdım.namaz kılarken örtünüe dışarı da ise açık dolaşırdım. ama diger arkadaşlarında dedigi gibi dar ve kısa kollu giymezdim.annem ara ara sitem eder kapan kızım derdi babam ise kapanmamın gerekliliğini açıklar dururdu kafa sallar tmm derdim. annem çok ısrar ettiğinde ise kızar kapanmıcam işte ya karışma canım ne zaman isterse o zaman kapanıcam derdim.Çünkü bana göre bilinçsiz kapanmak hiç kapanmamaktan daha iyiydi. Okumayı çok severim namazıma ve dinime bağlı kalmak için bir akşam o tarz kitaplardan birini okumaya karar verdim.Evdeki herkez uyuyordu.ben yatsı namazımı kılmış digerlerini de kaza etmiş kitap okumaya yeltenmiştim. Kitabı aldım ve okumaya başladım. Kitabın adı peygamberlerdi onları da tanımak istiyordum.Hayatta roman olmayan kitaba başından başlamam öle bir huyum var o peygamber derken bu peygamber derken. dedim en iyisi baştan başlamak. ve geldim Hz.Adem ilk insana yaratılışı her şeyiyle okudum bitene kadar okudum.ve bir yerinde hz. adem senelerce Allaha dua edip tövbe etmiş en sonunda 'Allah'ım beni Muhammed aşkına affet diye dua etmiş' Cebrail a.s. gelip Ey Adem sen Muhammedi nerden biliyorsun diye sormuş. Hz.Adem şöyle açıklamış Arş-ı aladan biliyorum. Bana ilk can geldiğinde ben gözlerimi arş-ı aladaki Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Seyyidina Muhammed yazısıyla açtım. o ne büyük zaattır ki Allahla ismi aynı cümle içerisinde kurulacak güzellikte. Cebrail a.s. cvp verir. Rabbim seni Muhammed aşkına afetti..
Yaz günüydü.Odamın penceresindeki cama çıktım.Saat artık gece 3 e geliyordu. Ve hiç korkmuyordum. Okuduklarımdan sonra bir sigara yaktım ve düşünmeye başladım.Yavaş yavaş bir esinti vardı havada kavak ağacının yaprakları birbirine çarpıyordu.Bütün canlı bitkiler kıpır kıpırdı. Ve kendi kendime dedim. Onlar ibadet ediyorlar Allahım sana.Onlar her gece ibadet ediyorlar.Sen insanı her şeyden üstünde yarattın. Ama hep itaatsizlik.Sana binlerce kez secde etsin yüreğim.Beni affet!
Her şey için özür dilerim. Bana sadece sevgini nasip et.Rızan olmadan adım bile atmayım.Efendimizin sevgisini nasip et dedim.O gece bir cami minaresine baktım bir de kavak ağacına; kendime insanlığıma nefsime insanlara her şeye kızdım ağladım ağladım ağladım..Dedim neyi bekliyorsun ki sen kimi kandırıyorsun Kıbleye dönükken kapalısın..Sokaklarda niye geziyorsun. Önce kendimi kandırıyordum.İnsan müslümanım diyorsa sadece dili degil her şeyi ile ortaya koymalıydı. Müslümanım diyorsa müslüman gibi yaşamalıydı. insanlar her şeyden önce benim önce müslüman olduğumu bilmeliydi.Dinimi en iyi şekilde temsil etmeliydim.
Ertesi akşamına gittim kendime bir pardesü aldım.Ve kapandım. Bir tek gün bile ağır gelmedi.
Onurumla gururumla takıyorum başörtümü..
Dinim Aşkdır benim..
Seni yürekten tebrik ediyorum canım maaşallah :Yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum inan. Rabbim imanını arttırsın
![]()
Ertesi akşamına gittim kendime bir pardesü aldım.Ve kapandım. Bir tek gün bile ağır gelmedi.
Onurumla gururumla takıyorum başörtümü..
Dinim Aşkdır benim..
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Hikayeni dinlemeyi, içinde büyüttüğün fırtınayı paylaşmayı çok isterim. Eğer sende uygun görür ve hislerini paylaşırsan eminim ben dahil tüm arkadaşlar seve seve okuyacaktır.
citlembik öncelikle gecmis olsun basiniz sagolsun bebegini kaybetmissin buna cok üzüldüm. Bir solukta okudum yazdiklarini. Cünkü karar günün benim dogum günüm bu beni cok etkiledi suan. O satirlari ve tarihi okuyunca bir tebessüm olustu yüzümde. MasAllah diyorum baska bir sey diyemiyorum.
Hanimlar begeni ilgi ve gipta ile okudum hikayelerinizi. Tesettür ve kapanma ile ilgili benim de icim baya dolu. Buraya yazip yazmamak arasinda gelip gidiyorum suan.
Hepinize terkrar tekrar masAllah diyorum. Allah gittiginiz bu yolda hep güzelliklerle karsilastirsin sizi insaAllah. Ömrünüz boyunca da insaAllah kapanmamis kardeslerimize iyi birer örnek olarak onlarinda kapanmasina vesile olursunuz insaAllah.
pinkcigim yazdiklarindan etkilenmemek mümkün degil. Allah en güzel sekilde o tesettürü sana tasimayi nasip etmis. Darisi basima insaAllah.
DipNot: Sigarayi biraaaak![]()
![]()
annem desteklemiyor canım ama onu dinlemicem galiba o da zamanla alışır...ama sevdiğim destekliyor ne zamandır susuyodu üzülüyodum ama son günlerde sürekli der oldu ama asla geri açmak yok diyo bide ...saçmalama diyorum...eşarplarımı alıcam ve güzel şık giysiler alıcam bunu bekliyorum canım gerçekten yeniden doğmuş gibi olucağam çokhissediyorum
Ben kapandığımda yazdı hava çok sıcaktı.
Pink hoca olmuş dediler. Olsam ben onur duyarım dedim.
Hava çok sıcak kapanmak için kışı bekleseydin dediler.
İyi Siz öyle yaparsınız dedim.
neden kapandın ki dediler
Allahın size nasip etmediği bakan gözlerinizi kör ettiği güzellikleri gördüm
ondan olabilir mi dedim.
Niye sinirleniyosun dediler
Sinirlenmiyorum 'Bazen acıyorum işte' dedim
Kalp kırmamak için Sormayın saçma sapan sorular Ben allah rızası için kapandım kalbinizi kırmak istemiyorum dedim.Konu kapandı
Şimdi sorsalar asla böyle cevaplar vermezdim.
Canım ya çok şekersin çok komiksin. Bazen bir tiyatro gibi geliyorsun bana sana bakıp bakıp gülebiliyorum derim. Onlar anlamazlar ben güldüğümle kalırım.
her şeye vericek güzel bir cevabım mutlaka oluyor.
Rumuzumu bayançene yapmalıy mışım :))
Hanimlar begeni ilgi ve gipta ile okudum hikayelerinizi. Tesettür ve kapanma ile ilgili benim de icim baya dolu. Buraya yazip yazmamak arasinda gelip gidiyorum suan.
cnm.benim kk burada neden var?ya da biz ne için buradayız? dertlerimize,heyecanlarımıza,sorularımıza,yaptıklarımıza,yapacaklarımıza dair fikir alışverişi yapmak ve birşeyleri paylaşmak için buradayız...heleki bu konuda yardımcı olmak ve birşeyler paylaşmaktan mutluluk duyarım...yazmak istediğin şeyleri gönül rahatlığı ile yazabilirsin...sormak istediğin ve yazmaya çekindiğin şeyler varsa özelden de yazabiirsin...sonuçta bu konu önemli bir konu yazıp rahatlamak istiyorsan yaz,kafanda soru işaretleri varsa gene yaz ki elimizden geldiğince yardım edelim...ben ve diğer arkadaşlarımdan istediğin kişiyle paylaşabilirsin...hepimiz seni anlayabilecek kişileriz anladığım kadarıyla...burada bizim açık olan arkadaşlarımızı yargılamak değildir amacımız...ya da açık olanların bizi yargılaması...önemli olan birşeyleri paylaşmak...dediğim gibi bizlerde açıktık bir zamanlar seni anlayabiliriz diye tahmin ediyorum...tercih senin arkadaşım...