Başımı açma düşüncesi

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Hayırlı Ramazanlar hanımlar babam çok tutucu bir insan ..İstemediğim halde lisede kapandım uzun ısrarı sonucu...yıllardır buna alışmaya çalıştım ama alışamadım şuan açılmak istiyorum önemli olan insanın içinden geldiğince olması diye düşünüyorum açılınca aynı ben olucam tek değişen başımdaki örtü olucak nişanlanacağım kişiyle konuştum kendi kararın her türlü yanındayım dedi ama babamdan çekiniyorum bunu nasıl yapsam ? Lütfen yargılamayın

Ek olarak gerçekten kapanmamak için lisedeyken çok çabaladım içimden gelince yapayım dedim ama babam gitti bana hediye eşarp aldı bunu bugün takip çıkıcaksın yoksa kızım değilsin dedi yani bu olay yıllardır aklımdan çıkmıyor zoraki olmasa belki şuan bu düşüncede olmazdım

Canım tabii ki senin kararın. Ben önemli olanın kalpteki ve akıldaki din olduğuna inanıyorum. Babanla oturup güzelce konuş. Kararına saygı duyduğunu ama istemediğini ve zorla olamıcağını anlat. Muhakkak anlatmışsındır ama babanın üslubunu en iyi sen bilirsin onun tarzına çevirerek anlat.

kapanmak insanin içinden gelmeli öyle zorlamayla olunca bak iste sonuç bu oluyor... Kendi tercihin öyle daha rahat ediyorum diyorsan nisanlinda izin veriyormus madem acil anacim.. Şahsen kendim defalarca aile zoruyla açılıp kapanmış biriydim en son serbest bıraktılar evden acik çıktım kapalı döndüm ben istedim ben yaptim simdi dünyaları verseler acilmam çıplak gibi hissederim kendimi...

Nisanliniz istiyor gibi bahane etseniz nolur acaba

babandan çekiniyorsan nişanlandıktan sonra açılıp topu nişanlına at..yada evlendikten sonra o zaman zaten karışamaz ha şimdide karışmaması gerekir..
Sevgilim açılacaksan düğünden önce açıl diyor yanı o kadar kişi görecek bi öyle bi böyle olma diyor

Evlenene kadar bekle. Bosuna kavga etmene yok simdi. Anlayissiz bir babayla bu kadar olur. Senin kararlarina saygi gostermesi gerek halbuki.

Babaniz muhtemelen nisanli oldugunuz icin artik "sorumlulugunuzun nisanliniza ait" oldugunu dusunuyordur. Hic kimseyi sallamayin ve acilin,mutlu mesut yasayin dilediginiz gibi

Benim bi akrabam da zorla kapanmış zamanında ama utanmış açılamamış. Evlendikten sonra eşi açılmasını istemiş açık şimdi kimsede birşey demiyor. Sorunlara eşim istemiyor diyor konu kapanıyo. Bu konular hassas istemedikten sonra kapatmanın ne anlamı var.

Evlendikten sonra zor açılırsın bide kocanın ailesi bıdı bıdı edecek. Evlenmeden açıl. Gerçi bu kapanmak nedir ya ne biçim kelime neye kapanmış içinemi kapanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…