- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Nisanliniz istiyor gibi bahane etseniz nolur acabaHayırlı Ramazanlar hanımlar babam çok tutucu bir insan ..İstemediğim halde lisede kapandım uzun ısrarı sonucu...yıllardır buna alışmaya çalıştım ama alışamadım şuan açılmak istiyorum önemli olan insanın içinden geldiğince olması diye düşünüyorum açılınca aynı ben olucam tek değişen başımdaki örtü olucak nişanlanacağım kişiyle konuştum kendi kararın her türlü yanındayım dedi ama babamdan çekiniyorum bunu nasıl yapsam ? Lütfen yargılamayın
Ek olarak gerçekten kapanmamak için lisedeyken çok çabaladım içimden gelince yapayım dedim ama babam gitti bana hediye eşarp aldı bunu bugün takip çıkıcaksın yoksa kızım değilsin dedi yani bu olay yıllardır aklımdan çıkmıyor zoraki olmasa belki şuan bu düşüncede olmazdım
Sevgilim açılacaksan düğünden önce açıl diyor yanı o kadar kişi görecek bi öyle bi böyle olma diyorbabandan çekiniyorsan nişanlandıktan sonra açılıp topu nişanlına at..yada evlendikten sonra o zaman zaten karışamaz ha şimdide karışmaması gerekir..
Sevgilim açılacaksan düğünden önce açıl diyor yanı o kadar kişi görecek bi öyle bi böyle olma diyor
Babama göre namaz kılma ama başın kapalı olsun düşüncesi var sevgilim beni ailenle kötü etme kendin hallet dedi bilmiyorumNisanliniz istiyor gibi bahane etseniz nolur acaba
Teşekkür ederimTesettürlü bi kadın olarak açılmanız konusunda destek veriyorum ben de size.Zorla olacak şey değil kimsenin yanınızda olmasına gerek yok nasıl hissediyorsanız öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?