merhaba canım:) öncelikle boşuna sinirini bozup kendini yıpratma dicem dinlemiceksin tabi :) elinde değil :) şöyle söyleyim o yüzden haline dua et :)
ben kayınvalidemgille aynı binada oturuyorum :) kayınvalidem de kayınbabamda Allah var kalpleri çok temiz ve saf. ama bir o kadar da kafaları eskide kalmış malesef. insanları olduğu gibi kabullenmlisin en azından bunu sen yapmalısın onlardan beklemeden. bende yasadığın olayın aynısını kayınbabamda yasıyorum. eşim işten gldiğinde onlara uğramadan hayatta eve çıkmaz sırf gönülleri olsun diye :) bu ayın sonunda 5. senemize gireceğiz evliliğimizde. emin ol her gün kayınbabam niye aşası inmiyorsun diyor :) hergün inmememe rağmen üstelik:)
sanırım yaşlılıktan da kaynaklanıyor. bizimkilerde bana bizi beğenmiyorsun filan diyor ne kadar açıklama yaparsan yap boşuna kendi kendine koşuyor gibi oluyorsun. yine aynı laflar söyleniyor. üstelik böyle olmamasın rağmen eşimin abisi ablaları da gitmediğimde hep aynı şeyleri söylüyor.
bir zamandan sonra tecrübe kazanıyorsun bu konuda :) al benden sana altın kurallar :)
kocanın dediğinden başka hiçbir lafı önemseme
kocansız kocanın ailesinden kimseye gitme. gidileceği zaman kocanla beraber git beraber çık ordan.
bir laf söylediklerinde gelmiyorn etmiyorn bizi beğenmiyon gibi :) böyle düşünmenize üzüldim de başka bişe deme. ne derlerse aynı lafı et çünkü sen ne kadar açıklama yaparsan yapasın onlar aynı lafı söylicek :)
son bir tavsiye :) fazla gidip gelme bi zaman sonra susarlar değişen birşey görmediklerinde :) annemin teyzesi 90 küsür yaşında bir kadın hep söylediği birşey var sevdiğine de sevmediğine de fazla gidip gelme cılkı çıkar der :)
Altin kurallarini bende caldim.
Ne olur ne olmaz bir gun lazim olur belkide degil mi
canım birden tüm ilişkini kesersen çok göze batar eşinde bozabilir bu duruma. daha önce dediğim gibi sadece eşinle beraber git gel ama daha seyrek :) hem eşinle beraber gittiğinde eşinin yanında çok konuşamazlar belki. eşinin hiç yanından ayrılmamaya calıs tabi gittiğinde :)
amin canım sağol :) seninde Allah yardımcın olsun ve sabır versin inşallah :)
:):) lazım olmaz inşallah sen şanslılardan olursun :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?